Mouchy v domácnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8937
11.7.12 22:17

Urcite mas doma nekde hnizdo a ony se postupne lihnou. Zkusila bych klasicke mucholapky, treba i 3 k oknu.
Drzim pesti, at se jich brzy zbavis. Ja mouchy nesnasim, hlavne jejich bzuceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
20.7.12 15:41

Holky mame to same porad je zabijim a vzdy se odnekud vratim a je to jak v hororu, prolezla jsem byt ale nikde jsem larvy nenasla jsem zoufala! zakladatelko jak to dopadlo??? nevim co mam delat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
20.7.12 19:45

@jaja84 za dva dny byl pokoj. Odkud se vzali netuším. ničím jsme nakonec nestříkali, nedesifinkovali nic. jen jsem vynesla koš, ale to hned první den ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
20.7.12 19:48

My uz je tady mame asi 3dny! kos jsme vynesli vse prohledali a proste tady jsou…nasla jsem i v rohu larvy tak jsem to uklidila, chodim s placackou a zabijim, jdu se koukat na tv prijdu do kuchyne a zase! strikali jsme to uz dvakrat, jsem zoufala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.15 18:31

Dámy, mám teď stejný problém. Je to pár dní. Přišla jsem z práce, a v pokoji bylo celé okno poseté mouchami 8o Vše pečlivě vyklizené, žádné jídlo, že by hnilo, to nikde není. Znovu jsem radši prohledala všechny možné šuplíky, skříně a pod. a překontrolovala to. Vystříkala jsem celý pokoj biolitem, včera jsem po práci opět našla na okně spoustu much, strašně moc! :evil: Vůbec nevím, kde se tam berou! Znovu vystříkáno pečlivě kolem stěn biolitem, vyvětráno, přes noc v pořádku, dnes po příchodu domů opět mouchy na okně! :pocitac: Jak se jich zbavit? Netuším, odkud se berou. Je to ale odněkud zevnitř, na okně máme sítě, takže se zvenku dostat nemohly.

• Citovat
  • Upravit
2399
17.7.15 18:46
@Anonymní píše:
Dámy, mám teď stejný problém. Je to pár dní. Přišla jsem z práce, a v pokoji bylo celé okno poseté mouchami 8o Vše pečlivě vyklizené, žádné jídlo, že by hnilo, to nikde není. Znovu jsem radši prohledala všechny možné šuplíky, skříně a pod. a překontrolovala to. Vystříkala jsem celý pokoj biolitem, včera jsem po práci opět našla na okně spoustu much, strašně moc! :evil: Vůbec nevím, kde se tam berou! Znovu vystříkáno pečlivě kolem stěn biolitem, vyvětráno, přes noc v pořádku, dnes po příchodu domů opět mouchy na okně! :pocitac: Jak se jich zbavit? Netuším, odkud se berou. Je to ale odněkud zevnitř, na okně máme sítě, takže se zvenku dostat nemohly.

nevím, jak bydlíte (panelák, stará bytovka, barák) ale u nás to bylo tak, že nám lezly mouchy ze stoupaček u WC (bydlíme ve zděné bytovce). Prý se to stávalo i našim, vždycky přes léto… bylo mi to vysvětleno tím, že jak jsou tepla, tak oni vyhledávají chládek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
17.7.15 18:53

Masožravka a jablíčko od Biolitu to jistí - co nesežere Adélka, to skončí v jablku. 8)

jinak v paneláku prolezou ty potvory stupačkami, digestoří nebo elektrickým vedením. Skrz vypínač světla mi do bytu lezly i vosy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.15 18:56
@KatchaS píše:
nevím, jak bydlíte (panelák, stará bytovka, barák)

Panelák… a pokoj je od záchodu daleko (relativně)
A koupelna a wc bývají přes den zavřené, takže by se do pokoje nedostaly mouchy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.15 18:58

@neumisa Ježiš, to je děsná předsatva 8o
Můžou nějak i prolézt stupačkami od topení, které vedou přes pokoj do pokoje v patře nad (a pod) náma?
Ten vypínač světla si neumím představit.

Chci to zarazit hned nějak ze začátku, děje se to asi 4 dny, dřív vůbec. Pak jednoho dne přijdu domů a okno poseté mouchami. Hrůza.

• Citovat
  • Upravit
26256
17.7.15 19:02
@Anonymní píše:
@neumisa Ježiš, to je děsná předsatva 8o
Můžou nějak i prolézt stupačkami od topení, které vedou přes pokoj do pokoje v patře nad (a pod) náma?
Ten vypínač světla si neumím představit.Chci to zarazit hned nějak ze začátku, děje se to asi 4 dny, dřív vůbec. Pak jednoho dne přijdu domů a okno poseté mouchami. Hrůza.

pohledej tam, kde končí trubky ve zdi, ony se protáhnou i malým otvorem.

U toho vypínače chyběl malinký kousek zdi tam, kde vypínač nasedá na zeď - jednou jsem chtěla rozsvítit a koukala na mě vosí hlava. Málem jsem dostala infarkt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.15 19:06
@neumisa píše:
jednou jsem chtěla rozsvítit a koukala na mě vosí hlava. Málem jsem dostala infarkt.

Málem? Já bych ho dostala :lol:
Ok, k trubkám se podívám, ještě jednou radši vystříkám biolitem. Snad se to fakt brzy vyřeší. Prohledala jsem pokoj velmi důkladně, žádné „schnilosti“ tam nejsou, kde by se mouchy mohly tvořit.. A nejsem přes den doma, takže ani nevysleduju, odkud lítají :nevim: Akorát večer, i po předchozím vystříkání biolitem, je na okně hromada much :think:

• Citovat
  • Upravit
3563
17.7.15 19:07

Nám se to stalo taky po návratu z dovolené pár let zpátky, zbavila jsem se jich tak, že jsem je každý den zabíjela, až jsem jednou našla jednu divnou mouchu (byla celá bílá) a v momentě kdy jsem ji zabila, tak postupně (během jednoho dvou dní) zmizel i zbytek much…ale hooodně dlouho jsem chodila s obavou do obýváku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
17.7.15 19:25

A jsi si jista, ze to jsou fakt mouchy? Nejsou to okridleni mravenci? Oni se ted nejak rojej a to je fakt masakrmasakr :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.15 22:26

@Berousik Jo, těch je všude taky hrozně moc. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo si toho všímá.
Tohle jsou ale vyloženě mouchy. Přes noc je všechno v pořádku, ale jakmile je pak byt zavřený, nebo spíš okno zavřené, tak po příchodu z práce je na něm hromada much. Někde mi tu prostě asi vznikaj, či co :nevim: Ale za boha nemůžu přijít na to, kde nebo z čeho…

• Citovat
  • Upravit
26716
17.7.15 22:34
@Anonymní píše:
@Berousik Jo, těch je všude taky hrozně moc. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo si toho všímá.
Tohle jsou ale vyloženě mouchy. Přes noc je všechno v pořádku, ale jakmile je pak byt zavřený, nebo spíš okno zavřené, tak po příchodu z práce je na něm hromada much. Někde mi tu prostě asi vznikaj, či co :nevim: Ale za boha nemůžu přijít na to, kde nebo z čeho…

Prohledej spajzku, jestli nemas vajicka treba v mouce atd. Takovy davy co popisujes nebudou jen z toho, ze ti treba dite hodilo za skrin ohryzek…preju at to vyresis, toto je fakt neprijemny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný