Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, v sobotu jsem sem hodila SOS, když se mi motala celý den hlava. je fakt že mi bylo i blbě od žaludku od toho motání. Zlepšilo se to a dost, tak jsme do nemocnice nejeli.
Ovšem dnes je úterý a ono to nějak nepřestalo. teda neni to tak hrozný jako to bylo v sobotu, prostě se mi hlava zatočí jen jednou za čtvrt hodiny, zvlášť když se pro něco sehnu, když naklopím hlavu na levou stranu, když se otáčím v posteli…no prostě cejtim se jak opilec.
Ve čtvrtek ráno mám jít na první monitor do porodky tak jim to tam řeknu, ale říkám si, jestli by nebylo lepší cvičně si tam zajet už zítra a říct to.
Přisuzuju to tomu děsnýmu počasí, který se od soboty fakt nezměnilo, tak jsem asi ve svých 28letech začala bejt citlivá na tlak.
jo a jsem 35+5tt. Co se mnou sakra?!!!
Mirka
Já si myslim že k dr jsi měla jet dávno.Nikdo tady neni takovej doktor aby tě mohl posoudit přes internet.
já bych to viděla na ten tlak, od soboty do včera mě šíleně bolela hlava, jsem v 17tt, musela jsem si vzít ibalgin a stejně to přešlo jen na chvíli, dneska už je mi líp, ale neni to ono. Ale pro klid si můžeš dojít k dr., já bych asi počkala do toho čtvrtka ![]()
Dr mám daleko (až v praze) a nemocnice…se mi tam nechce dělat takový halooo.
No vlastně nevim proč sem tu diskusi píšu, když je fakt že to těžko můžete takhle posoudit ![]()
Můžu to nějak smazat?
PoraĎte mi aspoň prosím jestli jet za mou gynekoložkou, nebo jen k obvoďačce (pač do nemocnice mě nikdo nedostane).
Děkuju ![]()
Ahoj.
měla jsme něco podobnýho tak před osmi měsíci. S tím rozdílem, že jsem byla pár měsíců po porodu.
Taky jsme bývala citlivá na změny počasí a podobně (od porudů jsme OK), tak jsem si myslela, že mám blbý tlak. V ty dny ale bylo venku nádherně, tak mi to bylo divný… Nakonec mne napadlo zajít k sousedovi, změřil mi tlak a ten byl OK.
Druhý den jsem šla k Dr. a ten řekl, že jsou 2 varianty, buťo tlak a nebo páteř. (+ nechal mi udělat krevní obraz, aby za tím nebylo ještě něco jiného). Nakonec jsem měla problémy s krční páteří.
Poslal mne k rehab Dr. a po sérii elektroléčby a cvičení jsem byla OK.
Jen tak mimochodem, mne se motala hlava tak, že jsem se bála malou přenést jen třeba z postýlky vedle na postel… A motala se mi i když jsem seděla, či ležela; nejen, když jsem vstávala z postele.
Takže si určitě zajdi k dr. alespoň na přeměření tlaku.
Ja jsem teda taky par mesicu po porodu, ale presne v sobotu jsem 3× malem omdlela na ulici. Ja mam teda hodne nizkej tlak uz od mala a v tehotenstvi, tom poslednim jsem si to fakt uzivala. Motala jsem se celych 9 mesicu jako alkoholicka. DOktorovi jsem to vzdycky v poradne nahlasila a on akorat rekl, no jo no, nizkej tlak. Zkuste pit kafe. To jsem ale nemohla ani cejtit. No a este teda zjistili, ze mam strasne malo zeleza, takze tim to muze byt taky. Takze pit a pit a pit. Zavolala bych gyndarce jestoi je nutny tam jit. Ale pokud to s pocasim neprejde, tak radeji aspon na ten tlak…i kdyz s tim teda nic neudelaji ![]()
Poslednmí krevní výsledyk ukázaly nedostatek železa. tak mi Mudr napsala Aktiferin. Tak že by to fakt třeba bylo tim železem? ![]()
No každopádně si ráno zavolám doktorce, jestli je nutný tam jezdit. Děkuju!!!!! ![]()
Ahoj, určitě zajdi k dr. Pokud je tlak vysoký není to dobrý.
prodigy222 píše:
Dr mám daleko (až v praze) a nemocnice…se mi tam nechce dělat takový halooo.No vlastně nevim proč sem tu diskusi píšu, když je fakt že to těžko můžete takhle posoudit
Můžu to nějak smazat?
Tak treba by se tu nasel nekdo, kdo mel podobny problem?
Hele, doufam, ze jsi jela! V rijnu jsi nic nerekla, vis, ze bysme te posilaly do porodky ![]()
Petra_a_Eli píše:prodigy222 píše:Tak treba by se tu nasel nekdo, kdo mel podobny problem?
Dr mám daleko (až v praze) a nemocnice…se mi tam nechce dělat takový halooo.No vlastně nevim proč sem tu diskusi píšu, když je fakt že to těžko můžete takhle posoudit
Můžu to nějak smazat?
Hele, doufam, ze jsi jela! V rijnu jsi nic nerekla, vis, ze bysme te posilaly do porodky
Ahoj, nejela. Zítra ráno jdu do porodky na monitor, tak to tam řeknu…stejně mi řeknou že je to počasím. Dneska už konečně neprší a ejhle, je mi skoro jak zamlada ![]()