Motorky - kdo má rád, přidejte se!

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
NumLock
5.4.11 09:39

Motorky - kdo má rád přidejte se !

Ahoj,
jaro je tady a motorky čekají na vyjížďku :wink:
Určitě jste už někam na výlet vyrazili,kdepak jste byli 8-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
5.4.11 09:52

Jáááá ! Jezdila jsem na motosrazy každý víkend :pankac: No, bylo to zamlada :mrgreen: ha ha. Bylo to úžasný motorkářský období, jezdila jsem na R1. Ale už je to za mnou, mám děti, teď už jezdím jen autem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
5.4.11 10:02

Lumáťa No teda,jak za mlada,snad ještě nejsi v důchodu :mrgreen:
Já mám taky děti,to už tu jedna debata byla a doufám že to zase nezačne znovu,že když mám děti,tak mám sedět doma na zadku 8-o
R1 je bezva stroj a když ty už nejezdíš,tak mužík taky přestal,nebo jezdí 8-)

• Citovat
  • Upravit
2803
5.4.11 10:11

Ne, manža není motorkář, naštěstí… teď už bych se bála, dřív ne. Jezdila jsem fakt hodně rychle. Ani nebudu psát kolik. Našla jsem si mezi motorkáři přítele, měli jsme bezva partu. Jsou to bezvadní lidi, miluju je :srdce: Od jara do podzimu každý víkend jeden motosraz ! Úžasný život… :srdce:
Já se vdávala poměrně pozdě, takže jsem si užívala coby svobodná 15let života bez omezení :mrgreen: Teď si užívám s prckama jiné radosti. Jsme dost akční, ale motorky už ne. Bála bych se i o sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
5.4.11 10:12

Miriamm, kam ty jezdíš ? Na jakým stroji ? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
5.4.11 10:23

Příspěvek upraven 24.10.14 v 07:28

• Citovat
  • Upravit
2114
5.4.11 10:44

Tak já ještě nikde nebyla ale už mám vyměněnou přední pneu + destičky a taky namontovaný automatický mazání heč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
5.4.11 10:47

Tak já se přidávám, i když motorky jsou ještě v garáži 8-) Studený silnice dělají své a o víkendu se to opět potvrdilo. Stačilo zapnout televizní noviny :twisted:
Manžel je už 10 let na invalidním vozíku, nehoda na motorce a nebyla to jeho vina. Starý dědula mu to tam prostě fouknul z vedlejší a to jel manžel necelých 50km/h. Bylo to na Hondě CBR 600 Rosiho replika. Můj bývalý přítel se před čtyřmi lety zabil na R1, ovšem za to si mohl, vysoká rychlost do zatáčky ho vynesla rovnou pod kamion, na místě mrtev.
Já jezdím od 18, s obrovským respektem a opatrností. Měla jsem Suzuki GS 500E, pak BMW R850R a teď
jezdím na Yamaha MT 03, je to malá motorka, když mi lehne sama jí zvednu, všude jí zaparkuju, prostě nemám chlapa který by mi mohl v tomto směru pomoct, tak na ní musím stačit sama. Jinak manžel si postavil tříkolku Harley Davidson a určitě na motorky nezanevřel. Naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
5.4.11 10:50

Moje kráska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
5.4.11 10:55

Příspěvek upraven 24.10.14 v 07:28

• Citovat
  • Upravit
NumLock
5.4.11 10:58
Amálka777 píše:
Moje kráska :lol:

Krasavice :palec:

• Citovat
  • Upravit
2114
5.4.11 11:08
Miriamm píše:
Já tedy neřídím,jen se vozím a plně mě to vyhovuje.
Tím sem Sany chtěla říct že nevím o čem píšeš :wink:
Amálka777 To nejsou veselé příběhy,ale samo že takových případů ze svého okolí také znám dost,je to samo tím v jakém prostředí se pohybuju.

Já teda řídim a psala sem o tom že než vyjedu tak si dělám úpravu/opravu motorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
5.4.11 11:12

Příspěvek upraven 24.10.14 v 07:29

• Citovat
  • Upravit
2114
5.4.11 11:24

Automatický mazání je takový přístroj, přídělá se na motorku a automatický maže řetěz ( 1 kapka/45 vteřin ) takže se o to už nemusim starat, teda jen doplňovat nádržku. Jo mužík jezdí taky, jezdíme spolu ale každý na své motorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
5.4.11 12:16

Ahojky,
přidám se do party.
Jsem sice jen spolujezdec. Máme motorku Triumpf Speed Four, ale kubatůru nevím :oops:

Vyjeli jsme teď o víkendu. Jen takovou okružní jízdu, asi 40 km. Aby babička dlouho nehlídala. Dostala jsem k narozkám novou bundu, musela jsem ji vyzkoušet.

Sama mám v plánu dělat řidičák až děti odrostou.

Taky se bojím, ale jezdíme opatrně, i když vím, že stát se může cokoliv a kdykoliv. Přesto je to vášeń.

Jinak syn už jezdí taky /viz. metřík/ má malou crossku. S tátou drandí oba na crosskách po polňačkách. A bojím se, že dceru to taky nemine. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová