Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Urcite mas doma nekde hnizdo a ony se postupne lihnou. Zkusila bych klasicke mucholapky, treba i 3 k oknu.
Drzim pesti, at se jich brzy zbavis. Ja mouchy nesnasim, hlavne jejich bzuceni.
Holky mame to same porad je zabijim a vzdy se odnekud vratim a je to jak v hororu, prolezla jsem byt ale nikde jsem larvy nenasla jsem zoufala! zakladatelko jak to dopadlo??? nevim co mam delat!
@jaja84 za dva dny byl pokoj. Odkud se vzali netuším. ničím jsme nakonec nestříkali, nedesifinkovali nic. jen jsem vynesla koš, ale to hned první den ráno.
My uz je tady mame asi 3dny! kos jsme vynesli vse prohledali a proste tady jsou…nasla jsem i v rohu larvy tak jsem to uklidila, chodim s placackou a zabijim, jdu se koukat na tv prijdu do kuchyne a zase! strikali jsme to uz dvakrat, jsem zoufala ![]()
Dámy, mám teď stejný problém. Je to pár dní. Přišla jsem z práce, a v pokoji bylo celé okno poseté mouchami
Vše pečlivě vyklizené, žádné jídlo, že by hnilo, to nikde není. Znovu jsem radši prohledala všechny možné šuplíky, skříně a pod. a překontrolovala to. Vystříkala jsem celý pokoj biolitem, včera jsem po práci opět našla na okně spoustu much, strašně moc!
Vůbec nevím, kde se tam berou! Znovu vystříkáno pečlivě kolem stěn biolitem, vyvětráno, přes noc v pořádku, dnes po příchodu domů opět mouchy na okně!
Jak se jich zbavit? Netuším, odkud se berou. Je to ale odněkud zevnitř, na okně máme sítě, takže se zvenku dostat nemohly.
@Anonymní píše:
Dámy, mám teď stejný problém. Je to pár dní. Přišla jsem z práce, a v pokoji bylo celé okno poseté mouchamiVše pečlivě vyklizené, žádné jídlo, že by hnilo, to nikde není. Znovu jsem radši prohledala všechny možné šuplíky, skříně a pod. a překontrolovala to. Vystříkala jsem celý pokoj biolitem, včera jsem po práci opět našla na okně spoustu much, strašně moc!
Vůbec nevím, kde se tam berou! Znovu vystříkáno pečlivě kolem stěn biolitem, vyvětráno, přes noc v pořádku, dnes po příchodu domů opět mouchy na okně!
Jak se jich zbavit? Netuším, odkud se berou. Je to ale odněkud zevnitř, na okně máme sítě, takže se zvenku dostat nemohly.
nevím, jak bydlíte (panelák, stará bytovka, barák) ale u nás to bylo tak, že nám lezly mouchy ze stoupaček u WC (bydlíme ve zděné bytovce). Prý se to stávalo i našim, vždycky přes léto… bylo mi to vysvětleno tím, že jak jsou tepla, tak oni vyhledávají chládek…
Masožravka a jablíčko od Biolitu to jistí - co nesežere Adélka, to skončí v jablku. ![]()
jinak v paneláku prolezou ty potvory stupačkami, digestoří nebo elektrickým vedením. Skrz vypínač světla mi do bytu lezly i vosy.
@KatchaS píše:
nevím, jak bydlíte (panelák, stará bytovka, barák)
Panelák… a pokoj je od záchodu daleko (relativně)
A koupelna a wc bývají přes den zavřené, takže by se do pokoje nedostaly mouchy ![]()
@neumisa Ježiš, to je děsná předsatva ![]()
Můžou nějak i prolézt stupačkami od topení, které vedou přes pokoj do pokoje v patře nad (a pod) náma?
Ten vypínač světla si neumím představit.
Chci to zarazit hned nějak ze začátku, děje se to asi 4 dny, dřív vůbec. Pak jednoho dne přijdu domů a okno poseté mouchami. Hrůza.
@Anonymní píše:
@neumisa Ježiš, to je děsná předsatva
Můžou nějak i prolézt stupačkami od topení, které vedou přes pokoj do pokoje v patře nad (a pod) náma?
Ten vypínač světla si neumím představit.Chci to zarazit hned nějak ze začátku, děje se to asi 4 dny, dřív vůbec. Pak jednoho dne přijdu domů a okno poseté mouchami. Hrůza.
pohledej tam, kde končí trubky ve zdi, ony se protáhnou i malým otvorem.
U toho vypínače chyběl malinký kousek zdi tam, kde vypínač nasedá na zeď - jednou jsem chtěla rozsvítit a koukala na mě vosí hlava. Málem jsem dostala infarkt.
@neumisa píše:
jednou jsem chtěla rozsvítit a koukala na mě vosí hlava. Málem jsem dostala infarkt.
Málem? Já bych ho dostala ![]()
Ok, k trubkám se podívám, ještě jednou radši vystříkám biolitem. Snad se to fakt brzy vyřeší. Prohledala jsem pokoj velmi důkladně, žádné „schnilosti“ tam nejsou, kde by se mouchy mohly tvořit.. A nejsem přes den doma, takže ani nevysleduju, odkud lítají
Akorát večer, i po předchozím vystříkání biolitem, je na okně hromada much ![]()
Nám se to stalo taky po návratu z dovolené pár let zpátky, zbavila jsem se jich tak, že jsem je každý den zabíjela, až jsem jednou našla jednu divnou mouchu (byla celá bílá) a v momentě kdy jsem ji zabila, tak postupně (během jednoho dvou dní) zmizel i zbytek much…ale hooodně dlouho jsem chodila s obavou do obýváku…
A jsi si jista, ze to jsou fakt mouchy? Nejsou to okridleni mravenci? Oni se ted nejak rojej a to je fakt masakrmasakr ![]()
@Berousik Jo, těch je všude taky hrozně moc. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo si toho všímá.
Tohle jsou ale vyloženě mouchy. Přes noc je všechno v pořádku, ale jakmile je pak byt zavřený, nebo spíš okno zavřené, tak po příchodu z práce je na něm hromada much. Někde mi tu prostě asi vznikaj, či co
Ale za boha nemůžu přijít na to, kde nebo z čeho…
@Anonymní píše:
@Berousik Jo, těch je všude taky hrozně moc. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo si toho všímá.
Tohle jsou ale vyloženě mouchy. Přes noc je všechno v pořádku, ale jakmile je pak byt zavřený, nebo spíš okno zavřené, tak po příchodu z práce je na něm hromada much. Někde mi tu prostě asi vznikaj, či coAle za boha nemůžu přijít na to, kde nebo z čeho…
Prohledej spajzku, jestli nemas vajicka treba v mouce atd. Takovy davy co popisujes nebudou jen z toho, ze ti treba dite hodilo za skrin ohryzek…preju at to vyresis, toto je fakt neprijemny…