Čerstvá těhulka z Brna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sabrine
1.4.11 18:29

Já si jeden čas taky říkala že sem nebudu chodit zbytečně jsem se tady nervovala a stresovala diskuzema a deníčkama co špatně dopadly a pak myslela na to nejhorší :-(
Ale musíme věřit že to bude všechno v pořádku :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1.4.11 18:36

tak já se snažím, ale jsou chvilky kdy nad tím popřemýšlím a je mi trochu úzko, každopádně taky je na těchle diskuzích blbý, že jakmile odejdeš,ztratíš nit a pak šmitec. já budu za chvíli muset jít, protože mi tady už přítel klepe na rameno, ale tak doufám, že si budeme psát dál, klidně do vzkazíků nebo klidně tady, je mi to jedno:-).. akorát, že je trochu těžký se bavit s někým koho člověk vůbec nezná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
1.4.11 18:44

Já bývam netu denně tak kdykoli pisni.A není problém kdyby jsi chtěla tak se i vidět :-)

• Citovat
  • Upravit
1.4.11 18:46

já tady bývám taky celkem často, takže si určo písnem:-) a myslím si, že pokud nám to půjde dobře, tak by bylo i fajn se někdy potkat, si toho povíme mnohem víc, tady je to takový neosobní:-) takže kdykoli taky můžeš napsat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
1.4.11 20:13

Ahoj holky,můžu se k vám přidat?? :kytka:
Jsem z Kohoutovic a jsem ve 24tt.V mém okolí co jsem měla kamarádky se na mě všichni vyflákli :cry: Do 7tt.mě bylo báječně,ale pak jsem to začala snášet hodně špatně,ted už je to lepší i když furt to není žádná pecka.Místo,aby mi holky napsali třeba jen tak,jak se mám,tak se mi ani neozvou,docela mě to mrzí :cry: Myslela jsem si,že mám kamarádky na které se mohu spolehnout,ale jak s nima už nemůžu na drink,tak jsem mimo hru :pocitac:
Ráda si s vámi občas písnu :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
1.4.11 20:27

Kvaky vítám tě.To je super Kohoutovice je moje rodná oblast vyrustala jsem tam a mám tam rodiče ted 2 roky bydlím v Bystrci.Co to bude holčička nebo kluk??

• Citovat
  • Upravit
1146
1.4.11 20:51

Ahoj,no mi tu bydlíme cca osm let,měli jsme 1+1 a před cca třemi lety jsme to vyměnili za 3+1 a jsme moc rádi,že se nám to povedlo zůstat tady je tu krásně :dance: :dance: I když musím přiznat,že když jsme vyrazili na kola a při každým návratu domů to je do kopce,tak mi do smíchu moc nebylo :twisted: :-D

Čekáme kluka a jsme moc rádi :dance: je to naše první a čekali jsme dva roky než se zadařilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
1.4.11 20:55

Taky jsem docela dost jezdila na kole a proklínala cesty domu at to vezmeš jakoukoli cestou tak všechno jsou hrozný kopce :roll:
To u nás to vypadá na holčičku 18.4 jdu na ultrazvuk na Veveří tak tam se ukáže jestly je to slečna na 100% :lol:
U nás je to první mimi a zadařilo se za 3 měsíce po vysazení HA :dance:

• Citovat
  • Upravit
1146
1.4.11 21:38

Tak to gratuluji,že to bylo takhle hned :palec:
Já jsem byla den před kontrolou u gynekoložky,kde mi měla potvrdit těhotenství u kartářky a ta mi vyvěštila,že to bude holčička,tak jsme počítali s tím,že budeme mít holku,už jsme měli i jméno a ejhle ono to tam mělo camprdlíka :lol: :lol: Měli jsme velkou radost :dance: Manžel je jedinej chlap v rodině,takže je rád,že má kluka a u nás má sestra i bratr po dvou holkách,tak i já jsem byla ráda,že konečně přijde do rodiny chlap :wink: :-D
A co vy holky jsmte vdané?Doufám,že máte hodný polovičky :wink: Musím mého manžela pochválit je úžesnej a moc mi pomáhá :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
1.4.11 21:57

My měly v plánu svatbu letos,ale já začla toužit po mimi a nečekala že to přijde tak brzy říkala si tak rok to určitě potrvá a my svatbu stihneme :lol: jinak je zlatíčko,ale z toho mám chvilku kdybych ho zabila a vyrazila s ním dveře :oops: :oops: ale neměnila bych.
A máte jméno??My měly pro klika Dominik a pro holčičku se jaksi nemužeme domluvit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1146
1.4.11 22:10

To je asi všude,že jsou chvilky,kdy jsme všichni na zabití :mrgreen: :mrgreen:
Měli jsme pro holčičku Šárku a svištík bude Jiřík,ted když na něj mluvíme,tak mu říkáme Jurášek :srdce: Je to sranda,když třeba dneska si manžel lehl k bříšku a povídá mu,Jurášku taťka jde dneska do hospody,ale jen na chvilku :oops: a že už se na něho těšíme…
Je to super,už cítím pohyby a to je skvělej pocit :potlesk: :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
1.4.11 22:14

:lol: tatínek je srandista.
To já cítím takový šimrání zatím tak se teším až se prcek pořádně zavrtí že ho bude cítit i drahá polovička :dance:

• Citovat
  • Upravit
1146
1.4.11 22:25

Jo jo to je :mrgreen: :mrgreen: No nám to docela trvalo než se malej pohnul,když měl manža ruku na břiše,aby ho cítil,vždycky byl v klidu a jen tu ruku oddělal,tak se malej pohnul.Tak se ho manža ptal „hele jako ty s semnou nebavíš nebo co?“ :lol: :lol: Ale když se to pak poprvé podařilo a ucítil ho,byl štastnej jako blecha :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.11 10:15

ahoj holky, vidím, že jste to tady včera rozjely:-D to je paráda:-) tak já jsem mezi vámi ještě takovej pulčík:-) jinak já vdaná nejsem, jsme zasnoubení,svatba měla být už, ale jelikož to poprvé nevyšlo, řekli jsme si, že radši počkáme, buď teď někdy v létě, což asi ne, spíš z mé strany, chci být „štíhlejší“ na svatbu, takže to asi necháme až na pak:-) a jinak můj chlap je ten nejlepší na světě:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
2.4.11 10:30

Tak já mám umytý okna uklizený nachystaný na oběd a co ted to nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat