Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
AHoj holky, zkušené maminky, golfařky,
na trhu se objevil nový kočárek značky Mountain Buggy s označením Nano.
Hodně o něm přemýšlím, mám kvalitní trojkombinaci a nehodlám kočárek používat na denní ježdění, na to si ještě nechám sporťák z trojkombinace. Chci jej na cesty, do letadla, do auta, když jen někam vyběhneme atd.
Chci spojenou rukojeť.
Kočárek má tyto výhody:
nevýhody:
Můj dotaz zní: jsou tyto nedostatky tak zásadní, nebo řeším blbosti? Využijete hodně nižší stříšku proti slunci? Co ta síťka uvnitř? Možná by šikovná švadlenka ještě ušila zvenku pevný potah, aby tam v zimě nefoukalo…
Stříška u rukojeti mi asi tolik vadit nebude.
@dolcee do letadla auta ok a tam si myslim se ty nevyhody neprojevi. Na letisti ci v nakupaku nemusim resit zda na dite ktere si chvilku usnulo fouka nebo ne. Otazkou je cena, zda se ti vyplati mit jeden kocar jen pro takoveto uziti ![]()
Mě by popisované nevýhody vadily. Hlavně teda ta síťka. Stejně jako tyhle golfky se skládá Inglesina Espresso. Složená je rozměrově hodně podobná, je delší o cca 20 cm, což nevím jestli do toho letadla vadí. A je težší. Ale nemá tu síťku, je tam pevná látka, složená boudička nepřekáží a stříška se dá naklopit. http://www.detskyraj.cz/…axi-all-over
@dolcee
Kupila si si ten kocar nakonec?
Premyslam nad nim, kvoli lietadlu a cestovaniu…
Nemáte prosím někdo zkušenost, co ty kolečka udělají, když se s tím vjede třeba na pískovou cestu? Nezadřou se…?
Před 2 měsíci jsem si ho objednala, ale hned šel zpátky. Vše v pohodě, jen ta rukojeť se na mě moc vyklala, a do koleček se zapíchával i písek, jak byla měkkoučká. Za ty peníze to mohlo být lepší