Jsem těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
406
13.10.13 21:28
@pata308 píše:
teda podla dnesneho dielu talentu je 50% vacsina, tak ze by dvojcata :think: :think:

Samozřejmě, dvojčata. Gratulujem maminko, bude to holka a kluk. :P :mrgreen: :mrgreen: Holky dík, věštenim jste mě pobavily :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.14 16:50

Jsem v tom?

Dobrý den,
je mi 20 let a mám strašné nervy. Vás zkušených se chci zeptat jestli si myslíte, že jsem v TOM. Mám 4 dny zpožděnou ms, průhledný bílkový výtok, nemám příznaky ms (den před ms mívám velké bolesti), ale nemám ani příznaky těhotenství. Dnes ráno jsem si dělala test a byla na něm téměř neviditelná druhá čárka (musela jsem se opravdu hodně snažit, abych jí vůbec viděla). Plus ještě neberu antkoncepci, páč mi nedělala dobře a provozujeme s přítelem přerušovanou soulož (vždy jen jedno přerušení).

Jinak nervy mám protože vlastně nevim za co bych byla radši. S přítelem (24) oba studujeme, takže rozum mi striktně přikazuje nechtít dvě čárky. Zároveň mám v sobě ohromnou mateřskou touhu, takže se to ve mě pořádně pere. :nevim:

PS: Vím, že vše vyřeší čas. Jen jsem chtěla slyšet váš názor.
Mockrát děkuji, V

• Citovat
  • Upravit
12651
6.3.14 16:51

Hele, nikdo ti neporadí nic jiného, než pozítří zkusit test znova.

Nemáme křišťálovou kouli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.3.14 16:52

Když nechceš dítě, tak se chraň.. boha jeho.. ve 20ti bys mohla vědět, že existuje více možností, než jen HA. Mmchdm, přerušovaná soulož je nejmíň spolehlivá. Jestli jsi v tom Ti nikdo neřekne - věšteckou kouli nevlastníme. Udělej si další test za pár dní, nebo se objednej k doktorovi. A ještě jedna varianta - dojdi si jako samoplátce na krev, stojí to pár stovek. Zjištění HCG, budeš vědět odpoledne po odběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
6.3.14 16:56

To ti nikdo neřekne. Počkala bych ještě pár dnů a udělala další test. Mně se třeba dvě čárky ukázaly až po nějakých deseti dnech od očekávané ms ;) Jestli to bude těhotenství tak.. gratuluji :P

• Citovat
  • Upravit
5768
6.3.14 16:56

Kde je @Babišovka se svým návodem? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
6.3.14 16:58
@Anonymní píše:
Dnes jsem 9DPO a v poslednich dnech me boli obcas hodne zada hlavne v krizi. A byva mi tezko od zaludku, ne na zvraceni proste jen tezko. BT mam rano par dni vzdy nad 36.4º. O mimco se snazime s pritelem teprve mesic. Myslite, ze bych mohla byt tehu? Nikdy me v krizi nebolelo pro nic a od zaludku mi tezko take nebyva. Test jsem si delala v 7DPO (coz je brzy vim to) a nic zadny duch ani dalnice.Dekuji za odpovedi :kytka:

ani omylem, teplota nenasvedcuje tehotenstvi a ani druhe puli cyklu…

• Citovat
  • Upravit
Babišovka
6.3.14 16:59

@Hadí ocásek jsem tuuuu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5768
6.3.14 17:04

@Babišovka supeer,tak uz slečna ví.. Stejně mě nikdy nepřestane obdivovat, kolik stejných témat se tu běh týdne objeví+a stejně nesmyslných. Vždyť tohle se tu řeší pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.14 17:05

Škoda, moc by mi pomohlo kdyby ji některá z vás vlastnila. :mrgreen:

Jinak děkuji za vaše názory. Myslím si to samé. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
6.3.14 17:14
@Anonymní píše: Škoda, moc by mi pomohlo kdyby ji některá z vás vlastnila. :mrgreen:Jinak děkuji za vaše názory. Myslím si to samé. :kytka:

DPO nevypada ze jsi 36,4 moc neodpovida ;) nauc se v tom chodit v tech teplotach a nebudes se tady pak muset na nic ptat :kytka:
 http://merenibt.xf.cz/mscyklus.html

• Citovat
  • Upravit
1826
6.3.14 17:16

Taky na to čekám a mám 5 dní zpoždění, ale já vím, že to mám ze stresu… Jsem už ze všeho tak zdeptaná..
Prášky mi taky nedělají dobře, je to jed, nic víc a pak, se ženský diví, že nemůžou otěhotnět, když to berou 10 let v kuse… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
6.3.14 17:18

Bože to snad není možný.. :zed: :zed: 100× na to nereaguju, ale po 101× už fakt musím.. Jak to máme vědět??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
6.3.14 17:18

@MambaJ neexistuje 5 dní zpozdeni :mrgreen: natož tak ze stresu, spísš bych řekla posunuta ovulace anebo anovulacni cyklus ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
6.3.14 17:19

@PetaP tady muzeme naprosto jiste, tehotna zatim není :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:leda od predchvilí ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex