Jsem těhotná?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.10.13 19:10

Jsem tehotna co myslite?

Dnes jsem 9DPO a v poslednich dnech me boli obcas hodne zada hlavne v krizi. A byva mi tezko od zaludku, ne na zvraceni proste jen tezko. BT mam rano par dni vzdy nad 36.4º. O mimco se snazime s pritelem teprve mesic. Myslite, ze bych mohla byt tehu? Nikdy me v krizi nebolelo pro nic a od zaludku mi tezko take nebyva. Test jsem si delala v 7DPO (coz je brzy vim to) a nic zadny duch ani dalnice.

Dekuji za odpovedi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
13.10.13 19:12

A chuť na citrusy, častější močení? :think:

Nic ve zlém, ale sama víš, že je brzo a pravdu ti ukáže test a né uživatelky emimina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
13.10.13 19:15
@Sibyla0 píše:
A chuť na citrusy, častější močení? :think:Nic ve zlém, ale sama víš, že je brzo a pravdu ti ukáže test a né uživatelky emimina :roll:
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
4838

Ja bych nevysilovala, jak to jako ovlivnis… zij normalne dal, co ma prijit prijde…pocitej s tim, ze dostanes menses jako obvykle… pac kdyz silis pri prvni mesici snazeni, co budes delat po pul roce?… veci jdou lehce, ale ne vzdy. fakt, nepozoruj se, nemer teploty a nesleduj kazdy srdecny tik jinak ti z toho hrabne a partnerovi s tebou :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Sibyla0 chut nemam nejak na nic :cert: me spis zajima ta bolest v krizi jestli je to mozny priznak tehu? Nikdy me tam nebolelo. Dnes jsem si brala ibalgin nedalo se to vydrzet. :|

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
13.10.13 19:17
@Anonymní píše:
Dnes jsem 9DPO a v poslednich dnech me boli obcas hodne zada hlavne v krizi. A byva mi tezko od zaludku, ne na zvraceni proste jen tezko. BT mam rano par dni vzdy nad 36.4º. O mimco se snazime s pritelem teprve mesic. Myslite, ze bych mohla byt tehu? Nikdy me v krizi nebolelo pro nic a od zaludku mi tezko take nebyva. Test jsem si delala v 7DPO (coz je brzy vim to) a nic zadny duch ani dalnice.Dekuji za odpovedi :kytka:

Nééé, jako vážně..Je ještě hodně brzo..To co tady píšeš můžou být příznaky těhotenství, ale taky nemusí..
My ti to tu těžko řekneme..Budeš muset ještě počkat..

• Citovat
  • Upravit
31672
13.10.13 19:18
@Anonymní píše:
@Sibyla0 chut nemam nejak na nic :cert: me spis zajima ta bolest v krizi jestli je to mozny priznak tehu? Nikdy me tam nebolelo. Dnes jsem si brala ibalgin nedalo se to vydrzet. :|no tak ten ibalgin bych si kvůli bolesti v kříži nebrala, kor když si myslím že jem těhu, v prvním trimestru je ibalgin naprosto nevhodný :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
13.10.13 19:18
@Anonymní píše:
@Sibyla0 chut nemam nejak na nic :cert: me spis zajima ta bolest v krizi jestli je to mozny priznak tehu? Nikdy me tam nebolelo. Dnes jsem si brala ibalgin nedalo se to vydrzet. :|

A ještě jedna rada..Nejez Ibalgin, pokud je jenom možné, že jsi těhotná..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.13 19:19

Jsem po ET a bolesti v kříži mě taky sužují. :mrgreen: Ale člověk, když si něco moc přeje, tak… Psychika je mrcha… Ale pokud jsi těhotná, tak bych rozhodně žádný prášky nebrala… :think:

• Citovat
  • Upravit
1292
13.10.13 19:20
@Anonymní píše:
Dnes jsem 9DPO a v poslednich dnech me boli obcas hodne zada hlavne v krizi. A byva mi tezko od zaludku, ne na zvraceni proste jen tezko. BT mam rano par dni vzdy nad 36.4º. O mimco se snazime s pritelem teprve mesic. Myslite, ze bych mohla byt tehu? Nikdy me v krizi nebolelo pro nic a od zaludku mi tezko take nebyva. Test jsem si delala v 7DPO (coz je brzy vim to) a nic zadny duch ani dalnice.Dekuji za odpovedi :kytka:

Nechtěla bys i vyvěštit jaké bude pohlaví?? :zed: Nic ve zlém, ale sama víš že je to brzo na test a ptáš se na příznaky, které si člověk může i vsugerovat :roll: Prostě si udělej později test a bude! Nic ve zlém, ale takových diskuzí tady bylo habaděj…stejně nakonec musíš počkat až na test nebo příchozí MS, proč se něčím takovým stresuješ?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
13.10.13 19:21

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…

Tak mě taky bolí záda..První těhotenství a celý porod jsem nic jiného neznala..Teďka mě taky dost často záda bolí..Ale nemůžeme jaksi říct, ano bolí tě záda, jsi těhotná..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.13 19:22

Holky ja neplasim :mrgreen: mam uz doma jednoho raubire co vysel po prvni ovulaci :potlesk: jsem hold rozmazlena :lol: :lol: u nej me vice bolela hlava, ted me za tech 9 dni bolelo v krizi uz potreti a tezko mi bylo taky vicekrat :andel: me to ted tak napadlo proto ta otazka spis mirena na holky ktere meli treba stejne priznaky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
13.10.13 19:23
@Anonymní píše:
Holky ja neplasim :mrgreen: mam uz doma jednoho raubire co vysel po prvni ovulaci :potlesk: jsem hold rozmazlena :lol: :lol: u nej me vice bolela hlava, ted me za tech 9 dni bolelo v krizi uz potreti a tezko mi bylo taky vicekrat :andel: me to ted tak napadlo proto ta otazka spis mirena na holky ktere meli treba stejne priznaky :nevim:

To je jedno už.. :mrgreen: Omylem jsi byla chvilku vidět, ale to asi víš :lol: Nic se neděje, takže hlavně v klidu..

• Citovat
  • Upravit
colafit
13.10.13 19:23
@Anonymní píše:
Dnes jsem 9DPO a v poslednich dnech me boli obcas hodne zada hlavne v krizi. A byva mi tezko od zaludku, ne na zvraceni proste jen tezko. BT mam rano par dni vzdy nad 36.4º. O mimco se snazime s pritelem teprve mesic. Myslite, ze bych mohla byt tehu? Nikdy me v krizi nebolelo pro nic a od zaludku mi tezko take nebyva. Test jsem si delala v 7DPO (coz je brzy vim to) a nic zadny duch ani dalnice.

Koukla jsem se do své křišťálové koule a budeš muset zajít k doktorce, aby jsi to zjistila 100%

Dekuji za odpovedi :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
11117
13.10.13 19:25

Vsugerovat si lze hodne veci… tehotna byt muzes, nemusis, to si fakt muzes hodit korunou.

jo a nenech se vystresovat tim ibalginem, ja jich snedla asi 5 nez jsem zjistila, ze jsem tehotna (myslela jsem ze mam PMS), kdyz jsem se s obavama sverila doktorovi, tak mavnul rukou, ze takhle brzo to je jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí