Kinedril na nevolnost

5.11.23 08:58

Kinedril na nevolnost

Ahojte, mám otázku. Pomohl vám kinedril i na necestovatelské nevolnosti? Není mi moc dobře, asi nějaká viróza. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7365
5.11.23 08:59

Ano pomohl.. jak je mi zle od žaludku dám si kinedryl a fakt pomůže! Jen je takový že i uspí trošku, což když je mi zle nevadí, aspon to zaspíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32133
5.11.23 09:07

Jo, pomůže…akorát, že mě odrovná i čtvrtka…spím jak medvídek…po půlce prospím celou cestu od nás až do Chorvatska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7365
5.11.23 09:11
@Monchichik píše:
Jo, pomůže…akorát, že mě odrovná i čtvrtka…spím jak medvídek…po půlce prospím celou cestu od nás až do Chorvatska :mrgreen:

Já si dávám celý a spím tak dvě hodinky po něm :) a kamarádka co mi to poradila třeba nespí po něm nějak extra vůbec a na žaludek taky pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80102
5.11.23 09:15
@Monchichik píše:
Jo, pomůže…akorát, že mě odrovná i čtvrtka…spím jak medvídek…po půlce prospím celou cestu od nás až do Chorvatska :mrgreen:

Přesně tak to mám taky. Dát si celý, prosím 24 hodin a budu jak praštěná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32133
5.11.23 09:22

@KKK85 jo pomůže na žaludek i na zklidnění střev, třeba…ale já si dám ráno čtvrtku a odbourá mě to třeba až odpoledne…ale to spím jak v bezvědomí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32133
5.11.23 09:22

@inkakřivák Já myslím, že po celém bych spala 3 dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80102
5.11.23 09:25

Já nevím. Už ho dlouho nemusím brát. Ale dřív jsem brala, i půlka mě uspala.
Ale rozhodně mi nepomohl, když mi bylo jenom špatně, že to nebyla kinetóza, ale třeba nějaká viróza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
5.11.23 11:26

Mně to pomohlo i na zvracení při covidu. ALE bacha, mě taky úplně odrovnal, byla jsem jeden den jak kdyby mě někdo praštil po hlavě :lol: Očividně dost záleží jak kdo léky zpracovává, ale pokud potřebuješ fungovat, tak je kinedryl možná blbá volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí