Možná těhotná, ale mám problém - udělala jsem chybu

Anonymní
21.10.13 09:16

Možná těhotná,ale mám problém,udělala jsem chybu

Dobrý den,
píšu od kamarádky, proto anonymita. Říkejte mi třeba Katko.

Včera jsem měla dostat MS a tak jsme si ze strachu udělala test. Jmenuje se Dr.Max a vyšla tam druhá čárka, je celkem okem viditelná, ale né růžová. Min. měsíc jsme měla tělísko a teď než jsem chtěla jít na další, dala jsme si 2 měsíce na nějakou úpravu. Takže jsme s přítelem praktikovali kondom, nebo přerušovaný styk. Jediný styk, kdy by s mohlo zadařit, byl 6.10. Pak si myslí, že nebylo kdy. Kamarádka tvrdí, že těhotná asi nebudu, že už by tam byla dálnice…

A teď k problému, v pátek jsme byla na párty a klidně mi nadejte, ale měla jsem tvrdou drogu…Samozřejmě mám výčitky.

Můj dotaz zní-myslíte si, že jsem, nebo můžu být těhotná z toho styku 6.10?A další-kdyby ano, myslíte si, že by to dítě mohlo mít následky? Vím, že tady nejste poradna na drogy apod, ale spíš váš názor..

Děkuji za odpovědi a klidně mi nadejte, udělala bych to stejný..

Katka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
21.10.13 09:18

Jednorázové užití by ublížit nemělo, otázku toho, zda jsi nebo nejsi těhotná, Ti zodpoví doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
21.10.13 09:18

Muzes si udelat jeste jeden test? A vyfotit ten puvodni? JA myslim, ze ses tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
21.10.13 09:19

Zajdi k lékaři, ten ti těhotenství potvrdí nebo vyvrátí..na drogu se můžeš zeptat jeho - bude vědět víc a pokud jsi opravdu těhotná možná tě bude i více kontrolovat..tady budeme jen hádat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
21.10.13 09:20

Já si taky myslím že těhotná budeš, nevěřím na „falešný“ čárky…
Určitě to co se stalo není dobrý, ale mimčo může být i tak v pořádku, to ti prostě nikdo neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
21.10.13 09:23

Těhotná nejspíš budeš. A jestli šlehnutí ublížilo plodu se dozvíš až po narození v lepším případě při testech. Mohlo mu to ublížit a nemuselo.

• Citovat
  • Upravit
14871
21.10.13 09:25

Zdravím :-) taky si myslím, že pokud tam byla druhá čárka tak bude test pozitivní, síla čárky ti nic neřekne, mohlo dojít k oplodnění až třeba týden po styku, to spermie vydrží tak proto nemusí být čárka tak silná, a někdo zkrátka nemá dálnice ;)
Myslím, že dorga v ranném stádiu těhu neublížila a kdyby ano, tělo se s tím popasuje a myslím, že by to odešlo samo, jak to v prvním trimestru bývá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
21.10.13 09:27

Co já vím, tak zhruba do pátého týdne pokud je něco, co by mohlo ohrozit plod - drogy, alkohol, antibiotika atd. -, dopadne to tak, že je to všechno nebo nic.
To znamená, že pokud je to slabší plod, nepřežije. Pokud přežije, tak prý v téhle době probíhá taková rychlá regenerace a vývoj, že to následky zanechat nemůže, „vylíže“ se z toho stoprocentně :-D
Já to beru jako další vychytávku přírody - málokterá ženská ví dřív než cca v pátém týdnu, že je těhotná. A do té doby si třeba dá skleničku nebo bere léky apod. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
21.10.13 09:30

@Fircon přesně tak, kolik tu čte člověk diskuzí, že ani nevěděl, že je těhu a kalil a kalil :-), myslím, že je to jedno jestli legální droga(alkohol) nebo nelegální…buď a nebo ;)
A já jsme toho příkladem, těhotenství jsme neplánvala, otěhotněla, byla sjem na fesťákách a a ž po té zjistila že jsem těhu.
Máme krásnou zdravou dceru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.13 09:32

Já nemám foták u sebe, tak jsem použila test, kterej je tomu podobnej…Ten můj teď jaksi ´´ztečkovatěl´´tak jestli to uschne ještě :think:

Katka

• Citovat
  • Upravit
n. evill
21.10.13 09:35
@Anonymní píše:
Já nemám foták u sebe, tak jsem použila test, kterej je tomu podobnej…Ten můj teď jaksi ´´ztečkovatěl´´tak jestli to uschne ještě :think:Katka

Jakože nemáme tentokrát ani věštit z pravého testu ale z testu na netu, který je tomu tvému trochu podobný? 8o Hele, běž na gyndu. Tam Ti řeknou vše co potřebuješ vědět.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.13 09:36

No asi máte právdu, ale stejně doufám, že raději nic…To bych si pak vyčítala :zed:
A alkohol je fakt něco jinýho oproti tomu, co jsem měla já..Právě jsem si říkala, že test raději zkusím, at vím…A říct to doktorovi tak se propadnu :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
21.10.13 09:36

Jednorázovka a ještě k tomu takhle brzo miminku neublíží, má svůj žloutkový váček, který ho vyživuje..

Příspěvek upraven 21.10.13 v 09:37

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.13 09:37
@N. evill píše:
Jakože nemáme tentokrát ani věštit z pravého testu ale z testu na netu, který je tomu tvému trochu podobný? 8o Hele, běž na gyndu. Tam Ti řeknou vše co potřebuješ vědět.

Je uplně stejný…

• Citovat
  • Upravit
n. evill
21.10.13 09:37
@Anonymní píše:
Je uplně stejný…

Ok, v tom případě jsi těhotná. Gratuluji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex