Čerstvá těhulka z Brna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1146
12.8.11 20:28

Jéé ten je moc hezkej :potlesk: My máme taky trojkombinaci myslím,že je to nejlepší :palec:
A jméno netypický,ale pěkný a je pravděpodobnější,že bude ve třídě jediná a nebude jich tam třeba pět jako například Terezek.Já jsem ted trochu totiž přeTerezkovaná,protože můj brácha má Terezku dvě kámošky,další dvě holky z diskuzí,no všude narážím na Terezky :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
12.8.11 21:04

jj to je hodně aktuální jméno my od začátku chtěly nějaký neobvyklý a pořád se nemohly rozhodnout kolikrát je hezký jméno,ale nejsou k tomu zbroběliny.Chtěly jsme např. Agátu,Vanesu,Lauru..ale zbrobněle mi to nezní hezky :nevim: Tak Mel je definitivní :mrgreen:
V pátek příští týden jdu poprvé do porodky,ale nevím co mě vubec čeká jak to probíhá??A má smysl aby tam se mnou šel chlap a nebo tam bude sedět někde na chodbě a zbytečně?Nevím jestly ho tahat s sebou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1146
12.8.11 21:25

Nevím jestli jsem to psala,ale já rodila nakonec v Bohunicích a na kontrole jsem tam byla jen jednou a to den před porodem a řekli mi,že se ještě nic nechystá :mrgreen: :mrgreen: Já tam manžela měla,ale spíš z důvodu doprovodu,protože jsem trpěla na ty stavy omdlévání a jelikož bylo teplý počasí sama jsem si netroufla.Jinak je odsouzen k čekání na chodbě,takže jestli je ti ok,tak ho zbytečně asi netahej,dovnitř s tebou beztak nepůjde.Vem si nějáký pití a možná i oplatek kdyby to bylo dlouhý :wink:
Jinak kontrola probíhala tak,že prvně byl monitor.Vyhrneš si tričko,na pupík ti dají takový přísavky nebo jak to popsat a trvá to asi něco přes půl hodiny,pak tě pošlou zpět do čekárny a asi za 5-10 minut tě znovu zavolají,ale to už jdeš za doktorkou na vyšetření UTZ,prohmatá si tě,řekne jak to vypadá a odcházíš domů nebo na porodní sál :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
12.8.11 21:33

jojo to jsi psala že v Bohunicích já jdu k Milosrdným tak jsem zvědavá a začínám mít strach :oops:
Chodila jsi na předporodní kurzy já totiž byla za hrdinku a vybodla se na to,ale ted si říkám že jsem asi měla

• Citovat
  • Upravit
1146
12.8.11 21:42

Neboj to zvládneš :hug:
Nene nechodila jsem,chtěla jsem,ale tím,že jsem měla ty stavy,tak jsem se bála,aby se mi tam neudělalo třeba šoufl,tak jsem se na to pak vybodla :roll:
Jedna holka z diskuze kam chodím rodila u Milošů,mám se ti poptat jak to chodí tam? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
12.8.11 21:52

seš hodná :kytka: Rodila tam ted kamoška v unoru tak nějak zhruba vím jak to tam chodí jen jsem z toho taková ted vyplašená stáhla jsem si nějaký porody a koukám a zbytečně se stresuju,ale zároven hrozně těším :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1146
12.8.11 21:57

Ty jo tak na to bych neměla,koukat před tím na porod.Asi by mě to ještě víc vystresovalo :nevim: :poblion:
A kam budete chodit k pediatrovi?Do Kohoutek nebo někde u vás? :?:
My jsme malýho přihlásili tady na konečné u MUDr.Průšové,zatím jsme tam byli jen na dvou kontrolách,ale je moc milá a zdá se být hodná,tak snad bude v poho i nadále :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
12.8.11 22:02

:zed: Taky mě to vystresovalo
V Kohoutkách mám rodiče a svoje doktory,ale jinak jsme v Bystrci a máme vedle baráku louku a ní je středisko takže pár kroku at nemusíme nikde lítat :-)

• Citovat
  • Upravit
1146
12.8.11 22:10

Jojo to si pamatuju,že jsi z Bástru :wink: Je super,že to budete mít takhle blízko.My to máme skoro naproti baráku a jsem ráda,že s malým nemusím cestovat,hlavně v tom šestinedělí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
12.8.11 22:23

Nic pro dnešek už jdu na kutě,malej spí,manžel v hospě,tak toho musím využít,když mám od těch mých klků chvilku klid :huban: :lol: :lol:
Dobrou Sabri :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
17.8.11 12:21

Ahojky :mavam:
Tak jak se cítíš?Zatím žádná změna?Kdy máš termín?
To je zase otázek,že? :roll: :lol:

My byli včera na kontrole a malej už má 3,80kg :dance:
Chudák má ted celou pusu fialovou,udělali se mu na jazyku kvasinky,tak to musíme potírat takovou fialovou vodou.Hlavně je to i na prd z toho důvodu,že když si odříhne a něco vyzvrací,tak to z něho teče fialový.Takže když to nezachytí plína,tak to mám na triku a malej na oblečení :zed: Doktorka nás upozornila,že s tím máme manipulovat opatrně,že třeba z koberce to nedostaneme dolů,tak jsem zvědavá jestli to půjde vyprat :nevim:
V pondělí jsme byli na rehabilitaci,protože dává hlavičku častěji na jednu starnu,tak nás dr.poslala cvičit,aby neměl křivou páteř.Moc se mu to nelíbí :-?
Takže my to ted máme takový veselý… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
17.8.11 21:37

:mavam: Ahooj
Termín mám 1 září :mrgreen: V pátek jdu do porodky tak jsem zvědavá jestly bude nějaká změna zatím to tak nevypadá a mám pocit že budu v tomto stavu do pulky září :cert:
Tak to máte doma veselo,ale ještě že to není nic vážnýho.To u nás jsou akorát starosti s tím jestly mám sbalenou tašku a kdy budeme rodit :mrgreen:
To čekání je hrozný :roll:

• Citovat
  • Upravit
1146
18.8.11 09:02

Tak ještě čtrnáct dní a budeš mít princeznu konečně u sebe :wink: :dance: Tak ted když vím přesnej termín budu v očekávání a v nervech s tebou :hug:
Je fakt,že ten konec je hroznej :zed: Jednak to neutíká a pak mě vadili ty kecy třeba v rodině,když jsem řekla,že už chci malýho ven,tak ty „rady“ :buď ráda,že je ještě tam,máš klid,pak už se nezastavíš… a pod.
Já si tašku taky furt kontrolovala,pak jsem si napsala seznam a jen si odškrtávala co už mám sbaleno,pak jsem ji dala do koutu a snažila se na to nemyslet a když to pak přišlo jen jsem rychle očina přejela seznam,jestli mám všechno a šlo se na věc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
19.8.11 16:01

Jo tak to znám ty řeči at jsem ráda že je malá ještě uvnitř,že si pak neodpočnu,nevyspím se..což se nevyspím ani ted jak mě všechno tlačí bolí a jdu 5× za noc na záchod :zed: No však to znáš :mrgreen:
Dneska jsem byla poprvé na monitoru tak je vše ok malá má cca 3,50kg tak už by mohla jít ven at se tam nevykrmí na 4 kg :mrgreen:
Kolik malej vubec měřil a vážil?

• Citovat
  • Upravit
1146
21.8.11 16:11

Ty jo tak to je holka už veliká,to už by mohla jít ven :lol: :pankac:
Jirka měl 48cm a 2,81kg :srdce:
Zkusím přidat nějáký fotečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek