Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, mám samý bezdětný kámošky, se kterýma si v týhle fázi nemám zas tak moc co říct, tak zkouším touhle formou jen tak s někým poklábosit:-) Třeba si budeme rozumět
jsem cca 9tt, a pěknej nerváček, po jedné revizi. ty velký diskuze pro mě nejsou, nemám čas na nich vysedávat od rána do večera a pak se logicky nechytám…takže pokud by tady byla nějaká těhule s tp nejlépe listopad, ale je to vcelku fuk, tak bysme mohly třeba poplkat, zatím po netu a pak někdy třeba i naživo
![]()
Ahooj tak tě tu vítám jak se cítíš??Je to tvoje první dítko??
ahoj:-) jo první, protože teprve před časem sme nad tím začali přemýšlet, do té chvíle jsem sijen užívala života:-)))
a cítím se vcelku dobře, jen ty nervíky, ale to je jen občas:-) sem tam nevolnost,ale dá se to vydržet:-)
co ty? kolikátej týden? ![]()
Nervíky budeš mít pořád to mi věř
jsem 18 týden o kousek víc jak ty.Ze které části Brna jsi??
momentálně k. a ty?:-) fíha 18 tt, tam bych chtěla být taky:-D
Příspěvek upraven 01.04.11 v 20:08
Bystrc.Neboj utíká to rychle než se naděješ tak prcka budeš držet v náruči ![]()
cha to je za rohem:-DDD kníničky sou u zoo, ale to asi víš:-) a máš už děti? a taky hledáš nějakou kámošku jen po netu nebo i popř. naživ? a můžu se zeptat na věk? jsem hrozně ukecaná, tak se předem kdyby něco omlouvám:-DDD ![]()
jj je to za rohem
Je mi 25.Nebráním se s někým novým se seznámit bud mám kamarádky bezdětný a nebo co mají prcky už odrostlejší a když se je zeptám jak to měly oni v těhu tak je to dávno a to si nepamatují
odedneška mám neschopenku tak se budu nudit,ale ještě že máme psysko a mužu jít na procházku ![]()
to je dobrý:-D mě je 26, na neschopence jsem od středy a pejsánka máme taky:-) trávíme všechen čas s přítelem, ale když je v práci, tak je to takový divný. předtím mi to tak nepřišlo, ale jak píšeš,kámošky buď bezdětný, tedy chtějí chodit kalit někam do města nebo na pivko do hospody a nebo s dětma a ty nemaj věčně čas a tak. nikdy jsem nad tím nepřemýšlela, až dneska mě napadlo, že to tak nějak zkusím semnapsat a uvidí se:-)
To my máme pitbulla kříž.s rhod. ridgeback to by byla svačinka pro tu našu potvoru
říkala jsem si, že asi bude velkej podle fotečky:-) to by ho ten náš poštěkal a utekl by:-D a máš těhu bez problémů, je to tvoje první? já se z toho do 12. týdne nechci vůbec radovat,aby se to „zase“ nezakřiklo…
jj je to první mimi plánovaný.Jinak vše bez problému nebyly žádný komplikace žádný zvracení nic jen unava a žravá
ale mužu ti říct i když už jsem 18tt tak nervíky mám pořád
já blila jen jednou a nevím jestli kvůli těhu, nebo že bych něco snědla co mi nesedlo, špatně mi je jen někdy po ránu,ale jen mírně. je mi jasný, že nervy budu mít už nafurt, kor já, nervák, ale přece jenom po tom 12. tým týdnu si doufám!!! budu věřit aspoň o trošku víc. protože teď si nejsem jistá vůbec ničím…bojím se mít radost, to by mě asi zlomilo. asi sem si to ale vypěstovala i sama tím ustavičným čtením příběhů,co se komu potentovalo apod. proto sem i celkem nerada chodím, je toho totiž tolik co se může potento… a tady to má člověk jak na talíři:-)