Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jancka_K píše:
Tak si to užívej, dokud s tebou doktor bude a nehleď na tady ty zapšklé staré panny, které tady píšou, že matky už nesexují…
To tu někdo psal? Nevšimla jsem si
@Kfětoslava píše:Že by potrefená husa?
To tu někdo psal? Nevšimla jsem si
@Jancka_K píše: Že by potrefená husa?![]()
![]()
Nemyslela jsem tady konkrétně v téhle diskuzi ale obecně tady na emiminu…
V čem jsem potrefená? Nejsem ani panna, ani nežijí bez sexu
Já nevím, proč je představa, ze ženy take někdy nechcou jen sex. Třeba je on mým zářezěm
. Mám dvě děti a nejsem extrémně dlouho pryč ze vztahu, takže takhle mne to vyhovuje. Ale nebudu tvrdit, ze bych třeba nechtěla i víc..
Zakl
Tak se vidíme v sobotu, jdu k němu. Mám v plánu přinést bohemia sekt (ještě tu mám jednu lahev, co myslite, bude mexicanovi chutnat?!) a cupcakes. Bohužel, jedna nepříjemnost… mám své dny, takže opět nepochodí
![]()
Uzavíráme sázky, nepochodi i na druhe schůzce… bude třetí?! ![]()
Zakl
@Anonymní píše:
Tak se vidíme v sobotu, jdu k němu. Mám v plánu přinést bohemia sekt (ještě tu mám jednu lahev, co myslite, bude mexicanovi chutnat?!) a cupcakes. Bohužel, jedna nepříjemnost… mám své dny, takže opět nepochodí![]()
![]()
![]()
![]()
@Anonymní píše:
Díky všem za názory, normálně jsem se zasmála. Už se mi ozval, napsal, ze se mu to moc líbilo, takže jsem trosku plasila…i když asi bude pravda, ze to bude jen o sexu, proste mi přijde, ze je jiná liga a na partnerku bych neměla
. Mám už dvě malé děti, on si muze na vztah najít proste koho chce. To je take problem, vždy se strašně podcenuji a myslím, ze už me nikdo nikdy na vztah chtít nebude
.A holky, je neurochirurg, to nemá cenu řešit, vím kde pracuje, jsem take v branži. Ta chemie mezi námi je neuvěřitelná, až me to překvapilo. Muže být pravda, ze takhle vrka do každé druhé…ale stojí mi to i za ‘jen’ sex
Zakl
Příspěvek upraven 17.03.22 v 20:40
Hele, mně mama řekla, že nemám na učitele z gymplu, že nemám Mgr., aspoň…
Podceňují se, to je celý.
Užívej si, klidně jen sex, ten je taky potřeba.
@Anonymní píše:
@Jancka_KJá nevím, proč je představa, ze ženy take někdy nechcou jen sex. Třeba je on mým zářezěm
Zakl. Mám dvě děti a nejsem extrémně dlouho pryč ze vztahu, takže takhle mne to vyhovuje. Ale nebudu tvrdit, ze bych třeba nechtěla i víc..
Pokud byl „tvým zářezem“ tak proč si sem psala? Kdyby tomu tak bylo, tak si najdeš někoho jiného ne a neřešíš že nepíše ne? A když napíše, skáčeš tady radostí…
Jasně, že už ti na něm záleží, jasně ze už se zamilováváš.
@Anonymní píše:
Tak se vidíme v sobotu, jdu k němu. Mám v plánu přinést bohemia sekt (ještě tu mám jednu lahev, co myslite, bude mexicanovi chutnat?!) a cupcakes. Bohužel, jedna nepříjemnost… mám své dny, takže opět nepochodí![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uzavíráme sázky, nepochodi i na druhe schůzce… bude třetí?!
Zakl
Než tam půjdeš, pusť si Tinder Swindler.
Promiň, ale jsi neskutečně naivní a na to, že Tě „vzrušuje“ něčí společenský status, můžeš dost ošklivě dojet.
Říkám, že vím, kde pán pracuje, pracuji tam také. A to, jestli vídá i jiné ženy bohužel neovlivním. A mezi námi, kdo ne? Ja teda take po jednom rande nezaviram dveře dalším napadnikum. Nic jsme si neslibili, viděli jsme se poprvé.
Zakl
Možná mas pravdu, asi už nějaké pocity mám. Rozhodne to ale není zamilovavání, zatím. Zajímaly me zkušenosti ostatních, jestli někdo nemá podobné…a opravdu jsme chtěla, aby napsal. I pokud to bude jen sex.
Zakl.
Dobrý den chtěla požádat o sex Teda můžu a sex moc mám ráda