Moutnice a blízké okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
82
10.4.11 21:10

Moutnice a blízké okolí

Ahoj maminky,
ZAJÍMALO by mě, zda sem chodí někdo z Mounic (brno-venkov) nebo z blízkého okolí?
Ráda bych se s někým takovým seznámila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.6.11 12:58

Ahojky, ještě by jsi se ráda seznámila? Já bydlím s prckem v žatčanech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nhlavinka
26.6.11 10:42

Ahoj :-D

To bylo milé překvapení, když se po takové době někdo ozval :-) Žatčany jsou opravdu hodně blízko nás :-)
Jasně, že se chci ještě seznámit, diskusi tu mám sice dlouho, ale jsem ráda, že jsi tu :-)

• Citovat
  • Upravit
27.6.11 10:01

Tak to je fakt super :-) My jsme tu samy a už mě to nějak nebaví. A kolik máš dětí a jak jsou staré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nhlavinka
27.6.11 14:37

My jsme se právě v lednu přistěhovali, takže tu moc lidí také neznám :-)
Já jsem trošku extra případ, tak doufám, že se nezhrozíš :-)
Mám 2 holky - Vendulku (3) a Sašenku (1) a je mi 20 :-)
Bydlíme v domě společně s mojí sestrou a její rodinou :-)

Já jsem se už s jednou maminkou přes internet seznámila, ale s tou už se moc nevídám, protože jsme se odstěhovali, tak jsem si říkala, že bv to mohlo vyjít podruhé. Teď Vendulka chodí už do školky, tak se se Sašou nudíme :-D

• Citovat
  • Upravit
28.6.11 17:20

Tak mě je zatím 25, ale brzy mi bude 26. Já tady v Žatčanech budu už za chvíli bydlet skoro dva roky, ale téměř nikoho tady neznám. Né neboj nezhrozila jsem se a celkem tě obdivuji už mít dvě holky :-))). Já mám doma za chvíli čtyřměsíční holčičku Dominičku, tak se tady taky občas nudíme. Bydlíme tady se strýcem od přítele. Moc ráda bych našla kamošku s kterou bych se častěji stýkala a podnikala různé věci s dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.6.11 17:39

:-) To jsem ráda, že jsem tě neodradila, obvykle když někdo uslyší můj věk, tak má oči vyvalené a vlasy naježené :-)
Mě to vůbec nepřijde, manželovi bude 30, sestře 28 … takže si nepřipadám divně :-D . Spíše mezi svými vrstevníky ano :-D

Tak se domluvíme na nějakém setkání? :-)

A jaké aktivity myslíš - co ráda děláš?

Tady je moje webové album, aby jsi měla představu ským si se zapletla :-D https://picasaweb.google.com/hlavinovam

zatím pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.11 09:50

No jasný, že se domluvíme na nějaké setkání :-) Fotečky jsem si prohlídla a máš moc pěknou rodinku. No aktivitama jsem spiš myslela nějakou tu prochazku s dítkama. Občas s němi podniknout nějaký ten výlet a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová