Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, je normální abych 4 roky od ukončení kojení pořád měla mléko? Jako nemám je nalité, ale pořád teče a to z jednoho prsa. V tom kde to teče, se mi dělá boule. Na ultrazvuku vše v normě. Jak zastavit laktaci? Má to taky někdo?
@pocker nemám, ale nějaký prášky na gynde by ti nedali? Nebo ambulance v nemocnici? Když někdo nechce /nesmí kojit tak se přece dávají prášky. Jako chápala bych třeba do těch 6m ze to poteče, ale takhle dlouho by me to i stvalo
@pocker píše:
Ahoj holky, je normální abych 4 roky od ukončení kojení pořád měla mléko? Jako nemám je nalité, ale pořád teče a to z jednoho prsa. V tom kde to teče, se mi dělá boule. Na ultrazvuku vše v normě. Jak zastavit laktaci? Má to taky někdo?
není to normální a mělo by se to řešit s lékařem, asi to teda řešíš, když jsi byla na ultrazvuku? je to hormonální problém
Doporučuji odsávačku mléka.
Nebo zajít do kravína, tam to teče o 106 každý den, možná tam poradí ![]()
Me se jeste 8 let od porodu syna po zmacknuti bradavky udelala kapicka mleka a to jsem kojila s dokrmovanim nejake 3 mesice. Resila jsem to na gynde a tam mi doktor rekl, at to proste nemackam 🙈 😅 Samozrejme jsem to nedelala neustale, ale pouze treba 2× do roka zkusila, jestli uz to prestalo..
@barca0140 píše:
Me se jeste 8 let od porodu syna po zmacknuti bradavky udelala kapicka mleka a to jsem kojila s dokrmovanim nejake 3 mesice. Resila jsem to na gynde a tam mi doktor rekl, at to proste nemackam 🙈 😅 Samozrejme jsem to nedelala neustale, ale pouze treba 2× do roka zkusila, jestli uz to prestalo..
To je super řešení.
A problém je fuč!
@Rotha píše:
Doporučuji odsávačku mléka.
Nebo zajít do kravína, tam to teče o 106 každý den, možná tam poradí
Kdyby hloupost nadnášela, byl by Rotha kosmonautem ![]()
Dobré ráno @Rotha,
prosím diskutujte bez urážení ostatních uživatelů.
Přeji hezký den,
Kačka
@admin píše:
Dobré ráno @Rotha,
prosím diskutujte bez urážení ostatních uživatelů.Přeji hezký den,
Kačka
Však to mělo být pro odlehčení situace. Když nejde o život o nic nejde, i přebytek mléka má řešení. ![]()
@Betty MacDonald píše:
Kdyby hloupost nadnášela, byl by Rotha kosmonautem
Vy jste ta spisovatelka, jak sem si ji spletl s mekáče ne?
Aha a já si říkám proč se tak často mi zdá, že se vznáším a celkem běžně ve snu létam, nanáší mě blbost ![]()
Co květiny v květináči, kvetou? ![]()
@Betty MacDonald píše:
Kdyby hloupost nadnášela, byl by Rotha kosmonautem
Zřejmě zoofil. Panic kterého vzrušují kravská vemena.
Možná máš zvýšený prolaktin, to je bohužel hormon, co způsobuje neplodnost a může se objevit i toto.
Já na to dlouhodobě brala Dostinex.