Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj hollky mam u vás prosbu.Asi před týdnem jsme pro syna koupili malé roztomile morce
Po čase se, ale ukázalo, že morcatko ma v kozisku kamarady takove.male bílé nitky, tak se koupily př preparaty
A zda se, že pomohly. Krásně jsem se s morcatkem mazlili, v posteli no prostě po celém bytě a ja jsem se do rána probudila pěkně postipana
nevíte co by to mohlo byt za parazita? Vse jsme doma vystrikali, vyprali,vyluksovali.Tak jsem zvědavá jestli nam to pomůže.
Syn a manžel postipani nejsou jen ja.
a k tomu ještě ťehotna..diky za rady. ![]()
Rada je nekupovat morčata ze zverimexu, ale z chovatelské stanice.
@Tableta píše:
Rada je nekupovat morčata ze zverimexu, ale z chovatelské stanice.
No my meli morcata ze zverimexu, byli pritulni.Ted mame 3 krat od chovatele a posledni morcatko je naprosto nekomunikativni, neochocitelny.
Kralika mame ze zverimexu a pritulnejsi zvire by clovek nenasel.
@Aneeta píše:
Ahoj hollky mam u vás prosbu.Asi před týdnem jsme pro syna koupili malé roztomile morcePo čase se, ale ukázalo, že morcatko ma v kozisku kamarady takove.male bílé nitky, tak se koupily př preparaty
A zda se, že pomohly. Krásně jsem se s morcatkem mazlili, v posteli no prostě po celém bytě a ja jsem se do rána probudila pěkně postipana
![]()
![]()
nevíte co by to mohlo byt za parazita? Vse jsme doma vystrikali, vyprali,vyluksovali.Tak jsem zvědavá jestli nam to pomůže.
![]()
Syn a manžel postipani nejsou jen ja.
a k tomu ještě ťehotna..diky za rady.
nejlíp na veterinu at vám poradí konkrétní přípravek na odparazitování morčete
Asi.jo.zajedem.s.nim.k.dr jen. nechapu. ze ty potvory pokousaly i mě
je
Bude to asi dravcik, meli jsme ho kdysi u kralika.
http://zverolekarka.com/dravcikovitost/
@jannina1 píše:
Ty muze mit od chovatele taky:)
To se téměř nestává, narozdíl od zvířat ze zverimexu
Navíc chovatel by poradil, protože by je měl ve svém chovu pravděpodobně taky. Ale pochybuju, že kdyby o tom chovatel věděl, tak by zvířátko předal novému majiteli.
Tableta ja tady ale resit nechci, kde jsem měla nebo neměla morce koupit, ptam se tu na zkušenosti jiných lidí ![]()
To budou vsenky, jejich larvy jsou bily. Pri prohlidce bude mit morce na srsti cerny tecky, to jsou dospělci. A ano, slusnej chovatel by je v chovu fakt nemel. Jediná utecha je, ze morčata tyhle brebery prilis netrapej. Jako ze to nijak extremne nesvedi nebo tak neco.