Most - život a předsudky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16908
18.3.15 08:34

Most-život a předsudky?

Zdravím všechny z Mostu nebo okolí,
uvažujeme o koupi mezonetového bytu, poměrně luxusního v klidné části-klidné údajně makléřem :lol: ulice Táboritů. Dům má ochranku a kamerový systém-aby to nebylo, ale že je to potřeba kvůli bezpečnosti, že :mrgreen:
Nicméně jsem se chtěla zeptat na otevřený názor každého, kdo v Mostě byl nebo žil jaké to tam je. Já jsem z Ústí nad |Labem, žila jsem tam 12 let a jsou místa, které člověk projel, ale bydlet by tam nešel-Trmice, Nové Předlice apod, ale to neznamená, že hodím do pytle celé Ústí. Jsou lokality jako Klíše apod, kzeré jsou rozhodně pěkné a klidně ;)

Teď bydlím 4.rokem v Praze a i tady jsou lokality jako Libeň, Karlín apod, kde co si budeme povídat, žádná sláva, ale zase opět lokality jako 2 a 4-taky záleží kde, jsou pěkné.

Proto neodsuzuji žádné město ani lokality :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1847
18.3.15 08:37

@Hejhulka25 ja se v Moste narodila a nevrati ka bych se tam. Neni tam zadny pracovni uplatneni a ani extra ziti, ale kazdych se libi jinde. Prof chars do Mostu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
18.3.15 08:42

Mno já jsem z dalekýho západu :P ale do Mostu jsem jezdila na doplňující pedag. studium, kdy závěrečky budu dělat v dubnu v Ustí (už jsem tam též jednou byla na přednáškách z matiky) a když srovnám Ustí (i když to moc neznám a věřím, že i tam jsou hezká místa) a Most, tak Most vede :nevim:

Mě se tam líbilo a ráda sem tam jezdila a klidně bych tam i bydlela mít tam slušnou práci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
18.3.15 08:44

Karlín bych rozhodně neodsuzovala, začíná to být krásná a drahá čtvrt. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
18.3.15 08:58
@Busy Bee píše:
Karlín bych rozhodně neodsuzovala, začíná to být krásná a drahá čtvrt. :mrgreen:

taky jsem koukala, že Karlín :) Dcera tam chodí na angličtinu, je to tam spíš luxusní, všechny domy nově opravené, před nimi samá fára, zakladatelka si asi spletla čtvrť :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
18.3.15 09:02

@Hejhulka25 všude to může být fajn. Záleží co od Mostu očekáváš, jaké plánuješ pracovní uplatnění a tak. Je fakt, že když slyšim, nebo vidim ve zprávách Most a Chomutov, tak je to vždycky docela síla. Věřim ale, že tam mohou být i hezká místa jako všude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.3.15 09:11
@Jancaqa píše:
@Hejhulka25 ja se v Moste narodila a nevrati ka bych se tam. Neni tam zadny pracovni uplatneni a ani extra ziti, ale kazdych se libi jinde. Prof chars do Mostu?
my nehledáme práci a ani nebudeme ;) neupřednostňuju žádné město ani místo, jen hledáme ;)
@Busy Bee píše:
Karlín bych rozhodně neodsuzovala, začíná to být krásná a drahá čtvrt. :mrgreen:
tak nevím kudy jezdíš Ty, ale mě se krásná nezdá ani náhodou a drahá je kvůli poloze, ovšem nezapomeň jaké byly povodně v Karlíně…kromě toho v Praze neznamená podle ceny=lokalita
@Liz píše:
taky jsem koukala, že Karlín :) Dcera tam chodí na angličtinu, je to tam spíš luxusní, všechny domy nově opravené, před nimi samá fára, zakladatelka si asi spletla čtvrť :D
já Karlínem jezdím dnes a denně a opravené jsou kvůli povodním, holt když je voda ve 2.patře co jiného jim zbyde, než opravovat :mrgreen: doporučila bych Vám se tam podívat hlavně navečer ;)
@brumdinka píše:
Mno já jsem z dalekýho západu :P ale do Mostu jsem jezdila na doplňující pedag. studium, kdy závěrečky budu dělat v dubnu v Ustí (už jsem tam též jednou byla na přednáškách z matiky) a když srovnám Ustí (i když to moc neznám a věřím, že i tam jsou hezká místa) a Most, tak Most vede :nevim:Mě se tam líbilo a ráda sem tam jezdila a klidně bych tam i bydlela mít tam slušnou práci 8)

já právě pocházím ze Žatce a žila jsem dlouho s rodiči v Ústí a pak jako dospělá..do Trmic by mě nikdo nedostal, takže si myslím, že to samé bude v Mostě..ono ani v Praze není všude hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
18.3.15 09:19

