Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mobilishky píše:
on pracuje kousek od anděla,přesně tam kam se stěhujeme…
tak to je super
a kde a v kolik by jsme se sešli? ale počítej stím že jsem až těd vstala
![]()
žirafííí píše:mobilishky píše:tak to je super
on pracuje kousek od anděla,přesně tam kam se stěhujeme…a kde a v kolik by jsme se sešli? ale počítej stím že jsem až těd vstala
![]()
![]()
jééé ty se máš,že tě prcek nechá takhle vyspat
…no já musim ještě vyvenčit pesana skočit pro brambory, vypravit se a nějakým zpusobem zvládnout cestu..pojedu poprvé s kočárem po eskalátorech takže
![]()
mobilishky píše:žirafííí píše:jééé ty se máš,že tě prcek nechá takhle vyspatmobilishky píše:tak to je super
on pracuje kousek od anděla,přesně tam kam se stěhujeme…a kde a v kolik by jsme se sešli? ale počítej stím že jsem až těd vstala
![]()
![]()
…no já musim ještě vyvenčit pesana skočit pro brambory, vypravit se a nějakým zpusobem zvládnout cestu..pojedu poprvé s kočárem po eskalátorech takže
![]()
nechá už od porodnice je uplně zlatá
.
eskalátory jsou v pohodě líp se jede nahoru než dolů ![]()
žirafííí píše:mobilishky píše:nechá už od porodnice je uplně zlatážirafííí píše:jééé ty se máš,že tě prcek nechá takhle vyspatmobilishky píše:tak to je super
![]()
![]()
![]()
.
eskalátory jsou v pohodě líp se jede nahoru než dolů
tak to určitě..:) myslim si že by to šlo tak v 13:00 ????ale nevim kde…snad by jsem to měla stihnout…
žirafííí píše:
nešlo by to kolem druhé hodiny ? mě blbě jezdí autobus
to určitš šlo, já jen musím být ve 3 v tý práci…ale aspoň něco a příště určitě vyrazíme na dýl… ![]()
lucineeccka píše:
ahojky, já jsem taky z lužinMůžeme jít někdy na procházku
Moni25 píše:
Jojo,na Luzinach je fajn park ale ono se to cloveku omrzi chodit tam kazdej den
Super to by slo
co treba v pondeli? Kdyztak si pak poslem SZ ![]()
Ahoj mamči, já mám 8-mi měsíční holčičku a jsme čerstvě přestěhované na Prahu 5 - Zličín, taky by jsme rády nějakou kamarádku na procházky…
Ahojky…Vítám tě…
a všem přeji krásné, i když ne moc slunečné sobotní ráno… ![]()
ahoj holky, je to tu nějaký suchý
copak dělají mrňousci?? a jak si užíváte počasí?? ![]()
mobilishky píše:
ahoj holky, je to tu nějaký suchýcopak dělají mrňousci?? a jak si užíváte počasí??
ahoj ![]()
mame tady navstevu takze jsme porad venku a malymu se to strasne libi
, pocasi je fajn
a co vy? Uz bydlite na Praze 5?
smilen.m píše:mobilishky píše:ahoj
ahoj holky, je to tu nějaký suchýcopak dělají mrňousci?? a jak si užíváte počasí??
mame tady navstevu takze jsme porad venku a malymu se to strasne libi, pocasi je fajn
a co vy? Uz bydlite na Praze 5?
tak to si to určitě užíváte ![]()
no tenhle týden se to připravuje a v neděli už stěhujeme věci ![]()
Ahoj holky,
me ted jak naschval mala nechce moc byt v kocarku (hluboke korbe). Odpoledne tim padem musim jit jen kdyz spi a kdyz se vzbudi, tak to tocit domu. Proto se nemuzu moc vzdalit od baraku. Chce koukat, takze se nemuzu dockat az dam sportak.
Nemate s tim taky nekdo problem?
ahojky . klidně a kde manžílek pracuje ?