Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Stalo se některé z Vás, že mamatest ukázal negativní výsledek a byli jste těhotné?
Mám spoždění zatím jen 3 dny a test negativní. Koupila jsem si schválně mamatest, že dokáže ukázat těhu už v den ms.Nebo hold prostě nejsem těhu
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?
Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...No tak ale někomu se ukáže pozitivní třeba až týden po vynechání
Nestalo. Když byl mamatest negativní, těhotná jsem nebyla (nebo bylo moc brzo po ovulaci). Když jsem byla těhotná, ukázal mi ducha už 10 dní po ovulaci.
Spolehlivý je i ten nový mamatest, na který dost lidí nadává. Sice na něm nejde tak pěkně vidět, jak čárka sílí (oproti těm starým mamatestům), ale výsledek pozitivní/negativní ukáže spolehlivě.
@super mamča píše:
No tak ale někomu se ukáže pozitivní třeba až týden po vynechání
Tak to zkus za týden, třeba jsi měla posunutou ovulaci.
mě se 3. den ukázal duch stejně jako v den očekáváné MS a těhu jsem. Nemám vlastně test na kterém bych měla krásnou dálnici ![]()
Příspěvek upraven 16.10.13 v 15:40
Pokud máš pravidelnej cyklus a víš kdy byla ovulace tak je to fakt nepravděpodobný. Já testovala taky po vynechání MS a byla tam fakt jasná dálnice.
Je možný že jsi mohla mít později ovulaci, tak leda počkat ještě pár dní a zkusit znovu.
@opinka píše:
Tak to zkus za týden, třeba jsi měla posunutou ovulaci.
Taky bych zkusila testovat později.. ![]()
I když si myslím, že třetí den, už je dost, pokud byl negativní, tak to bude nejspíš pravda..
Nechci ti brát iluze, ale ani ti dávat falešné naděje, zkus zkrátka testovat znovu za pár dní..
Já měla na Mamatestu slabýho ducha až 5 dní po vynechané MS
takže naděje ještě je ![]()
Ahoj, já měla test pozitivní 11 dní po ovulaci, kterou jsem měla potvrzenou ovulačním testem. Mám hodně nepravidelné cykly a zpožděním MS bych se nemohla absolutně řídit. Nic jiného než zkusit později nebo jít na krev se poradit nedá. Přeju hodně štěstí.
@super mamča já měla // na mamatestu až 16 dní po vynechání… ![]()
@super mamča Mě se to stalo. Ono záleži i na citlivosti testu.
Já jsem si bohužel vzala tehdy ATB na zánět moč. měchýře a bohužel jsem o miminko přišla. Samozřejmě, mohlo to být i tím zánětem, ale pokud bys testovala z podobných důvodů, fakt doporučuji si sehnat citlivější test (silně nedostatkové zboží
) a testovat o pár dní později.
@Erian Na krvi jí pošlou do pr… mě Dr. byl ochoten udělat testy až asi 3 týdny po vynechání MS.
@MartinaIrena píše:@Erian Na krvi jí pošlou do pr… mě Dr. byl ochoten udělat testy až asi 3 týdny po vynechání MS.
To je přece nesmysl - když si dojde do laborky jako samoplátce, naberou jí tu krev a nemají jí co posílat do prdele… ![]()
Jde o to, jestli je to fakt zpoždění. Pokud nesleduješ ovulaci, nikdy nemůžeš vědět, jestli nebyla později. v tom případě se o žádné zpoždění nejedná a na test je ještě brzo.