Mozaicistní embryo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
152
5.4.19 20:34

@Lipno děkujeme. Je to smutný, ale je to tak :,( . Držím všem palce :palec: a pak napiš jak si taky dopadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
5.4.19 21:32

@filik já to zkusím asi koncem léta :think: a uvidíme,nastoupila jsem do práce, jiné myšlenky, žádný stres.Je to smutný,to je pravda,osud si s námi pěkně háže :nevim: každopádně budu i dál ráda za každé nové info v tom čekání na tu moji mozaiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
6.4.19 11:10

Ja az ted jsem si cetla, kolik z ket se chyti na % embryi a nechapu, proc to vubec delaj..halt business je business.. Prijde mi, ze asi nej varianta je nativ jak odber folikul, tak zavedeni v nativu a nezamrazovat..blby je, ze se dela genetika a tudiz se mrazeni nevyhnou..
Holky, vy mate dobry,ze jste mlady a asi mate pred sebou jeste nejaky pokusy na poj..Jeste pockam jestli projde v cervnu snemovnou ivf do 40.let a kdy to uvedou v platnost a treba to zkusim..jen nevim jestli mam znova byt v gennetu a nebo zkusit jiny car..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
6.4.19 21:02

@AliBaba40 ahojky, no u mě už taky moc šancí není. Je mi 36 a teď v posledním ivf nebylo jediné dobre embryo. Z deseti embryí jedno jediné s mozaikou a ještě nepřežilo rozmrazení :zed: Právě ani nevím jestli na to jít vůbec znovu a cpát jim peníze, když je sance minimální :zed: . Fakt nevím no. Čekat nemá cemu jelikož vekem kvalita vajíček prudce klesá. A teď babo raď :,( . Nativ je asi nejlepší, mít to blizko jdu jedině tam. Mají nejlepší statistiky. Hele já myslela, že ivf proplácí pojišťovna do 40 8o takže vlastně jsem to špatně pochopila a jen do konce 39. Ach jo. Moc držím palce s tou čínskou medicínou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
6.4.19 21:56

@filik Tak to zkus taky pres cinskou, je to uplne jiny smer a aspon Ti to pomuze psychicky a vycisti od tech vsech chem.sragor,co do nas perou..a telo potrebuje mit chvili oddych a regenerovat..Rok jsem na preparatech a k nicemu to, da se rict, nevedlo, jen plno penez z okna a plno kil navic :zed:
Jj, ivf je hrazeny jen do 39. narozenin. Driv jen VZP hradila 39+364, ale pred par lety to zrusili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
7.4.19 20:01

@AliBaba40 o penězích a kg navíc mi ani nemluv :zed: je to děs. Já ještě počkám jak dopadneme v týdnu u Dr a pak se rozhodnu :think: obávám se, že na čínskou medicínu bych musela taky daleko dojíždět, ale nevím, ještě jsem to nezjišťovala. Každopádně případná možnost to taky je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
7.4.19 20:29

@filik a odkud jsi? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
7.10.19 19:23

@filik jak pokračujes, dlouho jsem tu nebyla.Dnes zavedena mozaika chromozomu 2.Modlim se a pevně doufám a věřím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
19.1.23 13:29
@Lipno
@Lipno píše:
@filik jak pokračujes, dlouho jsem tu nebyla.Dnes zavedena mozaika chromozomu 2.Modlim se a pevně doufám a věřím :srdce:

Jak to dopadlo? :srdce: @filik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.