Motol-pediatrická klinika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5345
22.6.10 12:58

Motol-pediatrická klinika

ahojky všem, mám dotaz, ve čtvrtek manžel se synem (3r)nastupují do Motola na pediatrickou kliniku, je to odd. 3B, zajímalo by mě, jak tam jsou pokoje? Jak to tam mají dělané přímo na tomto oddělení, zda nemáte zkušenost?? Jak je to tam s návštěvami? budu doma s mladším synem, tak zda za nimi budeme moci…díky za zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2054
22.6.10 21:17

Ahoj nevím jestly uplně poradím.Já byla se synem na 8b.B je starší část budovy,myslil že pokoje tedy budou obdobné.Když bude na jipu po zákroku tak tam můžeš na návštěvy přes den kdykoli.Když bude na normálním pokoji tak ty byly asi 3 pro 3 děti a pak více pokojů jako jednolůžko a doprovod jako matka,otec tam můžou spát s děckem na rozkládacím křesle.sociálky jsou většinou jen pro pacienty,ostaní chodí ven na chodbu na wc pro veřejnost.Ale záleží na sestrách.Tak vám přeju krátký pobyt :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
22.6.10 22:18
lenina28 píše:
Ahoj nevím jestly uplně poradím.Já byla se synem na 8b.B je starší část budovy,myslil že pokoje tedy budou obdobné.Když bude na jipu po zákroku tak tam můžeš na návštěvy přes den kdykoli.Když bude na normálním pokoji tak ty byly asi 3 pro 3 děti a pak více pokojů jako jednolůžko a doprovod jako matka,otec tam můžou spát s děckem na rozkládacím křesle.sociálky jsou většinou jen pro pacienty,ostaní chodí ven na chodbu na wc pro veřejnost.Ale záleží na sestrách.Tak vám přeju krátký pobyt :palec: :mavam:

Děkuju moc za odpověď…mám z toho trochu hrůzu, už jen tím že tam s ním nebudu já ale manžel…:-) taky nám řekli že tam manžel bude sním na pokoji, tak snad na tom lehátku, to už je jedno, hlavně že tam bude, po zákroku jde rovnou na normální pokoj, prý…tak snad to bude v pohodě…díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
23.6.10 13:33

Nebojte se :-D brzký uzdravení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
14.9.15 22:56

Zdravím a obnovuji dizkuzi. Za týden nás s mou 4,5 měsíční dcerkou čeká hospitalizace v Motole. Budou jí nasazovat léky na hemangiomy, tak jsem se chtěla informovat, co a jak. Bohužel doktor nám nic konkrétního neřekl, tak netuším, co nás čeká. Mám to trošku komplikované s kojením. Kojím, pak ještě odsávám a když je málo mateřského mléka, tak dávám ještě umělé. Jsou lednice na pokoji, nebo je nějaká společná? A co příprava umělého mléka? Je tam někde možnost? Co si můžu a nemůžu vzít s sebou? Kojící polštář je možný? vlastní hračky, spotřebiče…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
15.9.15 02:32
@Hatšepsovet píše:
Zdravím a obnovuji dizkuzi. Za týden nás s mou 4,5 měsíční dcerkou čeká hospitalizace v Motole. Budou jí nasazovat léky na hemangiomy, tak jsem se chtěla informovat, co a jak. Bohužel doktor nám nic konkrétního neřekl, tak netuším, co nás čeká. Mám to trošku komplikované s kojením. Kojím, pak ještě odsávám a když je málo mateřského mléka, tak dávám ještě umělé. Jsou lednice na pokoji, nebo je nějaká společná? A co příprava umělého mléka? Je tam někde možnost? Co si můžu a nemůžu vzít s sebou? Kojící polštář je možný? vlastní hračky, spotřebiče…?

se 4,5m mimčem budete asi na oddělení kojenců, tam jsou jednolůžáky, kojicí polštář můžeš určitě, lednice je společná v kuchyňce, mlíka tam měli pro děti připravený, nevím jakou značku, ale s vlastním asi problém nebude. hračky tam jsou, jestli je možno vlastní, nevím, já tam byla s novoškem, tak to nebylo na pořadu dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
15.9.15 09:42

@slavuska1 Děkuji za odpověď. Jj, podle papírů bych měla být na kojeneckém oddělení a pokud bych byla na jednolůžáků, tím lépe. Už v porodnici na dvoulůžáku to byl docela problém, skoro jsem nespala, tak se trošku děsím, jak to zvládneme. Naše malá není zrovna tiché miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
15.9.15 10:48
@Hatšepsovet píše:
@slavuska1 Děkuji za odpověď. Jj, podle papírů bych měla být na kojeneckém oddělení a pokud bych byla na jednolůžáků, tím lépe. Už v porodnici na dvoulůžáku to byl docela problém, skoro jsem nespala, tak se trošku děsím, jak to zvládneme. Naše malá není zrovna tiché miminko.

myslím že tam ani vícelůžkový pokoje nemají, tohle je tam fajn, jednolůžáky, a máš vlastní záchod a sprchu. držím palce, ať to zvládnete. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí