Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Pro všechny maminky co se bojí a váhají: dne 30.8.2013 se mi v Mostě v porodnici narodila dcera Anežka…v těhotenství jsem si načetla negativní roky staré ohlasy na mosteckou porodnici a až panicky se bála že porod nedopadne…dopadl…já i dcera jsme obě vpořádku a to jen díky uvážlivému neuchvátanému a profesionálnímu přístupu všech lékařů…největší poděkování paní doktorce Jůnové, která vedla císařský řez a též panu docentovi Binderovi, který byl úžasný již v rizikové poradně…takže chválím a všem noc děkluji za milý, trpělivý a precizní přístup od první návštěvy v rizikové poradně ve 34 tt, přes porod, dobu po něm v nemocnici, na šestinedělí, dětské sestry i lékaři, až po odchod s dcerou domů…nemůžu si na nic stěžovat…takže s klidným svědomím mohu mosteckou porodnici doporučit…skutečně tam vědí co dělají takže strach je úplně zbytečný!!! Snad jsem tím nějaké z vás aspoň trochu pomohla, a uklidnila, protože vím jaké to je, byla jsem vyděšená a plná obav a to jsem rodila potřetí…takže žádné obavy!!! Mitterková Anna
Já v Mostě taky rodila (Ingukovaný porod který byl pro mě velice strašný. Po dobu než jsem mohla tlačit vše v pohodě až na 2 sestřičky. Jinak porodní asistentky super až na tu 1.dnu a to jsem tam rodila ted v Květnu
Zdravím, je tu některá, co rodila plánovaným císařem v Mostě? chtěla bych vědět jak to funguje a jaké máte zkušenosti
díky
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.