Ono možná záleží kde v tom Karlíně. Znám to tam kolem Lyčkova náměstí, tam je to fakt krásný, je tam obrovská škola a školka, tak potkáváme samé rodiče s dětmi. Dceři končí anglina na večer, tak to tam znám i k večeru, připadá mi to tam jako fakt jedna z lepších čtvrtí v Praze. Ale to jsi tu řešit nechtěla viď, sorry za plevelení :D Hodně štěstí při výběru místa k žití :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.3.15 09:24
@Liz píše:
Ono možná záleží kde v tom Karlíně. Znám to tam kolem Lyčkova náměstí, tam je to fakt krásný, je tam obrovská škola a školka, tak potkáváme samé rodiče s dětmi. Dceři končí anglina na večer, tak to tam znám i k večeru, připadá mi to tam jako fakt jedna z lepších čtvrtí v Praze. Ale to jsi tu řešit nechtěla viď, sorry za plevelení :D Hodně štěstí při výběru místa k žití :mavam:

to je přesně ono, záleží kde, ale to záleží asi všude podle mě :palec: děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40887
18.3.15 09:26

@Hejhulka25 tak ono hodně záleží, jestli hodláte v Mostě žít a za prací dojíždět jinam. nebo budete pracovat v Mostě - a tady je otázkou jestli už tam práci máte nebo budete hledat. To stejné s výchovou dětí - školka/školy v Mostě nebo je budete vozit jinam?
Jinak souhlas, všude jsou hezké čtvrti, ale i ty horší. Záleží co hodláte v Mostě vše „podnikat“.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.3.15 10:12
@Keyllah píše:
@Hejhulka25 tak ono hodně záleží, jestli hodláte v Mostě žít a za prací dojíždět jinam. nebo budete pracovat v Mostě - a tady je otázkou jestli už tam práci máte nebo budete hledat. To stejné s výchovou dětí - školka/školy v Mostě nebo je budete vozit jinam?
Jinak souhlas, všude jsou hezké čtvrti, ale i ty horší. Záleží co hodláte v Mostě vše „podnikat“.-))

v Mostě chceme „jen“ bydlet, práci tam nehledáme a hledat nikdy nebudeme ;) já jsem doma a partner má svou práci…škola určitě v Mostě, ale budu se snažit-teda pokud zde budeme bydlet, najít samozřejmě lepší školy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40887
18.3.15 10:15
@Hejhulka25 píše:
v Mostě chceme „jen“ bydlet, práci tam nehledáme a hledat nikdy nebudeme ;) já jsem doma a partner má svou práci…škola určitě v Mostě, ale budu se snažit-teda pokud zde budeme bydlet, najít samozřejmě lepší školy ;)

Tak v tom případě bych se porozhlédla, jestli jsou v okolí nějaké „dobré“ školky a školy a pokud ano, šla bych do toho. I když přiznám se, že bych ještě okoukla sousedy a širší okolí :-))a tady dost záleží, zda je zbytek v dojezdné vzdálenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.3.15 11:01

@Keyllah podle mapy je ten byt par ulici od oc most, billy, kauflandu a hypu tesco. V okoli jsoz skoly vcetne gymnazia a hotelu s pizzerkou) znas to tam nejak? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40887
18.3.15 11:15
@Hejhulka25 píše:
@Keyllah podle mapy je ten byt par ulici od oc most, billy, kauflandu a hypu tesco. V okoli jsoz skoly vcetne gymnazia a hotelu s pizzerkou) znas to tam nejak? :)

Mám odtud kamaráda, já jsem nyní pracovně v Děčíně a taky jsme právě s partnerem přemýšleli, zda přesídlit celou rodinu z Moravy (jsme od Brna :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.3.15 13:04
@Keyllah píše:
Mám odtud kamaráda, já jsem nyní pracovně v Děčíně a taky jsme právě s partnerem přemýšleli, zda přesídlit celou rodinu z Moravy (jsme od Brna :-))

tak se tam třeba jednou potkáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1