Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Jak jsem psala, jeho maminka touží bydlet v severních Čechách. Chce bydlet v Chomutově nebo v Mostě. Chomutov se nám nelíbí, je takový neosobní, Most má sice příšernou pověst, ale je tam hodně zeleně a ten, kdo to tam nezná a hned odsuzuje, tak neví, o čem mluví. Takže jsme rozhodně pro Most. V Chomutově jsme se na nabídky ani nedívali a Ústí nad Labem nám nepřijde jako skvělé řešení, i když tam jeho maminka ani snad nechce. Má ráda velká města.
A já bych právě z těchto tří měst byla pro Ústí. Zvlášť pokud ma maminka rada velká města. Ústí mi přijde ideální co do obslužnosti tak i do krajiny kolem.
Nevahejte a kupte, zijeme zde cca 10 let a jsme si spokojeni. Mostecke jezero, Benefikt, Hnevin, Autodrom apod..Velka spousta zelene a aktivit
. Neni rok 1990..ta " mensina' je vsude v Republice.
@Anonymní píše:
Nevahejte a kupte, zijeme zde cca 10 let a jsme si spokojeni. Mostecke jezero, Benefikt, Hnevin, Autodrom apod..Velka spousta zelene a aktivit. Neni rok 1990..ta " mensina' je vsude v Republice.
Menšina je všude po ČR. Lidi nadávají na Ústecký kraj ale uhlí a energie chtějí.
Kdo si myslite ze most je hrozny a kraj nejhorsi, zkuste bydlet v Karvine ![]()
@Anonymní píše:
Nechapu ty predsudky. Ziju v Moste cely zivot a nezije se mi spatnejsou horsi i lepsi mista, jako v kazdem meste. Ale je tu hodne vyziti, rozhodne je tu kam jit a je to tu i docela hezke v okoli.
Nejde o žití. Jde o ty lidi. Např. auto, které má RZ ústeckého kraje je stejná diagnóza, jako auto s polskou RZ.
Most je hezký město, je tam spousta vyžití a hezká příroda. Úplně bych se nehrnul akorát do stovek.
@Zumpa píše:
Nejde o žití. Jde o ty lidi. Např. auto, které má RZ ústeckého kraje je stejná diagnóza, jako auto s polskou RZ.
No jistě
To jsou jenom předsudky přece. Kolikrát jste byl v Mostě nebo v Chomutově? Úplně normální města. Jako dobře, nějaké čtvrti jsou horší, ale i tam žijou normální lidi. To chce jen trochu rozhledu a ne živit nějaké své předsudky. Já bych natrvalo nechtěl bydlet někde jinde ani za nic. Žije se tu úplně normálně.
@Zumpa píše:
To jsi první kromě mého muže, od koho to slyším. Podle něj jsou Účka nejhorší řidiči v Česku. Ale jinak z mých známých tento názor nikdo nesdílí.
@Zumpa píše:
U nás se to říká o budějičácích.
@Eliška píše:
To jsi první kromě mého muže, od koho to slyším. Podle něj jsou Účka nejhorší řidiči v Česku. Ale jinak z mých známých tento názor nikdo nesdílí.
Tak ještě že jezdím s pražskou RZ, to ze mě hned dělá lepší řidičku ![]()
@kyslík
On tvrdí, že to říká kvůli zkušenostem, ale já tyhle generalizace nemám ráda.
@Eliška píše:
@kyslíkOn tvrdí, že to říká kvůli zkušenostem, ale já tyhle generalizace nemám ráda.
No a nemyslí to spíš tak, že nezaparkuje vedle U, že má strach, ze mu ta verbeš z tohoto desneho kraje vykrade třeba auto? Takto jsem to pochopil já.
Stovky jsou oblast kolem Centralu (mistni nakupak) smerem dolu. Ani Dobnerovku nebrat a kolem Kahanu byva vecer randal. Nejlepsi lokalita se berou Zahrazany. Ceska ulice je z tech klidnejsich casti, ale lepsi je urcite ta polovina smerem k Albertu. Jinak se to tu lisi ulice od ulice, v jedne muze byt klidek a hned druha vedle je „ziva“.
Krom cikanu je problem ten, ze je tu na kazdem rohu hospoda, i kdyby malinka. Kdyz se k tomu prida to, ze celkove v moste bydli lide s prumerne nizsim iq, nez treba v te Praze, vychazi z toho casto kazdodenni randal ze zahradek, kde provozovatele kaslou na zaviracku. A mistni policie je bohuzel proslula svou ignoraci. Vybirejte peclive.
@Matt 02 píše:
No a nemyslí to spíš tak, že nezaparkuje vedle U, že má strach, ze mu ta verbeš z tohoto desneho kraje vykrade třeba auto? Takto jsem to pochopil já.
Ne, myslí tím vysloveně, jak jezdí.
Nechapu ty predsudky. Ziju v Moste cely zivot a nezije se mi spatne
jsou horsi i lepsi mista, jako v kazdem meste. Ale je tu hodne vyziti, rozhodne je tu kam jit a je to tu i docela hezke v okoli.