Mountain Buggy Nano

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2030
8.4.14 12:24

MOUNTAIN BUGGY NANO

AHoj holky, zkušené maminky, golfařky,

na trhu se objevil nový kočárek značky Mountain Buggy s označením Nano.
Hodně o něm přemýšlím, mám kvalitní trojkombinaci a nehodlám kočárek používat na denní ježdění, na to si ještě nechám sporťák z trojkombinace. Chci jej na cesty, do letadla, do auta, když jen někam vyběhneme atd.
Chci spojenou rukojeť.

Kočárek má tyto výhody:

• dobrá značka terenních kočárků
  • lehký do 6 kg
  • skladný do tašky přes rameno a pasuje do letadla jako carry-on (nemusí se dávat do zavazadlového prostoru)
  • snadno se skládá
  • je hezký (pro mě)

nevýhody:

• když je stříška složená, zavazí u rukojeti
  • když je lůžko sklopené do ležící polohy, je zde jen síťka (nikoliv pevný materiál), na léto super, ale co zima?
  • stříška je možná krátká

Můj dotaz zní: jsou tyto nedostatky tak zásadní, nebo řeším blbosti? Využijete hodně nižší stříšku proti slunci? Co ta síťka uvnitř? Možná by šikovná švadlenka ještě ušila zvenku pevný potah, aby tam v zimě nefoukalo…
Stříška u rukojeti mi asi tolik vadit nebude.

http://mountainbuggy.com/…buggies/nano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
8.4.14 12:40

@dolcee do letadla auta ok a tam si myslim se ty nevyhody neprojevi. Na letisti ci v nakupaku nemusim resit zda na dite ktere si chvilku usnulo fouka nebo ne. Otazkou je cena, zda se ti vyplati mit jeden kocar jen pro takoveto uziti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.4.14 13:21

Mě by popisované nevýhody vadily. Hlavně teda ta síťka. Stejně jako tyhle golfky se skládá Inglesina Espresso. Složená je rozměrově hodně podobná, je delší o cca 20 cm, což nevím jestli do toho letadla vadí. A je težší. Ale nemá tu síťku, je tam pevná látka, složená boudička nepřekáží a stříška se dá naklopit. http://www.detskyraj.cz/…axi-all-over

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
2.5.14 10:09

@dolcee
Kupila si si ten kocar nakonec?
Premyslam nad nim, kvoli lietadlu a cestovaniu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
11.5.14 23:30

Nemáte prosím někdo zkušenost, co ty kolečka udělají, když se s tím vjede třeba na pískovou cestu? Nezadřou se…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
1.7.14 11:31

Před 2 měsíci jsem si ho objednala, ale hned šel zpátky. Vše v pohodě, jen ta rukojeť se na mě moc vyklala, a do koleček se zapíchával i písek, jak byla měkkoučká. Za ty peníze to mohlo být lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí