Motání hlavy, únava, slabost

12505
11.4.13 13:33

Motání hlavy,unava,slabost

Ahoj už asi tři dny se mi hrozně motá se mi hlava, je mi na zvracení, třesou se mi ruce, špatně vidím, jsem prostě uplně mimo.
A to jím, mám dostatek tekutin i spánku..
Momentálně se sem ráda, že dokážu nějak tohle dopsat jak je mi blbě..
K mudře se nemám jak dostat, přestěhovaly jsme se, jedině pohotovost..
S malým nechci lítat po dr, cpu do sebe vitamíny, sladké a nic nepomáhá..
Jsem už hotová :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
437
11.4.13 13:39

To bude určitě něco s tlakem :think: Radši si zajeď na tu pohotovost, abys sebou někde nesekla!!! Snad ti bude brzo líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
11.4.13 13:39

Vím, že nejste lékařky, a jedinej kdo pomuže je Dr..
Jen bych potřebovala poradit komu co pomohlo při tomhle problému. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
11.4.13 13:40

@Mistee Nejspíš budu muset, mám strach že se něco stane když jsem s malým sama doma :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420

Já měla to samé, šla jsem s tím za dr a ta mě akorát postrašila roztroušenou sklerozou a poslala na MR, výsledky negativní :-) Ono to počasí čoveku asi taky moc nepřidá.
Přešlo to samo, držím palce, ať jsi brzo fit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@Prcek88 vypadá na tlak nebo problémy s cukrem :think: určitě bych volila pohotovost, ať sebou neflákneš a nezůstaneš bez pomoci… :think: jinak já na toto trpím, u mě nízký tlak 90/60, takže třeba při velkých změnách počasí jsem jak na kolotoči a pod..a le jsem pod dohledem dr… :think: můžeš zkusit silné kafe, kofeinové tablety nebo něco podobného, krátkodobě to účinkuje a zvýší tlak :think:

Příspěvek upraven 11.04.13 v 13:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
11.4.13 13:41

Taky mi to přijde jako něco s tlakem, tohle se mi stává při nízkém tlaku…zkus si dát kafe nebo něco jiného s kofeinem. A nebo aspoň někam zavolej, třeba na tu pohotovost a uvidíš co ti řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
11.4.13 13:41

Jo a když na mě šly fakt velké motáky, kdy jsem si myslela, že už to neustojím, okamžitě jsem si lehla na zem a počkala až to přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
11.4.13 13:42

Kafe jsem si dala dneska dvě, malý..
A pořád stejný, taky sem si musela několikrát lehnout, protože sem se bála, že to neustojím.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
11.4.13 13:45
@Prcek88 píše:
Kafe jsem si dala dneska dvě, malý..
A pořád stejný, taky sem si musela několikrát lehnout, protože sem se bála, že to neustojím.. :(

no tak v tom případě bych na tu pohotovost radši fakt zajela, nemáš v okolí nikoho, kdo by malého na chvilku pohlídal? při nejhorším ho prostě vzít s sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
11.4.13 13:48

@Verca1989 Ne,chlap je v práci vrátí se okolo třetí, ale já nejsem mometálně achopná se obléci a jít někam :(
Auto máme u rodiny na přezutí, takže jsme bez auta :(
A pohotovost je až v jiném městě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
11.4.13 13:49

Mě to spíš příjde jako blokace krční páteře… :pankac: :pankac: :pankac: vsadila bych na to..takže neurologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
11.4.13 13:52

@Prcek88 počkej až se vrátí chlap domů, všechno mu řekni a věřím, že seženete nějaký odvoz, sama se nikam nevydávej!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
11.4.13 13:53

@Prcek88 tak na něj počkej, to je za chvilku a pokuste se sehnat nějaký odvoz, v tomhle stavu by fakt asi nebylo vhodné někam jezdit…držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
11.4.13 13:57

Nemas nejake uzkosti, problemy, proste netizi te neco co ti rozhazelo psychiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí