Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
My skončili na týden v nemocnici na kapačkách. A úplně nej je potřít fialkou, vědět to, tak dehydratace nehrozí a pije.
Resili jsme pred 2 mesici. Hned napatlat fialkou a druhy den bude znacna uleva. S neocidem to bude trvat strasne dlouho, ten bych dala, az to bude na ustupu
Jak je psáno výše - jedině genciálka. Je to nejlepší desinfekce.
@Herina
Nam pomohla take jen fialka. Zkouseli jsme i homeopatika, neocide gel, ale nic nezabiralo. Brzy jsme po fialce meli pokoj. Maly byl miminko a mel uplne bilou pusinku.
InfectoSoor Mundgel - německý ústní gel, v Německu volně prodejný. Dá se sehnat i u nás - přes soukromé prodejce, napr. na mimibazaru. Naprosto zázračný na moučnivku, u nás už třetí den výrazný ústup, pátý den bez moučnivky.
určitě zkuste infectosoor, zkusili jsme vše a až toto zabralo:-)
Hlavně ať hodně pije, já dávala malému hermankovy čaj, zaprvé aby měl tekutiny a zadruhé ten heřmánek hojí a dezinfikuje.
Kupovali jsme pro syna kamaradky infectosoor v německu.Prý to co se prodává tady není tak kvalitní jako toto z Nemecka.
Bobek nase mala chraptela a ja nevedela z ceho. Zasly jsme k doktorce, ta potvrdila moucnivku. Do pusinky jsme dostaly neco na predpis namichane v lekarne. Do krku fenistil kapky a na pipinku canesten. Pomohlo vse.
Gencianku zkusim koupit,ta je bez predpisu ne? A jak jste to meli s jidlem? Snazim se do nej neco natlacit strikackou pod tlakem. Bojim se tech kapacek
Jedine co funguje je genciana na druhý den máš klid zabírá i na afty .
@Herina gencialka je bez předpisu, ale v lékárně se mi ji zdráhali dát. Prý je karcinogenní. Ale já ji po měsíci různých sajrajtu,které neucinkovaly přecejen koupila a zázrak ! I mundgel byl na cestě, ale než došel
Gencialka uzdravila. Malá taky nechtěla papat
držím palce.