Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahoj holky, v září me ceka porod v motole a chtela bych se zeptat, jestli tam nemate nejaka zkusenost s nadstandardnim pokojem? je tam snad jen jeden..mela jste nektera z vas stesti a ziskala ho? je to asi nemozne, co…:-(
ahoj holky, mam v podstate rovnaky dotaz ako kedysi zakladatelka, nemate niekto skusenost s nadstandardom v motole? diky
Za pokus nic nedáte. Každopádně když jsem rodila já - březen 2011, tak nebylo místo ani na normálním šestinedělí a ze sálu mě šoupli na rizikový těhotentství, kde jsme byly na pokoji dvě po porodu a jedna těhotná.
ja rodila v motole v lednu,na normalnim rooming-in pokoji a v pohode. o nadstandardu ani nevim,ale zavolala bych tam-bud na sestinedeli I. nebo sestinedeli II. a informovala se:-)
mě porod teprve čeká, také v Motole, v září. Jenom jsem se ptala na cenu pokoje - je to 1.100 kč na den. pokud chcete pobyt s partnerem, tak 2.500 na den. Je lepší se předem informovat o dostupnosti,ale chápu, že maminka nemůže přesně vědět, kdy bude rodit…jinak tady je tel.číslo pro oddělení šestinedělí, kde se řeší pokoj: 224 438 231. Hodně štěstí ![]()
Ahoj, já jsem rodila letos v červnu, původně jsem nadstandart vůbec nechtěla,ale po jednom dni strávenym na oddělení šestinedělí jsem se na něj ptala na sesterně, protože se to fakt nedalo a měla jsem kliku, byl volnej a musim říct, že to byly nejlíp utracený peníze - vlastní koupelna a wc, návštěvy bez problému, klídek, mimčo u sebe atd., nelituju, platila jsem 1000,– za noc
Je možné si v Motole rezervovat dopředu nadstandartní pokoj, když vím přesné datum svého porodu - cs, který mne čeká za týden? Moc Vám děkuji ![]()
@Mamango tak to by snad jit melo, kdyz vis presny datum..urcite tam ZAVOLEJ!!! ![]()
Ahoj, obnovuji diskuzi…je tu někdo, kdo má s nadstandardem v Motole čerstvé zkušenosti? Nejsem zrovna ten typ, co by musel vykecávat s někým cizím, i u kadeřnice radši mlčím
našla jsem, že nadstandard na šestinedělí stojí v Motole 2.000,–
Fakt je to taková pálka? Byla bych ochotná zaplatit max těch 1.100,–, co mají na rizikovym…
Ahoj, i já obnovuji diskusi, čeká mě v Motole plánovaný císař, termín zatím nevím, ale už to bude tak do 14 dnů. Mám stejný dotaz. Dá se rezervovat nadstandardní pokoj, když budu vědět přesný termín porodu? Díky moc. ![]()
Jj, musel by být volný… ale já myslím, že na dvoulůžáku je taky dobře. já ta, byla před 3 týdny (teda porod přirozenou cestou), a nemůžu si stěžovat
Asi se to rezervovat dá, protože se mnou na JIPu byla maminka, která byla úplně hotová, že ještě není s miminkem (nemohli najít pokoj), tak jí oznámili, že se na nadstandardu zrušila rezervace, tak může tam. Ale rozmysli si, zda chceš všechny nadstandardy a nebo jen pak to šestinedělí. Protože budeš 24 hodin na rizikovým těhotenství, 24 hodin na JIPu a min 4 dní na šestinedělí
Taky jsem původně chtěla, ale těch 8 tisíc mi od nich přišlo trochu jako zlodějina
tak jsem to nakonec odpísaka… no a nakonec jsem 3 ze 4 dní byla na pokoji úplně sama ![]()
Já byla u prvního na pokoji taky sama, až poslední den přišla paní, který měla spinkací miminko takže pohoda.Po druhém císaři jsem byla na pokoji, kde jsou tři maminky bez děti a taky to nebylo špatné
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.