Rande s doktorem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14955
18.3.22 08:01
@Jancka_K píše:
Tak si to užívej, dokud s tebou doktor bude a nehleď na tady ty zapšklé staré panny, které tady píšou, že matky už nesexují…

To tu někdo psal? Nevšimla jsem si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
18.3.22 08:33
@Kfětoslava píše:
To tu někdo psal? Nevšimla jsem si
Že by potrefená husa? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nemyslela jsem tady konkrétně v téhle diskuzi ale obecně tady na emiminu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
18.3.22 08:51
@Jancka_K píše: Že by potrefená husa? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nemyslela jsem tady konkrétně v téhle diskuzi ale obecně tady na emiminu…

V čem jsem potrefená? Nejsem ani panna, ani nežijí bez sexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.22 11:57

@Jancka_K

Já nevím, proč je představa, ze ženy take někdy nechcou jen sex. Třeba je on mým zářezěm :nevim:. Mám dvě děti a nejsem extrémně dlouho pryč ze vztahu, takže takhle mne to vyhovuje. Ale nebudu tvrdit, ze bych třeba nechtěla i víc..

Zakl

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.22 12:01

Tak se vidíme v sobotu, jdu k němu. Mám v plánu přinést bohemia sekt (ještě tu mám jednu lahev, co myslite, bude mexicanovi chutnat?!) a cupcakes. Bohužel, jedna nepříjemnost… mám své dny, takže opět nepochodí :roll: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Uzavíráme sázky, nepochodi i na druhe schůzce… bude třetí?! :P

Zakl

• Citovat
  • Upravit
6484
18.3.22 12:02
@Anonymní píše:
Tak se vidíme v sobotu, jdu k němu. Mám v plánu přinést bohemia sekt (ještě tu mám jednu lahev, co myslite, bude mexicanovi chutnat?!) a cupcakes. Bohužel, jedna nepříjemnost… mám své dny, takže opět nepochodí :roll: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jako manzelovi bohemka chutna, nebo teda to aspon tvrdi (je Spanel) tak proc by nechutnala Mexicanovi :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.3.22 12:04
@Anonymní píše:
Díky všem za názory, normálně jsem se zasmála :lol:. Už se mi ozval, napsal, ze se mu to moc líbilo, takže jsem trosku plasila…i když asi bude pravda, ze to bude jen o sexu, proste mi přijde, ze je jiná liga a na partnerku bych neměla :?. Mám už dvě malé děti, on si muze na vztah najít proste koho chce. To je take problem, vždy se strašně podcenuji a myslím, ze už me nikdo nikdy na vztah chtít nebude :,(.A holky, je neurochirurg, to nemá cenu řešit, vím kde pracuje, jsem take v branži. Ta chemie mezi námi je neuvěřitelná, až me to překvapilo. Muže být pravda, ze takhle vrka do každé druhé…ale stojí mi to i za ‘jen’ sex

Zakl

Příspěvek upraven 17.03.22 v 20:40

Hele, mně mama řekla, že nemám na učitele z gymplu, že nemám Mgr., aspoň…
Podceňují se, to je celý.
Užívej si, klidně jen sex, ten je taky potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
18.3.22 12:30
@Anonymní píše:
@Jancka_K

Já nevím, proč je představa, ze ženy take někdy nechcou jen sex. Třeba je on mým zářezěm :nevim:. Mám dvě děti a nejsem extrémně dlouho pryč ze vztahu, takže takhle mne to vyhovuje. Ale nebudu tvrdit, ze bych třeba nechtěla i víc..

Zakl

Pokud byl „tvým zářezem“ tak proč si sem psala? Kdyby tomu tak bylo, tak si najdeš někoho jiného ne a neřešíš že nepíše ne? A když napíše, skáčeš tady radostí…
Jasně, že už ti na něm záleží, jasně ze už se zamilováváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
18.3.22 13:18
@Anonymní píše:
Tak se vidíme v sobotu, jdu k němu. Mám v plánu přinést bohemia sekt (ještě tu mám jednu lahev, co myslite, bude mexicanovi chutnat?!) a cupcakes. Bohužel, jedna nepříjemnost… mám své dny, takže opět nepochodí :roll: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Uzavíráme sázky, nepochodi i na druhe schůzce… bude třetí?! :P

Zakl

Než tam půjdeš, pusť si Tinder Swindler.
Promiň, ale jsi neskutečně naivní a na to, že Tě „vzrušuje“ něčí společenský status, můžeš dost ošklivě dojet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.22 13:37

@Freeandwild

Říkám, že vím, kde pán pracuje, pracuji tam také. A to, jestli vídá i jiné ženy bohužel neovlivním. A mezi námi, kdo ne? Ja teda take po jednom rande nezaviram dveře dalším napadnikum. Nic jsme si neslibili, viděli jsme se poprvé.

Zakl

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.22 13:40

@Karolína13210

Možná mas pravdu, asi už nějaké pocity mám. Rozhodne to ale není zamilovavání, zatím. Zajímaly me zkušenosti ostatních, jestli někdo nemá podobné…a opravdu jsme chtěla, aby napsal. I pokud to bude jen sex.

Zakl.

• Citovat
  • Upravit
10.4.22 21:35

Sex

Dobrý den chtěla požádat o sex Teda můžu a sex moc mám ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie