Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky,
ZAJÍMALO by mě, zda sem chodí někdo z Mounic (brno-venkov) nebo z blízkého okolí?
Ráda bych se s někým takovým seznámila ![]()
Ahojky, ještě by jsi se ráda seznámila? Já bydlím s prckem v žatčanech.
To bylo milé překvapení, když se po takové době někdo ozval
Žatčany jsou opravdu hodně blízko nás ![]()
Jasně, že se chci ještě seznámit, diskusi tu mám sice dlouho, ale jsem ráda, že jsi tu ![]()
Tak to je fakt super
My jsme tu samy a už mě to nějak nebaví. A kolik máš dětí a jak jsou staré?
My jsme se právě v lednu přistěhovali, takže tu moc lidí také neznám ![]()
Já jsem trošku extra případ, tak doufám, že se nezhrozíš ![]()
Mám 2 holky - Vendulku (3) a Sašenku (1) a je mi 20 ![]()
Bydlíme v domě společně s mojí sestrou a její rodinou ![]()
Já jsem se už s jednou maminkou přes internet seznámila, ale s tou už se moc nevídám, protože jsme se odstěhovali, tak jsem si říkala, že bv to mohlo vyjít podruhé. Teď Vendulka chodí už do školky, tak se se Sašou nudíme ![]()
Tak mě je zatím 25, ale brzy mi bude 26. Já tady v Žatčanech budu už za chvíli bydlet skoro dva roky, ale téměř nikoho tady neznám. Né neboj nezhrozila jsem se a celkem tě obdivuji už mít dvě holky
. Já mám doma za chvíli čtyřměsíční holčičku Dominičku, tak se tady taky občas nudíme. Bydlíme tady se strýcem od přítele. Moc ráda bych našla kamošku s kterou bych se častěji stýkala a podnikala různé věci s dětma.
To jsem ráda, že jsem tě neodradila, obvykle když někdo uslyší můj věk, tak má oči vyvalené a vlasy naježené ![]()
Mě to vůbec nepřijde, manželovi bude 30, sestře 28 … takže si nepřipadám divně
. Spíše mezi svými vrstevníky ano ![]()
Tak se domluvíme na nějakém setkání? ![]()
A jaké aktivity myslíš - co ráda děláš?
Tady je moje webové album, aby jsi měla představu ským si se zapletla
https://picasaweb.google.com/hlavinovam
zatím pa M.
No jasný, že se domluvíme na nějaké setkání
Fotečky jsem si prohlídla a máš moc pěknou rodinku. No aktivitama jsem spiš myslela nějakou tu prochazku s dítkama. Občas s němi podniknout nějaký ten výlet a tak.