Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jednorázové užití by ublížit nemělo, otázku toho, zda jsi nebo nejsi těhotná, Ti zodpoví doktor.
Muzes si udelat jeste jeden test? A vyfotit ten puvodni? JA myslim, ze ses tehotna.
Zajdi k lékaři, ten ti těhotenství potvrdí nebo vyvrátí..na drogu se můžeš zeptat jeho - bude vědět víc a pokud jsi opravdu těhotná možná tě bude i více kontrolovat..tady budeme jen hádat
Já si taky myslím že těhotná budeš, nevěřím na „falešný“ čárky…
Určitě to co se stalo není dobrý, ale mimčo může být i tak v pořádku, to ti prostě nikdo neřekne.
Těhotná nejspíš budeš. A jestli šlehnutí ublížilo plodu se dozvíš až po narození v lepším případě při testech. Mohlo mu to ublížit a nemuselo.
Zdravím
taky si myslím, že pokud tam byla druhá čárka tak bude test pozitivní, síla čárky ti nic neřekne, mohlo dojít k oplodnění až třeba týden po styku, to spermie vydrží tak proto nemusí být čárka tak silná, a někdo zkrátka nemá dálnice ![]()
Myslím, že dorga v ranném stádiu těhu neublížila a kdyby ano, tělo se s tím popasuje a myslím, že by to odešlo samo, jak to v prvním trimestru bývá ![]()
Co já vím, tak zhruba do pátého týdne pokud je něco, co by mohlo ohrozit plod - drogy, alkohol, antibiotika atd. -, dopadne to tak, že je to všechno nebo nic.
To znamená, že pokud je to slabší plod, nepřežije. Pokud přežije, tak prý v téhle době probíhá taková rychlá regenerace a vývoj, že to následky zanechat nemůže, „vylíže“ se z toho stoprocentně ![]()
Já to beru jako další vychytávku přírody - málokterá ženská ví dřív než cca v pátém týdnu, že je těhotná. A do té doby si třeba dá skleničku nebo bere léky apod. ![]()
@Fircon přesně tak, kolik tu čte člověk diskuzí, že ani nevěděl, že je těhu a kalil a kalil
, myslím, že je to jedno jestli legální droga(alkohol) nebo nelegální…buď a nebo ![]()
A já jsme toho příkladem, těhotenství jsme neplánvala, otěhotněla, byla sjem na fesťákách a a ž po té zjistila že jsem těhu.
Máme krásnou zdravou dceru ![]()
Já nemám foták u sebe, tak jsem použila test, kterej je tomu podobnej…Ten můj teď jaksi ´´ztečkovatěl´´tak jestli to uschne ještě ![]()
Katka
@Anonymní píše:
Já nemám foták u sebe, tak jsem použila test, kterej je tomu podobnej…Ten můj teď jaksi ´´ztečkovatěl´´tak jestli to uschne ještěKatka
Jakože nemáme tentokrát ani věštit z pravého testu ale z testu na netu, který je tomu tvému trochu podobný?
Hele, běž na gyndu. Tam Ti řeknou vše co potřebuješ vědět.
No asi máte právdu, ale stejně doufám, že raději nic…To bych si pak vyčítala ![]()
A alkohol je fakt něco jinýho oproti tomu, co jsem měla já..Právě jsem si říkala, že test raději zkusím, at vím…A říct to doktorovi tak se propadnu ![]()
Jednorázovka a ještě k tomu takhle brzo miminku neublíží, má svůj žloutkový váček, který ho vyživuje..
Příspěvek upraven 21.10.13 v 09:37
@N. evill píše:
Jakože nemáme tentokrát ani věštit z pravého testu ale z testu na netu, který je tomu tvému trochu podobný?Hele, běž na gyndu. Tam Ti řeknou vše co potřebuješ vědět.
Je uplně stejný…
@Anonymní píše:
Je uplně stejný…
Ok, v tom případě jsi těhotná. Gratuluji.
Dobrý den,
píšu od kamarádky, proto anonymita. Říkejte mi třeba Katko.
Včera jsem měla dostat MS a tak jsme si ze strachu udělala test. Jmenuje se Dr.Max a vyšla tam druhá čárka, je celkem okem viditelná, ale né růžová. Min. měsíc jsme měla tělísko a teď než jsem chtěla jít na další, dala jsme si 2 měsíce na nějakou úpravu. Takže jsme s přítelem praktikovali kondom, nebo přerušovaný styk. Jediný styk, kdy by s mohlo zadařit, byl 6.10. Pak si myslí, že nebylo kdy. Kamarádka tvrdí, že těhotná asi nebudu, že už by tam byla dálnice…
A teď k problému, v pátek jsme byla na párty a klidně mi nadejte, ale měla jsem tvrdou drogu…Samozřejmě mám výčitky.
Můj dotaz zní-myslíte si, že jsem, nebo můžu být těhotná z toho styku 6.10?A další-kdyby ano, myslíte si, že by to dítě mohlo mít následky? Vím, že tady nejste poradna na drogy apod, ale spíš váš názor..
Děkuji za odpovědi a klidně mi nadejte, udělala bych to stejný..
Katka