Most - život a předsudky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41149
18.3.15 13:08
@Hejhulka25 píše:
tak se tam třeba jednou potkáme ;)

Tak ať se vám tam daří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.3.15 13:08
@Keyllah píše:
Tak ať se vám tam daří :mavam:

Vám také :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
18.3.15 21:45

Já se v Mostě narodila, vyrostla a ve 24 letech jsem se odstěhovala do Prahy. Do Mostu by jsem se nevrátila ani za nic. Jezdíme tam pouze občas na víkend k mojí babičce.
Pár hezkých míst tam určitě je, ale kdyby jsem měla na výběr, nestěhovala by jsem se tam.
Přijde mi tam kromě romů i velký výskyt asociálů a narkomanů. S romy jsem naopak za celé roky neměla žádný větší konflikt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.3.15 09:04

@kathystar mno tak tento „výskyt“ je ve více městech, jen někde je to vidět víc a někde míň :)

@Hejhulka25 píše:
já právě pocházím ze Žatce a žila jsem dlouho s rodiči v Ústí a pak jako dospělá..do Trmic by mě nikdo nedostal, takže si myslím, že to samé bude v Mostě..ono ani v Praze není všude hezky :)

souhlasim, jinak Žatec je taky krásný město…jezdila jsem tam v.2009 pracovně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.3.15 12:26
@kathystar píše:
Já se v Mostě narodila, vyrostla a ve 24 letech jsem se odstěhovala do Prahy. Do Mostu by jsem se nevrátila ani za nic. Jezdíme tam pouze občas na víkend k mojí babičce.
Pár hezkých míst tam určitě je, ale kdyby jsem měla na výběr, nestěhovala by jsem se tam.
Přijde mi tam kromě romů i velký výskyt asociálů a narkomanů. S romy jsem naopak za celé roky neměla žádný větší konflikt.
kdybys viděla co se potulovalo u penny na Praze 4, tak bys koukala :lol:
@brumdinka píše:
@kathystar mno tak tento „výskyt“ je ve více městech, jen někde je to vidět víc a někde míň :)souhlasim, jinak Žatec je taky krásný město…jezdila jsem tam v.2009 pracovně…

jjo, v ústí se povalovali polonazí na náměstí, ale když jsi jela do lepších lokalit typu Severní Terasa nebo Klíše, tak tam nebyli-prostě neměli a nemají na nájem takových bytů, stejně tak si myslím-uvidím v pondělí-že v této části Mostu, kde jsou byty od 3mil výše a jsou prý „luxusní pro vybrané“, tak tam asi taky moc romů nebude :think: samozřejmě v okolí jsou markety jako kaufland a central Most obchoďák, takže u kaufu je čekám, to je v každým městě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8211
19.3.15 21:03

Bydlím v Mostě a upřímně pokud bych si být Vámi mohla vybrat jiné město, tak do Mostu bych se zrovna nestěhovala. Už tu pomalu není žádná čtvrť, kde by nebyli cikáni nebo jiní nepřizpůsobiví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8211
19.3.15 21:19

Jinak paradoxem Mostu je právě ona „luxusní čtvrť“ vybudovaná kousek od sociálně vyloučené lokality, což je třída Budovatelů právě v oblasti naproti sportovní hale - mrknětě na mapu, ta vzdálenost mezi luxusem a sociály je tam fakt malá na to, aby do toho člověk investoval velký peníze. Údajně je město chce přesunout do budoucna do jiné části Mostu, tomu sice člověk může věřit, ale já bych na to nespoléhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.21 21:06

Dobrý večer, muž zvažuje koupit byt v Mostě pro svojí mámu, která miluje severní Čechy, konkrétně chce byt koupit na ulici Česká, nabídka zrovna v té ulici mu přijde výhodná a byt je zrekonstruovaný, nevíte, zda tam nebydlí - v té České ulici moc nepřizpůsobivých a Romů?

• Citovat
  • Upravit
15826
27.8.21 22:41
@Anonymní píše:
Dobrý večer, muž zvažuje koupit byt v Mostě pro svojí mámu, která miluje severní Čechy, konkrétně chce byt koupit na ulici Česká, nabídka zrovna v té ulici mu přijde výhodná a byt je zrekonstruovaný, nevíte, zda tam nebydlí - v té České ulici moc nepřizpůsobivých a Romů?

Co mu maminka provedla, že ji chce odstěhovat do nejhoršího kraje v galaxii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.21 22:43
@Anonymní píše:
Dobrý večer, muž zvažuje koupit byt v Mostě pro svojí mámu, která miluje severní Čechy, konkrétně chce byt koupit na ulici Česká, nabídka zrovna v té ulici mu přijde výhodná a byt je zrekonstruovaný, nevíte, zda tam nebydlí - v té České ulici moc nepřizpůsobivých a Romů?
Česká je OK. Nejvíce občanů je ve stovkách.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.21 22:43
@Zumpa píše:

Nejhorší kraj?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.21 22:44
@Zumpa píše:

Každý nemůže bydlet v Praze.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.21 22:49
@Zumpa píše:

Jak jsem psala, jeho maminka touží bydlet v severních Čechách. Chce bydlet v Chomutově nebo v Mostě. Chomutov se nám nelíbí, je takový neosobní, Most má sice příšernou pověst, ale je tam hodně zeleně a ten, kdo to tam nezná a hned odsuzuje, tak neví, o čem mluví. Takže jsme rozhodně pro Most. V Chomutově jsme se na nabídky ani nedívali a Ústí nad Labem nám nepřijde jako skvělé řešení, i když tam jeho maminka ani snad nechce. Má ráda velká města.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.21 22:50
@Anonymní píše: Česká je OK. Nejvíce občanů je ve stovkách.

Díky, co ty stovky znamenají? O nich mluvil i dříve realiťák, ale nikdo neřekne, co to znamená.

• Citovat
  • Upravit
176
27.8.21 23:04
@Anonymní píše:
Díky, co ty stovky znamenají? O nich mluvil i dříve realiťák, ale nikdo neřekne, co to znamená.

Jedná se o čísla bloků domů. Napr. Právě česká jsou šestistovky :lol: ta teda docela ujde, ale taky už to není co byvalo. A kromě toho je tam snad nejhorší parkování na světě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí