Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny z Mostu nebo okolí,
uvažujeme o koupi mezonetového bytu, poměrně luxusního v klidné části-klidné údajně makléřem
ulice Táboritů. Dům má ochranku a kamerový systém-aby to nebylo, ale že je to potřeba kvůli bezpečnosti, že ![]()
Nicméně jsem se chtěla zeptat na otevřený názor každého, kdo v Mostě byl nebo žil jaké to tam je. Já jsem z Ústí nad |Labem, žila jsem tam 12 let a jsou místa, které člověk projel, ale bydlet by tam nešel-Trmice, Nové Předlice apod, ale to neznamená, že hodím do pytle celé Ústí. Jsou lokality jako Klíše apod, kzeré jsou rozhodně pěkné a klidně ![]()
Teď bydlím 4.rokem v Praze a i tady jsou lokality jako Libeň, Karlín apod, kde co si budeme povídat, žádná sláva, ale zase opět lokality jako 2 a 4-taky záleží kde, jsou pěkné.
Proto neodsuzuji žádné město ani lokality ![]()
@Hejhulka25 ja se v Moste narodila a nevrati ka bych se tam. Neni tam zadny pracovni uplatneni a ani extra ziti, ale kazdych se libi jinde. Prof chars do Mostu?
Mno já jsem z dalekýho západu
ale do Mostu jsem jezdila na doplňující pedag. studium, kdy závěrečky budu dělat v dubnu v Ustí (už jsem tam též jednou byla na přednáškách z matiky) a když srovnám Ustí (i když to moc neznám a věřím, že i tam jsou hezká místa) a Most, tak Most vede ![]()
Mě se tam líbilo a ráda sem tam jezdila a klidně bych tam i bydlela mít tam slušnou práci ![]()
Karlín bych rozhodně neodsuzovala, začíná to být krásná a drahá čtvrt. ![]()
@Busy Bee píše:
Karlín bych rozhodně neodsuzovala, začíná to být krásná a drahá čtvrt.
taky jsem koukala, že Karlín
Dcera tam chodí na angličtinu, je to tam spíš luxusní, všechny domy nově opravené, před nimi samá fára, zakladatelka si asi spletla čtvrť ![]()
@Hejhulka25 všude to může být fajn. Záleží co od Mostu očekáváš, jaké plánuješ pracovní uplatnění a tak. Je fakt, že když slyšim, nebo vidim ve zprávách Most a Chomutov, tak je to vždycky docela síla. Věřim ale, že tam mohou být i hezká místa jako všude ![]()
@Jancaqa píše:my nehledáme práci a ani nebudeme
@Hejhulka25 ja se v Moste narodila a nevrati ka bych se tam. Neni tam zadny pracovni uplatneni a ani extra ziti, ale kazdych se libi jinde. Prof chars do Mostu?
@Busy Bee píše:tak nevím kudy jezdíš Ty, ale mě se krásná nezdá ani náhodou a drahá je kvůli poloze, ovšem nezapomeň jaké byly povodně v Karlíně…kromě toho v Praze neznamená podle ceny=lokalita
Karlín bych rozhodně neodsuzovala, začíná to být krásná a drahá čtvrt.
@Liz píše:já Karlínem jezdím dnes a denně a opravené jsou kvůli povodním, holt když je voda ve 2.patře co jiného jim zbyde, než opravovat
taky jsem koukala, že KarlínDcera tam chodí na angličtinu, je to tam spíš luxusní, všechny domy nově opravené, před nimi samá fára, zakladatelka si asi spletla čtvrť
@brumdinka píše:
Mno já jsem z dalekýho západuale do Mostu jsem jezdila na doplňující pedag. studium, kdy závěrečky budu dělat v dubnu v Ustí (už jsem tam též jednou byla na přednáškách z matiky) a když srovnám Ustí (i když to moc neznám a věřím, že i tam jsou hezká místa) a Most, tak Most vede
Mě se tam líbilo a ráda sem tam jezdila a klidně bych tam i bydlela mít tam slušnou práci
já právě pocházím ze Žatce a žila jsem dlouho s rodiči v Ústí a pak jako dospělá..do Trmic by mě nikdo nedostal, takže si myslím, že to samé bude v Mostě..ono ani v Praze není všude hezky ![]()
Ono možná záleží kde v tom Karlíně. Znám to tam kolem Lyčkova náměstí, tam je to fakt krásný, je tam obrovská škola a školka, tak potkáváme samé rodiče s dětmi. Dceři končí anglina na večer, tak to tam znám i k večeru, připadá mi to tam jako fakt jedna z lepších čtvrtí v Praze. Ale to jsi tu řešit nechtěla viď, sorry za plevelení
Hodně štěstí při výběru místa k žití ![]()
@Liz píše:
Ono možná záleží kde v tom Karlíně. Znám to tam kolem Lyčkova náměstí, tam je to fakt krásný, je tam obrovská škola a školka, tak potkáváme samé rodiče s dětmi. Dceři končí anglina na večer, tak to tam znám i k večeru, připadá mi to tam jako fakt jedna z lepších čtvrtí v Praze. Ale to jsi tu řešit nechtěla viď, sorry za pleveleníHodně štěstí při výběru místa k žití
to je přesně ono, záleží kde, ale to záleží asi všude podle mě
děkuju ![]()
@Hejhulka25 tak ono hodně záleží, jestli hodláte v Mostě žít a za prací dojíždět jinam. nebo budete pracovat v Mostě - a tady je otázkou jestli už tam práci máte nebo budete hledat. To stejné s výchovou dětí - školka/školy v Mostě nebo je budete vozit jinam?
Jinak souhlas, všude jsou hezké čtvrti, ale i ty horší. Záleží co hodláte v Mostě vše „podnikat“.-))
@Keyllah píše:
@Hejhulka25 tak ono hodně záleží, jestli hodláte v Mostě žít a za prací dojíždět jinam. nebo budete pracovat v Mostě - a tady je otázkou jestli už tam práci máte nebo budete hledat. To stejné s výchovou dětí - školka/školy v Mostě nebo je budete vozit jinam?
Jinak souhlas, všude jsou hezké čtvrti, ale i ty horší. Záleží co hodláte v Mostě vše „podnikat“.-))
v Mostě chceme „jen“ bydlet, práci tam nehledáme a hledat nikdy nebudeme
já jsem doma a partner má svou práci…škola určitě v Mostě, ale budu se snažit-teda pokud zde budeme bydlet, najít samozřejmě lepší školy ![]()
@Hejhulka25 píše:
v Mostě chceme „jen“ bydlet, práci tam nehledáme a hledat nikdy nebudemejá jsem doma a partner má svou práci…škola určitě v Mostě, ale budu se snažit-teda pokud zde budeme bydlet, najít samozřejmě lepší školy
Tak v tom případě bych se porozhlédla, jestli jsou v okolí nějaké „dobré“ školky a školy a pokud ano, šla bych do toho. I když přiznám se, že bych ještě okoukla sousedy a širší okolí
a tady dost záleží, zda je zbytek v dojezdné vzdálenosti ![]()
@Keyllah podle mapy je ten byt par ulici od oc most, billy, kauflandu a hypu tesco. V okoli jsoz skoly vcetne gymnazia a hotelu s pizzerkou) znas to tam nejak? ![]()
@Hejhulka25 píše:
@Keyllah podle mapy je ten byt par ulici od oc most, billy, kauflandu a hypu tesco. V okoli jsoz skoly vcetne gymnazia a hotelu s pizzerkou) znas to tam nejak?
Mám odtud kamaráda, já jsem nyní pracovně v Děčíně a taky jsme právě s partnerem přemýšleli, zda přesídlit celou rodinu z Moravy (jsme od Brna ![]()
@Keyllah píše:
Mám odtud kamaráda, já jsem nyní pracovně v Děčíně a taky jsme právě s partnerem přemýšleli, zda přesídlit celou rodinu z Moravy (jsme od Brna
tak se tam třeba jednou potkáme ![]()