Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Martulinka - diky moc
no uz to mame za sebou .. hura..
a vcera v noci jsem byla i na akutni revizi a rano me pustili domu kvuli miminku, tak uz to snad bude dobre, uz nechci nemocnice ani videt ![]()
bohuzel ne, pokusim se zjistit. chces jeji radu? dostala jsi na nekoho doporuceni?
Ahoj holky, tak konečně můžu přidat své zkušenosti s porodnicí v Kyjově. Byla jsem přijata na vyvolání porodu na oddělení gynekologie, a musím říct, že sestry skvělé, hodné, milé, ochotné. Jinak tomu nebylo ani u porodu, senzační podpora ze strany PA a pana primáře, radili mi, pomáhali a musím říct, že pokud budu někdy zase rodit, tak určitě v Kyjově. Šestindedělí jako oddělení taky musím pochválit, měly se mnou setřičky trápení, nechtěla mi nastoupit laktace. Až na jednu sestru, která mi místo toho aby mi pomohla přiložit dcerku k prsu, tak mi raději udělala příkrm
, ale ostatní sestry super, kdykoliv jsem zazvonila, tak ochotně přišly, pomohly, nenadaly. Musím dodat, že malou stále kojím, někdy ještě bojujeme, ale věřím, že to zvládneme. Takže když to shrnu, tak za mě porodnice v Kyjově určitě
![]()
Ahoj holky, taky jsem rodila v Kyjově. Sestry i doktoři byli ochotní a příjemní. Byli tam i vyjímky, ale ty jsou asi všude. Kdybych náhodou ještě rodila(když na ty hrozné bolesti zapomenu ale to snad nejde) tak rozhodně si rozhodně k porodu vezmu přítele, velice mně pomohl bez něho bych to zvládla hůř. Mně laktace pořádně nanastoupila, bohužel nekojím. Rodila jsem cisařským řezem a malý byl zvyklý na flašku, tak ode mě nehchtěl pít.
ahoj, taky jsem rodila v Kyjově, císařským řezem, primář i ostatní sestry velice příjemné, pomohly mi se vším, ale nebojte se na vše zeptat - jste popvé maminkou, takže nikdo učený z nebe nespadl!!!! Až znovu budu těhotná, určitě půjdu zase sem… ![]()
Ahojky,nenašla by se tu nějaká maminka která bude rodit v Kyjově termín červenec 2012????
@sabinka23 Ahojky, bohužel nikoho takovýho neznám, ale zkus najít přímo diskuzi na toto téma, bude to něco jako červenová miminka 2012 a pokud ji přesto nenajdeš, tak nějakou novou diskuzi založ a věřím, že se ti tam nějaká maminka se stejným termínem porodu ozve
. Jinak ti přeju, mnoho sil a zdraví pro tebe i miminko ![]()
Ahoj, co já vím, tak tady u nás říkají: porod v Kyjově - císař. Porodnice je tam prý příjemná, ale co znám holky, co tam rodily, tak z 70% císařem.
Já mám s porodnicí velmi dobrou zkušenost a budu tam rodit zase
Sice do mě jen tak pro nic za nic narvali oxytocin, ale byla jsem prvorodička, tak jsem nevěděla co a jak. Teď už si do toho zasahovat nenechám, pokud nebudou nějaké komplikace.
Sestřičky, PA i doktoři milí a ani jsem nemusela mít nohy přivázaný na těch opěrkách
mě se tam rodilo dobře.
Na šestinedělí nám řekli jak kojit, ale musíš se sama ozvat. Odcházeli jsme plně kojený ![]()
Můžu jen doporučit. ![]()
Já mám taky milou zkušenost s Kyjovem, a rozhodně tam za dva roky půjdu znovu
. Nemyslím si, že ze 70% dělají císaře, já jsem o něj prosila, bych někoho i podplatila
, ale onoi mě celou dobu ukecávali argumentama, až na císař bylo pozdě a malá byla venku. To samé i s epidurálem
.
Ahojky, tak já tam rodila před 14dny a byla jsem naprosto spokojená, v noci na nás dohlížel primář Maruška a pak pan doktor Kostka, který je absolutně bezvadný. rodila jsem poprvé a po císaři tam teda bylo dost maminek, ale tak podle mě pokud to není nutné, tak by to nedělali. já je spíš prosila aby mi ho udělali když už jsem tlačila a hlavička byla skoro venku:-D:-D:-D nakonec sem vytlačila krásného zdravého chlapečka:-)
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.