Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@Berousik Jenže ono je to v pokoji, kde se spí. Úplně na druhý straně bytu, než je kuchyň. Přes den bývá otevřený jenom tenhle pokoj a chodba, všechny ostatní místnosti jsou přes den zavřené. Mouchy jsou v tomhle pokoji, na okně. Nikde jinde se neobjevují… Takže buď je to v pokoji, nebo někde na tý chodbě… Pořádně jsem všechno prohledala, jestli náhodou někde nezůstal kousek jídla, který by hnil, nebo něco na zemi, koš, cokoli! Nikde nic, ale prostě nějaké 4 dny zpátky se na okně začly objevovatKaždý večer po příchodu domů je zabiju, vystříkám celý pokoj pořádně biolitem, další den po příchodu domů můžu opakovat to samé. Nic jsem nenašla, žádná vajíčka, nebo tak něco. Zvenku se do pokoje dostat nemůžou, v oknech je síť. Takže je to určitě zevnitř, ale nikde nic není
Tyjo to je na kompletku. Vyhazet a odsunout skrine, oddelat koberec jestli ho mate atd.
@Berousik Hlavně nevím, co tak z ničeho nic. Jeden den nic, další den 30 much na okně. V bytě (ani v tom pokoji) nic nesmrdí. Už jsem z toho zoufalá, pořádně jsem všechno prohlídla, i kouty místnosti…
Koberec je přilepený takovým způsobem, že se neodlepí ani žádným strojem asi
![]()
Ale zbytek asi budu muset vyklidit a uvidí se. Ale že by se mi do toho zrovna chtělo ![]()
Holky mam stejny problem, presne jak je popisovano…vsechno dostupny jsem vycistila a vysavovala, nikde jsem nenasla nic kde by se mohly ty svine lihnout a pres to jich mam plna okna-bydlime v bytovce, tak nevim jestli se tu ted ochlazujou nebo co, zacalo to s tema vedrama. Kazdopadne mam malyho prcka a jsem tehotna, takze se mi to tu nechce furt vystrikavat biolitem..neznate nekdo nejakou babskou radu nez zesilim? P. S. mouchy se mi hnusny, kdyby mi tu lezly mysi tak by mi to snad tak nevadilo… ![]()
Ahoj holky, od pátku, co jsme přijeli z dovči je to čím dál horší..na každém okně nalepených 10 much, těch leskle zelených a bzučících, no hnus…teď jsem pootvírala všechna okna a mouchy zmizely…no pár jich občas bzukne, ale možná je to fakt tím, že přiletí za „zápachem“ a pak se nemají jak dostat ven…jo a ještě jsem sypla do misky s vodou hřebíček.. no uvidím večer a zítra, jak to bude vypadat ![]()
Holky, hlásím se s aktuálním stavem. Po tom, co jsem asi 5 dní vždy po příchodu z práce vystříkala POŘÁDNĚ celý pokoj biolitem, zavřela ho a nechala to tak třeba 2 nebo 3 hodiny, tak pak další den se už mouchy neobjevily. Nevím, kde se braly, jestli to nebylo třeba tím vedrem, nebo kde se mi tam líhly, ale ten týden jsem nějak „přežila“, a pak náhle zmizely. Snad se i vám ostatním se stejným problémem to podaří vyřešit.
Nejlepší je zjistit příčinu, a pokud se neví příčina tak zjistit odkud ty mouchy lezou, tam se najde i příčina. dneska jsem měl to samé, bohužel kameru na domácnost nemám, proto se příčina hledá těžko, ale vzhledem k tomu že více much jsem měl u okna v kuchyni předpokládám že to bude mít spíše spojitost s kuchyní, pro jistotu jsem si vyčistil sifon uvidí se jestli zejtra najdu stejné překvapení jako dnes ![]()
Holky, my máme úplně nový dům, novou kuchyň a ještě než tam vůbec kuchyň stála, tak tam bylo dost much. V kuchyni přímo u okna mám bylinky, které by měly mouchám vadit a i přesto je jich tam fůra. Vyzkoušela jsem umýt okna i celou kuchyň Savem, octem. Hledala jsem zda nenajdu larvy a nikde nic. Kolem kuchyně není ani žádná dírka kudy by vůbec mohla nějaká moucha prolézt. Vše je zatmeleno. Nejsou to octomilky, ale klasické mouchy a masařky. V současné době je jediná věc a to umýt okno Savem a než jdu do práce, tak vystříkám celé okno Biolitem a já pak celý den v různých časových intervalech sbírám muší mrtvolky a že je jich požehnaně, že by se najedla leckterá ještěrka! Teď přes léto je sice otevřená půlka domu, ale prostě se lepí jen na to jedno okno v celém baráku. ![]()
Taky se nám objevují ty zelené potvory a mám dojem, že se líhnou v digestoři. Je to vždy jednou za rok a loni jsem slyšela bzučení v digestoři. Takže nic jiného mě nenapadá.
@Berousik Jenže ono je to v pokoji, kde se spí. Úplně na druhý straně bytu, než je kuchyň. Přes den bývá otevřený jenom tenhle pokoj a chodba, všechny ostatní místnosti jsou přes den zavřené. Mouchy jsou v tomhle pokoji, na okně. Nikde jinde se neobjevují… Takže buď je to v pokoji, nebo někde na tý chodbě… Pořádně jsem všechno prohledala, jestli náhodou někde nezůstal kousek jídla, který by hnil, nebo něco na zemi, koš, cokoli! Nikde nic, ale prostě nějaké 4 dny zpátky se na okně začly objevovat
Každý večer po příchodu domů je zabiju, vystříkám celý pokoj pořádně biolitem, další den po příchodu domů můžu opakovat to samé. Nic jsem nenašla, žádná vajíčka, nebo tak něco. Zvenku se do pokoje dostat nemůžou, v oknech je síť. Takže je to určitě zevnitř, ale nikde nic není