Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kyslík píše:
Tak ještě že jezdím s pražskou RZ, to ze mě hned dělá lepší řidičku
No prijet s pražskou SPZ k nam, to si koledujes ![]()
@Anonymní píše:
Kdo si myslite ze most je hrozny a kraj nejhorsi, zkuste bydlet v Karvine
Ne ne, v Karviné jsem párkrát byla a fakt jsem byla příjemné překvapená, jaké je to hezké město. Čekala jsem špínu a doly a místo toho krásně upravené náměstí se zámkem a moc příjemné malé sídliště. 🙂 Možná, kdybych tam žila delší dobu a poznala město se všemi jeho nesvary, bych změnila názor, ale první pohled byl rozhodně dobrý.
@modravlocka píše:
Ne ne, v Karviné jsem párkrát byla a fakt jsem byla příjemné překvapená, jaké je to hezké město. Čekala jsem špínu a doly a místo toho krásně upravené náměstí se zámkem a moc příjemné malé sídliště. 🙂 Možná, kdybych tam žila delší dobu a poznala město se všemi jeho nesvary, bych změnila názor, ale první pohled byl rozhodně dobrý.
Karvina je smutne, sede mesto. Kdyz jedes busem kolem nemocnice, Slunka, bazenu k Hornické, tak je to depresivni. A hlavne uz dvacet let stejne.
Určité předsudky jsou normální, ale jsou to opravdu jen předsudky. Já tato severočeská města dobře znám i když v nich nežiju. A musím říct, že se mi velmi líbí. Dovedl bych si představit tam žít. Ať už v Chomutově, v Mostě, v Teplicích.. Ještě více to platí o menších městech, jako je Litvínov, Kadaň, Klášterec, Žatec, ale to proto, že preferuji maloměsta a sám v jednom takovém žiji i když v sousedním kraji. Nelíbí se mi akorát Bílina. Musím se ale přiznat, že částečně mám stejné předsudky k Ostravě, Karviné apod. Nikdy jsem tam nebyl, pokud nebudu počítat projíždění a mám tato města zařazena jako města ponurá a špinavá. Přitom realita může být jiná.
@Ja-rekk píše:
Určité předsudky jsou normální, ale jsou to opravdu jen předsudky. Já tato severočeská města dobře znám i když v nich nežiju. A musím říct, že se mi velmi líbí. Dovedl bych si představit tam žít. Ať už v Chomutově, v Mostě, v Teplicích.. Ještě více to platí o menších městech, jako je Litvínov, Kadaň, Klášterec, Žatec, ale to proto, že preferuji maloměsta a sám v jednom takovém žiji i když v sousedním kraji. Nelíbí se mi akorát Bílina. Musím se ale přiznat, že částečně mám stejné předsudky k Ostravě, Karviné apod. Nikdy jsem tam nebyl, pokud nebudu počítat projíždění a mám tato města zařazena jako města ponurá a špinavá. Přitom realita může být jiná.
V Klášterci a Kadani bych žít nechtěla, i když v Kadani se mi líbí na Nerudovce, jak je řeka. A na náměstí mají pěknou kavárnu. V Klášterci je pěkný park, překrásný, ve kterém jsou lázně Evženie, jinak se mi nelíbí. Litvínov a Žatec mám ráda hodně, tomje moje srdeční záležitost. V Mostě, Ústí se mi líbí, k Chomutovu vztah nemám, ale to město jako škaredé nehodnotím. V Teplicích je to samý Arab, na náměstí se mi líbí.
Bydlím v Mostě, stěhovala jsem se z Prahy. Na byt v Praze jaksi nebylo a výhledově ani nebude. Jsem tu spokojená, vyžití a příroda kolem je fajn. Nebydlím zrovna na ideální adrese, ale pokud nám není chování některých občanů lhostejné, tak se to, sice pomalu, ale řeší. Česká ujde. Magistrát se snaží trochu víc než v předchozích letech, i když zrovna čtvrť stovek (tř. Budovatelů) je katastrofa. Problém vidím v chování majitelů bytů, kteří pronajmou byt a problémové nájemníky neřeší. Ti jsou pak schopní dělat neskutečný bordel, hlavně tam kde jich bydlí víc jim podobných na jednom místě. Je to škoda, protože se to děje v krásných, rekonstruovaných domech - to nikdy nepochopím. Každopádně, Most je jinak neprávem podceňované město. Hodně by mu pomohla úprava zákonů tak, aby se dalo eliminovat razantně a rychle chování tzv. občanů.
@Klopotkova píše:
V Klášterci a Kadani bych žít nechtěla, i když v Kadani se mi líbí na Nerudovce, jak je řeka. A na náměstí mají pěknou kavárnu. V Klášterci je pěkný park, překrásný, ve kterém jsou lázně Evženie, jinak se mi nelíbí. Litvínov a Žatec mám ráda hodně, tomje moje srdeční záležitost. V Mostě, Ústí se mi líbí, k Chomutovu vztah nemám, ale to město jako škaredé nehodnotím. V Teplicích je to samý Arab, na náměstí se mi líbí.
V Klášterci a v Kadani, je to moc hezký, mám tam část rodiny, tak to tam znám dobře. Park v Klášterci je super a v Kadani u řeky je to taky dobrý. Most je dobrý město, taky nechápu, proč má takovou pověst. Myslím, že i dost kvete, že se ti radní nebo, kdo to dělá snaží, aby to tam nějak vypadalo. Je tam hodně vyžití a fajn příroda. Chomutov to je muj domov, tak je jasný, že se mi tu líbí, ale musím uznat, že Most je asi trochu lepší. Podle mě je tam i méně nepřizpůsobivých nebo takhle, je tam víc částí, kde nejsou nebo jich není tolik. V Chomutově je to kvůli bytům na pronájem, co mají Pražáci a schválně berou ty nepřizpůsobivé, protože jim nájem zaplatí socka a nic víc neřeší, pořád horší a horší. Ale mě to zas tak nepřijde a nějak moc mi to nevadí. Zvyk no. Spíše mi jde spíše o to, že v Mostě je víc příležitostí. Naštěstí bydlíme dobře a do Mostu je to rychlejší, než do centra Chomutova, kde chcipnul pes. Litvínov mi taky přijde, že tam chcipnul pes. Ale taková Tesařovka, to je fajn. No a Teplice fajn město, ale škoda ty kuželky tam. To by mi vadilo hodně. Stačil mi měsíční pobyt v lázních ![]()
Jsem z Litvínova a teď bydlím v Mostě. Jsou tu dobré i špatné ulice. Bydlím v sedmistovkách v docela klidné ulici bez cigánů nebo nevylejzaj, protože je tu vůbec nepotkávám. Jsou tu jezera, kopce, řekl bych vyžití dostatečné. Nechápu ty předsudky. Lidi vidí jen problémy s cigány a hned nadávají na celé město. Extrémní výhoda jsou levné byty. Kupoval jsem letos 4+1 za krásnou cenu 1,5 milionu, naprostý luxus. Plno krámů kolem, vše dostupné klidně pěšky. Neumím si představit kupovat byt za několik milionů
problémem může být práce, naštěstí jsem našel dobře placenou, ale třeba přítelkyně má na tohle smůlu a práci nenachází, dělala pár prací, ale nedopadlo to kvůli kolektivu, ale vyžijeme z mé výplaty.
@vokishka píše:
No prijet s pražskou SPZ k nam, to si koledujes
Hmm hmm, dobře, s pražskou SPZ a pocitem lepší řidičky budu jezdit jen do vybraných krajů… k vám holt vezmu druhé auto s ústeckou SPZ a budu řídit hůře ![]()
@kyslík píše:
Hmm hmm, dobře, s pražskou SPZ a pocitem lepší řidičky budu jezdit jen do vybraných krajů… k vám holt vezmu druhé auto s ústeckou SPZ a budu řídit hůře
Ja nejsem ustecky kraj, opacna strana republiky. Tady musis hodne opatrně ![]()
Jestli si někdo myslí, že cikáni a narkomani jsou jenom v Mostě, tak ho rovnou vyvede z omylu! Nežijeme za komančů ale je tu rok 2021, a tyhle existence jsou opravdu všude, zkuste si zajet do Prahy, Ostravy, Pardubic nebo Chrudimi, a budete hovořit jinak. Já jsem žila v Chrudimi s cikanama 11 let, bydleli pode mnou, a raději jsem byt prodala, jinak bych skončila u Chocholouše ![]()
Teď bydlím v Mostě půl roku, a mam klid. Cigoši jsou prostě všude, ale Most je město, které s tím alespoň něco dělá, kdežto jinde se nedělá nic… takže dost stěžování a brečeni, jak je to strašný
![]()