Moučnivka v hrtanu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5255
28.4.07 17:16

Moučnivka v hrtanu

Ahojky holky,malému se udělala moučnivka v pusince,ale rozšířilo se to i do hrtanu a děsně chraptí.Nevíte,jestli to není nebezpečné,když se to z pusiny rozšíří dále?
Děkuji všem M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1935
28.4.07 19:45

Hele Davmi a jsi si jista, ze je to moucnivka? My jsme moucnivku meli jen na jazycku a na tvarickach zevnitr. Bych mozna radsi skakla k doktorovi, tim nic nezkazis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
28.4.07 20:00

Lidunka:nazdár :lol: Já nevím,nic jiného mě nenapadá,no nicméně v pondělí letím k mudře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
28.4.07 21:08

ahoj

tak my jsme z moučnivky měli pupínky až na zadku:o)) a to doslova… mudra léčila malému exém na pindíkovi a zadečku a pořád to nechtělo zmizet… tak mu po týdnu léčby koukla du pusy a říká že má moučnivku že to má z toho… Moučnivku jsme zničili genciánou za 4 dny a hned potom zmizely pupínky i zespodu:o) za pomoci protiplísňové mastičky… prý to neléčené prochází celým zažívacím traktem…

ale podle mě je posouzení na mudře co to je.. takže bych radila jít k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
28.4.07 21:18

Moucnivka

Ahoj je to mozne, protoze moucnivka se siri kam chce. Maly se ji dlouho nemohl zbavit genciana absolutne nepomohla, na zadek pomohla mast Imazol a na zbytek pomohl az Nizoral v tabletce. Plus potirat prsa gencianou at si to porad nepredavate…pokud kojis…

DOufam ze s ni brzo zatocite! Nat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
29.4.07 11:31

Holky,děkuju všem za odpověď.Dneska už chraptí méně,ale zítra jdeme k mudře,pro jistotu.Akorát mu ta genciálka „rozežrala“ spodní ret,tak to má pěkně bolavé.Snad to brzy vymizí,na zadku to zatím nemá :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí