Mozna salmonela?

Anonymní
19.7.22 07:19

Mozna salmonela?

Ahoj,

zacalo to ve ctvrtek v noci, vysokou horeckou, ta trvala cely dalsi den, pak se pridal lehky prujem. V noci to bylo uz lepsi, ale opet horecka, vzala jsem paralen a bylo lip. V sobotu teplota a bolest bricha a prujem, ten v noci nabral na obratkach, byla jsem asi 20×, sileny krece v brise i taludku, v nedeli na pohotovosti me nijak zvlast nevysetrili, rekli k praktikovi, prohmatli bricho, ze jde asi o strevni chripku a dieta, pit, klid..

V pondeli se mi udelalo lepe, praktik me vezme dnes dopoledne, uz jsem si i rijala, ze ani nema smysl k nemu chodit, je minlip, ale v noci opet krece a prujem, asi 4×, ale vydesilo me, ze tentokrat ve stolici s krvavym hlenem. Co by to mohlo byt? Salmonela? Ta krev me tam vydesila, jednou ji bylo fakt hodne, na toaletaku vylozene cervena krev, takovy bily hlen, jinak stolice ma beznou barvu, ale divne zapacha. Co mi bude delat lekar za vysetreni? Stydim se s timhle k nemu, je to mlady a pohledny doktor, chodi k bam do orace (domiv duchodcu), bude minmuset delat nejaky stery ze zadku?

Jinak skoro nejim, stary suchy rohlik nebo suchou ryzi, male porce, ani neni chut, snazim se pit vic..

Nadir to snad nebude, ne? Ten by se snad neohlasil horeckou..mam nervy kam vsude me posle, jsem uz dost vycerpana musim rict..a dnes jsem ani nespala kvuli te krvave stolici

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
19.7.22 07:55

Stěr ze zadku. Já bych nejedla den nebo dva vůbec. Spíš bych jen pila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
19.7.22 08:13

Mohla by to být salmonela, u střevní chřipky si myslím nejsou tak vysoké horečky. Doktor ti udělá stěr ze stolice, jinak se to zjistit nedá. Předpokládám, že ti to udělá spíš sestřička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
19.7.22 08:25

Pozna to asi fakt jen doktor…ja kdyz mela salmonelu, tak horecky, hrozne krece a prujem prisel do 24hod…nez si me nekde nechali, tak jsem obehla chirurgii, internu a nakonec az na infekcnim poznali…stolice nema normalni barvu, je spis zelena, zelenoseda. Hlen je ve stolici prirozene, vic se vylucuje prave pri nejake infekci..je mozne, ze lekar udela vyter a odber krve, tech potizi a bakterii, co muzes mit je docela dost..salmonela, listerioza, strevni chripka, viroza atd atd..drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9799
19.7.22 08:25

Já jsem měla nedávno střevní chřipku, jeden den horečku 39, pak už jen zvýšenou teplotu. Průjem šílený několik dní. U dr. jsem.tedy nebyla, takže nevím, co ti bylo. Každopádně rekonvalescence do úplně normálního stavu trvala skoro 3 týdny. Pomohl endiaron a hylak. Plus samozřejmě dieta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí