Možná jsem potratila?

Anonymní
24.7.23 16:02

Možná jsem potratila?

Ahoj holky,
Jsem v 7tt a dnes jsem ve výtoku našla krev a nepřestává to, je možný že se jedná o samovolný potrat? Moje gynekoložka má teď dovolenou, na ní se obrátit nemohu, ale v případě že by to i do zítra přetrvávalo, zajedu si na pohotovost.
Břicho mě ale nebolí, přesto se obávám abych o miminko nepřišla, máte některá s tímto zkušenost? :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
24.7.23 16:18

Já bych jela na pohotovost hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
24.7.23 16:37
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Jsem v 7tt a dnes jsem ve výtoku našla krev a nepřestává to, je možný že se jedná o samovolný potrat? Moje gynekoložka má teď dovolenou, na ní se obrátit nemohu, ale v případě že by to i do zítra přetrvávalo, zajedu si na pohotovost.
Břicho mě ale nebolí, přesto se obávám abych o miminko nepřišla, máte některá s tímto zkušenost? :,(

Na pohotovost můžeš hned, případně zcela jistě někdo za tvou gynekoložku zastupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
24.7.23 16:39

Já bych jela na pohotovost spíš teď, už jenom z toho důvodu abych věděla na čem jsem. :think: jinak tyhle začátky jsou bohužel buď a nebo. Každopádně držím palce aby se třeba jednalo jenom o prasklou cévku a ne o potrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.23 16:42
@kulíšek_s_bambulí píše:
Já bych jela na pohotovost spíš teď, už jenom z toho důvodu abych věděla na čem jsem. :think: jinak tyhle začátky jsou bohužel buď a nebo. Každopádně držím palce aby se třeba jednalo jenom o prasklou cévku a ne o potrat!

Děkuju moc, přestala jsem už krvácet, ale i tak radši na pohotovost zajedu, ať vím na čem jsem :(

• Citovat
  • Upravit
443
24.7.23 16:56

Jeďte na pohotovost. Mě tehdy zachránil utrogestan, taky jsem krvácela v 7tt a musela jsem týden ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
24.7.23 17:55
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Břicho mě ale nebolí, přesto se obávám abych o miminko nepřišla, máte některá s tímto zkušenost? :,(

Může se jednat a nemusí. Zkušenost mám. 1× ze tří těhotenství se jednalo o potrat. Na pohotovost jet můžeš, ale pokud se jedná o potrat, tak ani tam s tím nic neudělají. Může se jednat o hematom, tam hrozí, pokud by byl nad plodem, tak může při krvácení sebou strhnout i plod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.23 22:58

Zajdi na pohotovost ať není pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.23 08:39
@Stelinkanovotna0 píše:
Zajdi na pohotovost ať není pozdě

Tak na pohotovosti jsem byla, a naštěstí je vše v pořádku, je pravda že jsme měli s přítelem pohlavní styk, který to mohl vyvolat :nevim:
Paní doktorka však říkala že jde pouze o slabé špinění, a nasadila ascorutin na zastavení
Děkuji všem za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2107
25.7.23 08:48
@Anonymní píše:
Tak na pohotovosti jsem byla, a naštěstí je vše v pořádku, je pravda že jsme měli s přítelem pohlavní styk, který to mohl vyvolat :nevim:
Paní doktorka však říkala že jde pouze o slabé špinění, a nasadila ascorutin na zastavení
Děkuji všem za rady :kytka:

Tak vidíš :dance: dobře to dopadlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.23 08:52
@kulíšek_s_bambulí píše:
Tak vidíš :dance: dobře to dopadlo :dance:

Jsem rada že to nebylo opravdu nic vážného a dopadlo to takhle, už jsem se obávala toho nejhoršího :dance:

• Citovat
  • Upravit
4385
25.7.23 10:08
@Anonymní píše:

Jéé, tak to jsi měla napsat, že jste měli sex. To se po něm stává velice často :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16971
25.7.23 10:10
@Anonymní píše:

Skvělá zpráva. Já dřív říkávala „Však příroda si poradí, počkej, počkej…“ a po třech potratech už taky radím vyrazit na pohotovost rovnou. :hug:

Přeji hladký průběh těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
25.7.23 19:52

Držím palce, ať už ti dal probíhá těhotenství v pořádku ❤️ ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...