Maminky z Prahy 5

Napsat příspěvek
Velikost písma:
žirafííí
30.3.11 10:43
mobilishky píše:
krásné slunečné ráno všem… žirafííí : dnes s prckem razíme pro manžílka do práce…právě na 5,tak by jsme se mohli klidně někde sejít?? :palec:

ahojky . klidně a kde manžílek pracuje ? :lol:

• Citovat
  • Upravit
6819
30.3.11 10:46

on pracuje kousek od anděla,přesně tam kam se stěhujeme… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
30.3.11 10:47
mobilishky píše:
on pracuje kousek od anděla,přesně tam kam se stěhujeme… :lol:

tak to je super :-)) a kde a v kolik by jsme se sešli? ale počítej stím že jsem až těd vstala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6819
30.3.11 10:50
žirafííí píše:
mobilishky píše:
tak to je super :-)) a kde a v kolik by jsme se sešli? ale počítej stím že jsem až těd vstala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jééé ty se máš,že tě prcek nechá takhle vyspat :lol: …no já musim ještě vyvenčit pesana skočit pro brambory, vypravit se a nějakým zpusobem zvládnout cestu..pojedu poprvé s kočárem po eskalátorech takže :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
30.3.11 10:53
mobilishky píše:
žirafííí píše:
mobilishky píše:
tak to je super :-)) a kde a v kolik by jsme se sešli? ale počítej stím že jsem až těd vstala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jééé ty se máš,že tě prcek nechá takhle vyspat :lol: …no já musim ještě vyvenčit pesana skočit pro brambory, vypravit se a nějakým zpusobem zvládnout cestu..pojedu poprvé s kočárem po eskalátorech takže :zed: :lol:

nechá už od porodnice je uplně zlatá :srdce: .
eskalátory jsou v pohodě líp se jede nahoru než dolů :wink:

• Citovat
  • Upravit
6819
30.3.11 11:00
žirafííí píše:
mobilishky píše:
žirafííí píše:
mobilishky píše:
jééé ty se máš,že tě prcek nechá takhle vyspat :lol: …no já musim ještě vyvenčit pesana skočit pro brambory, vypravit se a nějakým zpusobem zvládnout cestu..pojedu poprvé s kočárem po eskalátorech takže :zed: :lol:
nechá už od porodnice je uplně zlatá :srdce: .
eskalátory jsou v pohodě líp se jede nahoru než dolů :wink:

tak to určitě..:) myslim si že by to šlo tak v 13:00 ????ale nevim kde…snad by jsem to měla stihnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
30.3.11 11:14

nešlo by to kolem druhé hodiny ? mě blbě jezdí autobus :roll:

• Citovat
  • Upravit
6819
30.3.11 11:23
žirafííí píše:
nešlo by to kolem druhé hodiny ? mě blbě jezdí autobus :roll:

to určitš šlo, já jen musím být ve 3 v tý práci…ale aspoň něco a příště určitě vyrazíme na dýl… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
30.3.11 20:25
lucineeccka píše:
ahojky, já jsem taky z lužin :) Můžeme jít někdy na procházku
Moni25 píše:
Jojo,na Luzinach je fajn park ale ono se to cloveku omrzi chodit tam kazdej den :roll:

Super to by slo :palec: co treba v pondeli? Kdyztak si pak poslem SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
1.4.11 17:49

Ahoj mamči, já mám 8-mi měsíční holčičku a jsme čerstvě přestěhované na Prahu 5 - Zličín, taky by jsme rády nějakou kamarádku na procházky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
2.4.11 09:19

Natally

Ahojky…Vítám tě… :mavam: a všem přeji krásné, i když ne moc slunečné sobotní ráno… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
7.4.11 11:12

ahoj holky, je to tu nějaký suchý :cry: copak dělají mrňousci?? a jak si užíváte počasí?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
7.4.11 13:44
mobilishky píše:
ahoj holky, je to tu nějaký suchý :cry: copak dělají mrňousci?? a jak si užíváte počasí?? :mrgreen:

ahoj :mavam:
mame tady navstevu takze jsme porad venku a malymu se to strasne libi :dance: , pocasi je fajn
a co vy? Uz bydlite na Praze 5?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
7.4.11 17:32
smilen.m píše:
mobilishky píše:
ahoj holky, je to tu nějaký suchý :cry: copak dělají mrňousci?? a jak si užíváte počasí?? :mrgreen:
ahoj :mavam:
mame tady navstevu takze jsme porad venku a malymu se to strasne libi :dance: , pocasi je fajn
a co vy? Uz bydlite na Praze 5?

tak to si to určitě užíváte :palec:
no tenhle týden se to připravuje a v neděli už stěhujeme věci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
19.4.11 07:33

Ahoj holky,
me ted jak naschval mala nechce moc byt v kocarku (hluboke korbe). Odpoledne tim padem musim jit jen kdyz spi a kdyz se vzbudi, tak to tocit domu. Proto se nemuzu moc vzdalit od baraku. Chce koukat, takze se nemuzu dockat az dam sportak.
Nemate s tim taky nekdo problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová