Chrudim - hledáme kamarády :-)

963
28.3.11 09:31

Chrudim - hledáme kamarády :-)

Ahojky maminky,

mám doma 5-ti měsíční berušku a hledáme nějaké kamarády/kamarádky na hraní. Bohužel jsem se do Chrudimi nastěhovala za manželem a nikoho tu neznám, takže i já jsem tady sama jak kůl v plotě a chtěla bych pro svoji berušku nějaké kamarády na hraní. Těším se na případné odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
28.3.11 09:39

Jéé,
tak přesně před 4 roky jsem se v Chrudimi,kam jsem se přistěhovala, cítila stejně.Pak se mi to město mooc zalíbílo a za další dva roky,když jsme se z něj stěhovali,mi to bylo líto!
Dnes už tam jezdíme jedině na soud-ale tobě přeju,ať najdeš hodně spřízněných duší :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
28.3.11 09:48

Farska:Jé, škoda, že jsme se dřív nepoznali, taky tu nemáme známé s dětmi

luciashek: škoda, že už mám starší děti,ale cítím se podobně, i když jsem ve městě už nějaký rok…
Co zajít v Chrdimi do Mamaklubu? Tam jsme docházeli…ale nepravidelně, protože v období nemocí jsme tam něco pochytili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
18.4.11 19:29

Ahoj,
my teda nejsme přímo z Chrudimi, ale přistěhovala jsem se před 2ma rokama do Skutče, což je kousek od Chrudimi. V současné době jsem ve 39tt, taky tady nemám moc kamarádek, se kterými bych mohla vyrazit s kočárkem. Tak jestli byste nás vzali do party.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.5.11 09:24

Ahoj, zrovna jsem chtěla založit podobné téma a našla jsem Tvé :) Já se přistěhovala před rokem, taky za manželem a s tím kůlem v plotě to je přesné. Máme 9-ti měsíční holčičku :) Jsem Lucka a budu ráda, když napíšeš :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
31.5.11 10:10

Ahoj, je tu v Chrudimi nějaká těhulka? Jsem tady přistěhovaná a moc lidí tu zatím neznám. Jsem ve třináctém týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
31.5.11 10:24

mapavca:
ahoj, ja teda nejsem primo z chrudimi, ale ze skutce, taky jsem pristehovana. Tehulka uz nejsem, mam skoro 4 týdenní miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
31.5.11 11:44

Já už nejsem Chrudimák, ale Pardubák. Jinak bych se kamarádit šla. :-) Do Chrudimě jezdím za rodiči a mám tak vlastně pořád TB. Kéž bych se tam mohla vrátit zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
31.5.11 11:49

Já už mám děti větší, ale těhu jsem taky 19tt nejsme přímo z Chrudimi,ale z Tuněchod- to je kousek a mám taky Lucinku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
31.5.11 11:53

a co se domluvit a nekde se stretnout? treba na zmrzku?… my jsme teda jeste v 6tinedeli, tak bychom mohli az za 3 tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
31.5.11 12:38

luciashku: Škoda, že nebydlím v Chrudimi teď, koukám, že děti máme skoro stejně staré. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
1.6.11 08:40

Já bych byla pro tu zmrzku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.6.11 09:10

tak zmrzku tu mám ráda, i když se to sladký snažím omezovat. Už jsem přibrala 2,5kg což mi přijde strašně moc, na to že jsem ve 13tt :-( V práci jsem včera nahlásila, že ještě čtrnáct dní a konec. Začíná to tam být hodně hektický a stresující, mám práci hodně o letní sezóně tak to raději nebudu riskovat. To bude teďka času, tak snad se z toho doma nezcvoknu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
1.6.11 12:48

mapi- tak klííd já jsem 19tt a mám 6 kg hore :jazyk: a zmrzlinku mi rádi!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
2.6.11 09:05

tak uz se zbyva jen domluvit kdy a kde se zdrcnem :)

ja bych se za sebe primlouvala, tak za 14 dní, zítra nám budou 4 týdny, tak abychom ukončili 6tinedělí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová