Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj už asi tři dny se mi hrozně motá se mi hlava, je mi na zvracení, třesou se mi ruce, špatně vidím, jsem prostě uplně mimo.
A to jím, mám dostatek tekutin i spánku..
Momentálně se sem ráda, že dokážu nějak tohle dopsat jak je mi blbě..
K mudře se nemám jak dostat, přestěhovaly jsme se, jedině pohotovost..
S malým nechci lítat po dr, cpu do sebe vitamíny, sladké a nic nepomáhá..
Jsem už hotová ![]()
To bude určitě něco s tlakem
Radši si zajeď na tu pohotovost, abys sebou někde nesekla!!! Snad ti bude brzo líp!!!
Vím, že nejste lékařky, a jedinej kdo pomuže je Dr..
Jen bych potřebovala poradit komu co pomohlo při tomhle problému. Děkuji ![]()
@Mistee Nejspíš budu muset, mám strach že se něco stane když jsem s malým sama doma ![]()
Já měla to samé, šla jsem s tím za dr a ta mě akorát postrašila roztroušenou sklerozou a poslala na MR, výsledky negativní
Ono to počasí čoveku asi taky moc nepřidá.
Přešlo to samo, držím palce, ať jsi brzo fit ![]()
@Prcek88 vypadá na tlak nebo problémy s cukrem
určitě bych volila pohotovost, ať sebou neflákneš a nezůstaneš bez pomoci…
jinak já na toto trpím, u mě nízký tlak 90/60, takže třeba při velkých změnách počasí jsem jak na kolotoči a pod..a le jsem pod dohledem dr…
můžeš zkusit silné kafe, kofeinové tablety nebo něco podobného, krátkodobě to účinkuje a zvýší tlak ![]()
Příspěvek upraven 11.04.13 v 13:43
Taky mi to přijde jako něco s tlakem, tohle se mi stává při nízkém tlaku…zkus si dát kafe nebo něco jiného s kofeinem. A nebo aspoň někam zavolej, třeba na tu pohotovost a uvidíš co ti řeknou
Jo a když na mě šly fakt velké motáky, kdy jsem si myslela, že už to neustojím, okamžitě jsem si lehla na zem a počkala až to přejde
Kafe jsem si dala dneska dvě, malý..
A pořád stejný, taky sem si musela několikrát lehnout, protože sem se bála, že to neustojím.. ![]()
@Prcek88 píše:
Kafe jsem si dala dneska dvě, malý..
A pořád stejný, taky sem si musela několikrát lehnout, protože sem se bála, že to neustojím..
no tak v tom případě bych na tu pohotovost radši fakt zajela, nemáš v okolí nikoho, kdo by malého na chvilku pohlídal? při nejhorším ho prostě vzít s sebou
@Verca1989 Ne,chlap je v práci vrátí se okolo třetí, ale já nejsem mometálně achopná se obléci a jít někam ![]()
Auto máme u rodiny na přezutí, takže jsme bez auta ![]()
A pohotovost je až v jiném městě ![]()
Mě to spíš příjde jako blokace krční páteře…
vsadila bych na to..takže neurologie.
@Prcek88 počkej až se vrátí chlap domů, všechno mu řekni a věřím, že seženete nějaký odvoz, sama se nikam nevydávej!!
@Prcek88 tak na něj počkej, to je za chvilku a pokuste se sehnat nějaký odvoz, v tomhle stavu by fakt asi nebylo vhodné někam jezdit…držím palce ![]()
Nemas nejake uzkosti, problemy, proste netizi te neco co ti rozhazelo psychiku?