Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojte, mám otázku. Pomohl vám kinedril i na necestovatelské nevolnosti? Není mi moc dobře, asi nějaká viróza. ![]()
Ano pomohl.. jak je mi zle od žaludku dám si kinedryl a fakt pomůže! Jen je takový že i uspí trošku, což když je mi zle nevadí, aspon to zaspíš.
Jo, pomůže…akorát, že mě odrovná i čtvrtka…spím jak medvídek…po půlce prospím celou cestu od nás až do Chorvatska ![]()
@Monchichik píše:
Jo, pomůže…akorát, že mě odrovná i čtvrtka…spím jak medvídek…po půlce prospím celou cestu od nás až do Chorvatska
Já si dávám celý a spím tak dvě hodinky po něm
a kamarádka co mi to poradila třeba nespí po něm nějak extra vůbec a na žaludek taky pomůže.
@Monchichik píše:
Jo, pomůže…akorát, že mě odrovná i čtvrtka…spím jak medvídek…po půlce prospím celou cestu od nás až do Chorvatska
Přesně tak to mám taky. Dát si celý, prosím 24 hodin a budu jak praštěná.
@KKK85 jo pomůže na žaludek i na zklidnění střev, třeba…ale já si dám ráno čtvrtku a odbourá mě to třeba až odpoledne…ale to spím jak v bezvědomí… ![]()
Já nevím. Už ho dlouho nemusím brát. Ale dřív jsem brala, i půlka mě uspala.
Ale rozhodně mi nepomohl, když mi bylo jenom špatně, že to nebyla kinetóza, ale třeba nějaká viróza.
Mně to pomohlo i na zvracení při covidu. ALE bacha, mě taky úplně odrovnal, byla jsem jeden den jak kdyby mě někdo praštil po hlavě
Očividně dost záleží jak kdo léky zpracovává, ale pokud potřebuješ fungovat, tak je kinedryl možná blbá volba.