Defekty na jazyku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
69
22.4.07 18:56

Defekty na jazyku

Ahoj, chci se zeptat- Matýskovi se na jazyku objevují defekty- jakoby vrchní část sliznice je porušená v kruhových plochách, pak se to zahojí a znovu objevuje, třeba na jiném místě a tak dokola. Nevypadá to, že by ho to bolelo, nebo jinak trápilo, dobře prospívá i baští, vitamínů ve stravě má myslím dost, žádnou infekci nemá ani jiné příznaky, nemá žádné afty v ústech, ani popraskané koutky, ani teploty, není bledý, nic. Jen rozmazáváme atopický ekzém, ale to s tím asi nesouvisí. Nevím, jestli si to může dělat, např. o zuby, ale to si myslím, že by ho bolelo. Nemátě někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1455
22.4.07 22:09

Ahoj, tak podobnou zkušenost - téměř čerstvou - mám. Dr. říká, že se to jmenuje ostrůvkovitý nebo mapovitý jazyk a nic to neznamená, nebolí, ničemu nevadí… Někdo to prý má celý život:-((( Nicméně synovi se to objevilo až po braní atb., do té doby nic takového neměl. Dr. doporučila vitamín B.

Synovi to také nevadí, ale prostě to nevypadá hezky. Má to cca dva měsíce, od angíny a celou dobu se plácáme v nachlazení, takže doufám, až se trošku srovná, na:,–(ím vitamínový sirup a actimel a snad…

Dobré pořízení přeje Et

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
23.4.07 07:08

Et, jen jsem chtela k tomu Actimelu- je super treba prave po brani ATB, ale jako prevence ne- protoze tam je „zbytecne“ moc prev tech zivych bakterii, takze to telo neumi zpracovat…Jako prevence jsou lepsi ruzne jogurtove napoje a tak…

videla jsem to v Testovinach, tak delam chytrou :lol: pokusim se najit odkaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí