Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
čauky maminky, je mi 20 let a mám 2 měsíčního kloučka hledám nějakou kamarádku na občasné vycházky s malým a na pokec u kafe. Ozvěte se budu ráda ![]()
Soni tak koukni do diskuze Únor 2011, pár Brňaček nás tam je a v úterý máme sraz v babykavárně tak přijď taky ![]()
sony tak me je 23 a mam taky maly prcka 2,5 mesicu jka pise kaspi jsme v diskusy unor2011 a budeme mit v utery sraz vic kaspi podpis. tak v utery dojdi taky
Soni, ja bydlim u Tomkova namesti, je to dopravni uzel, takze se dostanu skoro vsude. Muzem vyrazit nekam na prochzaku, ted je hezky, nebo taky chodim rada do detskych kavarech. Dej vedet, klidne napis i SZ, rada nekam vyrazim ![]()
tak to je super je to docela kousek od komárova.. určitě se můžem domluvit a někam vyrazit a kam chodíš do tech kaváren?? Já nejčastěji chodím do Ikei na kafčo a tak. A ty máš vlastně jak staré dítko?? ![]()
holky zitra mame sraz v kavarne na husove tak se pridejte mame rezervacku na 13hod
Soni ja ma 5m holcicku. Chodime hodne s kamaradkama treba na prochajdu do Luzanek nebo do centra treba na Spilas, nebo do detske kavarny na Husovu nebo na Kounicovu nebo na Skacelku. Tech detskych kavaren je hodne a jsou super pro maminky s detma ![]()
tak to neznám ani jednu ale hrozně rada se přidám
a kdy máš naplanovaný další termín srazu??