Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A chuť na citrusy, častější močení? ![]()
Nic ve zlém, ale sama víš, že je brzo a pravdu ti ukáže test a né uživatelky emimina ![]()
@Sibyla0 píše:
A chuť na citrusy, častější močení?Nic ve zlém, ale sama víš, že je brzo a pravdu ti ukáže test a né uživatelky emimina
Ja bych nevysilovala, jak to jako ovlivnis… zij normalne dal, co ma prijit prijde…pocitej s tim, ze dostanes menses jako obvykle… pac kdyz silis pri prvni mesici snazeni, co budes delat po pul roce?… veci jdou lehce, ale ne vzdy. fakt, nepozoruj se, nemer teploty a nesleduj kazdy srdecny tik jinak ti z toho hrabne a partnerovi s tebou ![]()
@Sibyla0 chut nemam nejak na nic
me spis zajima ta bolest v krizi jestli je to mozny priznak tehu? Nikdy me tam nebolelo. Dnes jsem si brala ibalgin nedalo se to vydrzet. ![]()
@Anonymní píše:
Dnes jsem 9DPO a v poslednich dnech me boli obcas hodne zada hlavne v krizi. A byva mi tezko od zaludku, ne na zvraceni proste jen tezko. BT mam rano par dni vzdy nad 36.4º. O mimco se snazime s pritelem teprve mesic. Myslite, ze bych mohla byt tehu? Nikdy me v krizi nebolelo pro nic a od zaludku mi tezko take nebyva. Test jsem si delala v 7DPO (coz je brzy vim to) a nic zadny duch ani dalnice.Dekuji za odpovedi
Nééé, jako vážně..Je ještě hodně brzo..To co tady píšeš můžou být příznaky těhotenství, ale taky nemusí..
My ti to tu těžko řekneme..Budeš muset ještě počkat..
@Anonymní píše:
@Sibyla0 chut nemam nejak na nicme spis zajima ta bolest v krizi jestli je to mozny priznak tehu? Nikdy me tam nebolelo. Dnes jsem si brala ibalgin nedalo se to vydrzet.
no tak ten ibalgin bych si kvůli bolesti v kříži nebrala, kor když si myslím že jem těhu, v prvním trimestru je ibalgin naprosto nevhodný
@Anonymní píše:
@Sibyla0 chut nemam nejak na nicme spis zajima ta bolest v krizi jestli je to mozny priznak tehu? Nikdy me tam nebolelo. Dnes jsem si brala ibalgin nedalo se to vydrzet.
A ještě jedna rada..Nejez Ibalgin, pokud je jenom možné, že jsi těhotná..
Jsem po ET a bolesti v kříži mě taky sužují.
Ale člověk, když si něco moc přeje, tak… Psychika je mrcha… Ale pokud jsi těhotná, tak bych rozhodně žádný prášky nebrala… ![]()
@Anonymní píše:
Dnes jsem 9DPO a v poslednich dnech me boli obcas hodne zada hlavne v krizi. A byva mi tezko od zaludku, ne na zvraceni proste jen tezko. BT mam rano par dni vzdy nad 36.4º. O mimco se snazime s pritelem teprve mesic. Myslite, ze bych mohla byt tehu? Nikdy me v krizi nebolelo pro nic a od zaludku mi tezko take nebyva. Test jsem si delala v 7DPO (coz je brzy vim to) a nic zadny duch ani dalnice.Dekuji za odpovedi
Nechtěla bys i vyvěštit jaké bude pohlaví??
Nic ve zlém, ale sama víš že je to brzo na test a ptáš se na příznaky, které si člověk může i vsugerovat
Prostě si udělej později test a bude! Nic ve zlém, ale takových diskuzí tady bylo habaděj…stejně nakonec musíš počkat až na test nebo příchozí MS, proč se něčím takovým stresuješ?? ![]()
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
Tak mě taky bolí záda..První těhotenství a celý porod jsem nic jiného neznala..Teďka mě taky dost často záda bolí..Ale nemůžeme jaksi říct, ano bolí tě záda, jsi těhotná..
Holky ja neplasim
mam uz doma jednoho raubire co vysel po prvni ovulaci
jsem hold rozmazlena
u nej me vice bolela hlava, ted me za tech 9 dni bolelo v krizi uz potreti a tezko mi bylo taky vicekrat
me to ted tak napadlo proto ta otazka spis mirena na holky ktere meli treba stejne priznaky ![]()
@Anonymní píše:
Holky ja neplasimmam uz doma jednoho raubire co vysel po prvni ovulaci
jsem hold rozmazlena
![]()
u nej me vice bolela hlava, ted me za tech 9 dni bolelo v krizi uz potreti a tezko mi bylo taky vicekrat
me to ted tak napadlo proto ta otazka spis mirena na holky ktere meli treba stejne priznaky
To je jedno už..
Omylem jsi byla chvilku vidět, ale to asi víš
Nic se neděje, takže hlavně v klidu..
@Anonymní píše:
Dnes jsem 9DPO a v poslednich dnech me boli obcas hodne zada hlavne v krizi. A byva mi tezko od zaludku, ne na zvraceni proste jen tezko. BT mam rano par dni vzdy nad 36.4º. O mimco se snazime s pritelem teprve mesic. Myslite, ze bych mohla byt tehu? Nikdy me v krizi nebolelo pro nic a od zaludku mi tezko take nebyva. Test jsem si delala v 7DPO (coz je brzy vim to) a nic zadny duch ani dalnice.Koukla jsem se do své křišťálové koule a budeš muset zajít k doktorce, aby jsi to zjistila 100%
Dekuji za odpovedi
Vsugerovat si lze hodne veci… tehotna byt muzes, nemusis, to si fakt muzes hodit korunou.
jo a nenech se vystresovat tim ibalginem, ja jich snedla asi 5 nez jsem zjistila, ze jsem tehotna (myslela jsem ze mam PMS), kdyz jsem se s obavama sverila doktorovi, tak mavnul rukou, ze takhle brzo to je jedno.
Dnes jsem 9DPO a v poslednich dnech me boli obcas hodne zada hlavne v krizi. A byva mi tezko od zaludku, ne na zvraceni proste jen tezko. BT mam rano par dni vzdy nad 36.4º. O mimco se snazime s pritelem teprve mesic. Myslite, ze bych mohla byt tehu? Nikdy me v krizi nebolelo pro nic a od zaludku mi tezko take nebyva. Test jsem si delala v 7DPO (coz je brzy vim to) a nic zadny duch ani dalnice.
Dekuji za odpovedi