Motání hlavy a únava

884
5.11.23 13:07

Motání hlavy ,únava

Hezký den, už tak měsíc, se mi motá hlava, pocit že plavu v prostoru a únava. Mám problémy s krční páteří, kdy jsem měla jít před 3 lety na magnetickou, ale otěhotněla jsem. Pak jsem byla bez problémů. Nicméně teď, je to něco hrozného. U praktického jsem byla, poslal mě na ORL, tam žádný problém. Obvolala jsem všechny neurologii, všude berou až březen, duben. Nakonec se nade mnou na jedné poliklinice slitovali a jdu příští ctvrtek na EEG a na vyšetření. Nicméně si půjdu k praktikovi ještě pro doporučení a napadlo mě, že mi třeba nedělal žádné vyšetření :think: Třeba odběry krve atd, mám si o ně normálně požádat? :think: V létě jsem měla klíště, to jedině mě napadá :nevim: Samozřejmě si představuju to nejhorší :oops: Je to fakt nepříjemný a už mě z toho chytají i paniky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.11.23 13:30

Tak motani hlavy a únava je taky jeden z příznaků nedostatku železa, anémie.
Mě se začala motat hlava přesně před rokem. Udělali mi odběry, tam nízké železo tak ho už rok beru, do toho krční páteř ( CC syndrom) tak cvičím, a ještě jsem se lecila s uzkostmi a panickymi atakami. Tohle všechno co sem vypsala s čím jsem se ten rok léčila tak způsobuje motani hlavy. Řešila jsem to a motani zmizelo. Teď už jen fakt výjimečně mírné motani ale to je třeba když dlouho necvicim a ozve se páteř. :nevim:
Nemysli hned na nejhorší ale je potřeba najít příčinu

• Citovat
  • Upravit
884
5.11.23 13:33
@Anonymní píše:
Tak motani hlavy a únava je taky jeden z příznaků nedostatku železa, anémie.
Mě se začala motat hlava přesně před rokem. Udělali mi odběry, tam nízké železo tak ho už rok beru, do toho krční páteř ( CC syndrom) tak cvičím, a ještě jsem se lecila s uzkostmi a panickymi atakami. Tohle všechno co sem vypsala s čím jsem se ten rok léčila tak způsobuje motani hlavy. Řešila jsem to a motani zmizelo. Teď už jen fakt výjimečně mírné motani ale to je třeba když dlouho necvicim a ozve se páteř. :nevim:
Nemysli hned na nejhorší ale je potřeba najít příčinu

Jo a mě nikdo odběry nenabídl :mrgreen: takže si dojdu pro doporučení a nechám si udělat kompletní odběry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16327
5.11.23 13:35
@BarušKAhap píše:
Jo a mě nikdo odběry nenabídl :mrgreen: takže si dojdu pro doporučení a nechám si udělat kompletní odběry

Určitě udělej, myslím, že by to měl být základ pro případná další vyšetření a léčbu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
5.11.23 14:37

No, může to být od únavy, nedostatku železa, přes tu krční páteř, uši, nízký tlak až po boreliózu a horší nálezy. Odběr na boreliózu neradi dělají, protože je drahý a málo průkazný - můžeš se o tom s praktikem pobavit. Krční páteř je komplexní záležitost - chce to mít pořešený polštář a matraci, pracovní stůl, způsob pohybu - zkusit kvalitního fyzioterapeuta (ne nějaké rehabky na pojišťovnu), i ty cviky ti paradoxně můžou spíš ublížit, pokud je neděláš správně. Dále tlak a únava, s tím nic moc neuděláš, jen na to pamatovat - dostatečně pít a spát. :think: I si hlídat, jak se pohybuješ, jestli nejsi celý den shrbená nebo neděláš prudké pohyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí