Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Jsem mladá maminka se skoro 4.měsíčním chlapečkem. Teď se budu stěhovat na Prahu 5, a ráda by jsem našla nějakou další maminku na procházky.Jelikož mám nespavé mimčo,tak jsem často venku.Spinká totiž jen v kočárku…
Každá maminka,která jezdí sama by uřčitě ráda našla další maminu na pokec… ![]()
Ahoj,taky tady bydlím chvilku a nikoho jsem ještě nenašla
.a kam se přesně stěhujete?já jsem ze stodůlek.Kamila
ahojky jsem mladá a taky praha 5 a mám skoro 4 měsíční holčinu
. jinak bych určitě zašla na procházku jezdím sama a to je na prd . ![]()
jéé to jsem ráda,že se někdo ozval
všechny vás zdravím
budu se stěhovat kousek od anděla…teď bydlím na proseku a jezdím sama..opravdu je to strašné…začíná být teplo a já by jsem byla tak ráda venku…tady je jen jeden park kde se dobře jezdí,takže je pořád přeplněný…drřív už jsem na 5 bydlela,takže znám super les s hřištěma..jsou tam moc fajn procházky…
ahooj holky,
jsem z Barrandova a mam 4,5 mesicni holcicku.Na prochazky je tu spousta krasnych mist, at uz Prokopske udoli nebo prilehla hriste…rada se s Vami projdu, v jakou dobu chodite? Mam v planu take zacit jezdit na inlinech s kocarkem, treba Ladronka, co Vy na to?
mobilishky píše:
jéé to jsem ráda,že se někdo ozvalvšechny vás zdravím
budu se stěhovat kousek od anděla…teď bydlím na proseku a jezdím sama..opravdu je to strašné…začíná být teplo a já by jsem byla tak ráda venku…tady je jen jeden park kde se dobře jezdí,takže je pořád přeplněný…drřív už jsem na 5 bydlela,takže znám super les s hřištěma..jsou tam moc fajn procházky…
já bydlím na zbraslavz takže anděl je celkem kousek
.a jaký les máš na mysli?
Daisy29- na bruslích jsem letos už s kočárkem jezdila tak žádný problém ![]()
Ahoj ![]()
tak ja jsem taky z Prahy 5 a bydlim kousek od Andela. Mam skoro 4mesicniho chlapecka. Tak pokud planujete prochazku tak se rada pripojim ![]()
žirafííí píše:mobilishky píše:
jéé to jsem ráda,že se někdo ozvalvšechny vás zdravím
já bydlím na zbraslavz takže anděl je celkem kousek
Daisy29- na bruslích jsem letos už s kočárkem jezdila tak žádný problém.a jaký les máš na mysli?
zbraslav je kousek..je to mezi andělem a motolem…:)ale i podel vltavy je to pěkný… ![]()
Vítám všechny nově příchozí…
já chodím většinou tak kolem 13:00 ale záleží na prckovi…chci začít chodit i dopoledne…až bude horko,tak to bude i lepší…:)
žirafííí píše:
ahojky jsem mladá a taky praha 5 a mám skoro 4 měsíční holčinu. jinak bych určitě zašla na procházku jezdím sama a to je na prd .
jj, mas pravdu, o vikendu teda vyrazime s manzelem ale pres tyden taky sama. A odkud jsi?
mobilishky píše:
Vítám všechny nově příchozí…![]()
já chodím většinou tak kolem 13:00 ale záleží na prckovi…chci začít chodit i dopoledne…až bude horko,tak to bude i lepší…:)
Tak ja taky po poledni
a kdy se sem pristehujete?
Ja bydlim kousek od Luzin.. Ven chodime vetsinou po obede okolo te 13h,ale obcas i jinak,jsme prizpusobivy
na prochajdu se k Vam rada pridam,zajimal by me ten les mezi Andelem a Motolem ![]()
A zdravim Smilen
![]()
smilen.m píše:žirafííí píše:jj, mas pravdu, o vikendu teda vyrazime s manzelem ale pres tyden taky sama. A odkud jsi?
ahojky jsem mladá a taky praha 5 a mám skoro 4 měsíční holčinu. jinak bych určitě zašla na procházku jezdím sama a to je na prd .
přesně tak , jsem ze Zbraslavy a tady ještě navíc nejsou nějak pěkné procházky ![]()