Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím. Máte někdo zkušenost s Kyjovskou porodnicí? A kdy je čas se tam registrovat? Díky za odp. ![]()
taky se tam chystám rodit…byla jsem se i ptát, registrace není potřeba…uvažuješ o těch jejich kurzech?
Ahojky, taky se chystám rodit v Kyjově. V srpnu tam asi půjdu na předporodní kurzy, tak si tam nejdřív zavolám kdy můžeme přijít. Jinak si myslím, že když tam přijedeš, že rodíš, tak tě vezmou, to není jak v Praze, kde se musíš registrovat ve 12.tt…
Nechystám se tam na kurzy,já jsem právě najela na jejich web a nic o registraci tam není … ![]()
no me se zda ze z podstatnych veci je tam jen seznam do porodnice ![]()
A dívali jste se sem: http://www.PorodniceKyjov.cz ?
Jinak právě proto se chystám na ty kurzy, abych se zeptala na to, co chci…
no jinak me celkem stve, ze epidural podavaji jen v pracovni dny jen do asi 3h…navic je tam pry jen 1 doktor, co to umi dobre ![]()
alchien píše:
no jinak me celkem stve, ze epidural podavaji jen v pracovni dny jen do asi 3h…navic je tam pry jen 1 doktor, co to umi dobre
No,tak snad to zvládneme … hlavně doufám,že tam nebudu dlouho
max 4 dny.
no kamaradka porodila v patek v 9 vecer a z porodnice ji pousteji az dneska ![]()
BabyNicole píše:
Jasný,na tyto stránky jsou oficiální
alchien píše:
no kamaradka porodila v patek v 9 vecer a z porodnice ji pousteji az dneska
Jééé to mi ani neříkej, se tam p… jsem hroznej cholerik ![]()
Nevyhneme se tomu
A ja navic nejsem puvodne ani Moravačka… až uvidej v občance Jílové u Prahy asi budou čumět
![]()
No tak ja moravacka jsem,ale na kyjovskou nemocnici neznam
akorat teta tam rodila a byla velice spokojena, oddeleni nove,snad to bude dobre ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.