Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pata308 píše:
teda podla dnesneho dielu talentu je 50% vacsina, tak ze by dvojcata![]()
Samozřejmě, dvojčata. Gratulujem maminko, bude to holka a kluk.
Holky dík, věštenim jste mě pobavily ![]()
Dobrý den,
je mi 20 let a mám strašné nervy. Vás zkušených se chci zeptat jestli si myslíte, že jsem v TOM. Mám 4 dny zpožděnou ms, průhledný bílkový výtok, nemám příznaky ms (den před ms mívám velké bolesti), ale nemám ani příznaky těhotenství. Dnes ráno jsem si dělala test a byla na něm téměř neviditelná druhá čárka (musela jsem se opravdu hodně snažit, abych jí vůbec viděla). Plus ještě neberu antkoncepci, páč mi nedělala dobře a provozujeme s přítelem přerušovanou soulož (vždy jen jedno přerušení).
Jinak nervy mám protože vlastně nevim za co bych byla radši. S přítelem (24) oba studujeme, takže rozum mi striktně přikazuje nechtít dvě čárky. Zároveň mám v sobě ohromnou mateřskou touhu, takže se to ve mě pořádně pere. ![]()
PS: Vím, že vše vyřeší čas. Jen jsem chtěla slyšet váš názor.
Mockrát děkuji, V
Hele, nikdo ti neporadí nic jiného, než pozítří zkusit test znova.
Nemáme křišťálovou kouli.
Když nechceš dítě, tak se chraň.. boha jeho.. ve 20ti bys mohla vědět, že existuje více možností, než jen HA. Mmchdm, přerušovaná soulož je nejmíň spolehlivá. Jestli jsi v tom Ti nikdo neřekne - věšteckou kouli nevlastníme. Udělej si další test za pár dní, nebo se objednej k doktorovi. A ještě jedna varianta - dojdi si jako samoplátce na krev, stojí to pár stovek. Zjištění HCG, budeš vědět odpoledne po odběru.
To ti nikdo neřekne. Počkala bych ještě pár dnů a udělala další test. Mně se třeba dvě čárky ukázaly až po nějakých deseti dnech od očekávané ms
Jestli to bude těhotenství tak.. gratuluji ![]()
@Anonymní píše:
Dnes jsem 9DPO a v poslednich dnech me boli obcas hodne zada hlavne v krizi. A byva mi tezko od zaludku, ne na zvraceni proste jen tezko. BT mam rano par dni vzdy nad 36.4º. O mimco se snazime s pritelem teprve mesic. Myslite, ze bych mohla byt tehu? Nikdy me v krizi nebolelo pro nic a od zaludku mi tezko take nebyva. Test jsem si delala v 7DPO (coz je brzy vim to) a nic zadny duch ani dalnice.Dekuji za odpovedi
ani omylem, teplota nenasvedcuje tehotenstvi a ani druhe puli cyklu…
@Babišovka supeer,tak uz slečna ví.. Stejně mě nikdy nepřestane obdivovat, kolik stejných témat se tu běh týdne objeví+a stejně nesmyslných. Vždyť tohle se tu řeší pořád dokola.
Škoda, moc by mi pomohlo kdyby ji některá z vás vlastnila. ![]()
Jinak děkuji za vaše názory. Myslím si to samé. ![]()
@Anonymní píše: Škoda, moc by mi pomohlo kdyby ji některá z vás vlastnila.Jinak děkuji za vaše názory. Myslím si to samé.
DPO nevypada ze jsi 36,4 moc neodpovida
nauc se v tom chodit v tech teplotach a nebudes se tady pak muset na nic ptat ![]()
http://merenibt.xf.cz/mscyklus.html
Taky na to čekám a mám 5 dní zpoždění, ale já vím, že to mám ze stresu… Jsem už ze všeho tak zdeptaná..
Prášky mi taky nedělají dobře, je to jed, nic víc a pak, se ženský diví, že nemůžou otěhotnět, když to berou 10 let v kuse… ![]()
Bože to snad není možný..
100× na to nereaguju, ale po 101× už fakt musím.. Jak to máme vědět??? ![]()
@MambaJ neexistuje 5 dní zpozdeni
natož tak ze stresu, spísš bych řekla posunuta ovulace anebo anovulacni cyklus ![]()
@PetaP tady muzeme naprosto jiste, tehotna zatim není
leda od predchvilí ![]()