Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@KackaDoup já to tak mám pořád, nevím proč, ale mám to strašně nepravidelně…
a ze stresu to mám určitě.. jsme sice ženský, ale každý tělo, je jiné..
@MambaJ tak to sleduj at vis co se deje, tahle nevedomost je desna…znam..ale lze tomu predejit, tim ze se sledujes, telo nejak funguje a lze mu porozumet ![]()
… kondom ti taky nedela dobre? Dalsi test a nebo gynda
co jineho. Mohla se opozdit ovulace, nebo ses tehotna…to ti nikdo tady nerekne.
K diteti nestaci jen matersky chtic…k tomu uz nemam co vic rict ![]()
Tak držim palce ať ms brzy dorazí.
Stres je sviňa. Je možný, že na mě taky působí.
A jakou antikoncepční metodu používáš? My zkoušeli femcap, jenže já nikdy nedokážu odhadnout kdy si ho vzít. ![]()
@KackaDoup Nechci ti kazit radost, ale reaguješ na starý dotaz. ![]()
K dotazu anonymní z dneška 16:50 - jestlis tam viděla čárku ikdyž skoro neviditelnou, tak ti předpovídám, že jsi těhotná:) Ještě by ses mohla jít i s fotkou zeptat do diskuze o duchách, tam ti to nejspíš potvrdí:)
Duch byl tak slabý, že na fotografii nebyl vidět ani za zlatý prase. Ale moc děkuji za radu. ![]()
Noo ale v tý diskuzi fakt viděj i ty neviditelný:) Kdyžtak to zkus ráno, to už to asi bude vidět víc:)
@Luminel píše:
K dotazu anonymní z dneška 16:50 - jestlis tam viděla čárku ikdyž skoro neviditelnou, tak ti předpovídám, že jsi těhotná:) Ještě by ses mohla jít i s fotkou zeptat do diskuze o duchách, tam ti to nejspíš potvrdí:)
tak tak, tam gratuluji uz kdyz se objevi testovaci kanalek, nehlede o zamernem upravovani fotografii a rozebirani digitalnich testu ![]()
Zakladatelce bych jeste poradila aby se zamyslela nad tim co chce a co si muze dovolit. A jestli je dite pro ni opravdu na prvnim miste a dokazala by se o nej postarat po vsech strankach. A co partner? Byl by pripraveny byt otcem?
@Anonymní píše:
Duch byl tak slabý, že na fotografii nebyl vidět ani za zlatý prase. Ale moc děkuji za radu.
Pokud byl duch, tak je mozne ze je opravdu poz. Zkus zase pozitri, me ukazal az po 14ti dnech od vynechani.
S partnerem jsme spolu už 5 let z toho poslední rok furt melu o dětech (jak by se jmenovali atd.). Takže více méně počítá s tím, že až půjde do práce budeme mít mimi. S touhle variantou asi ale nepočítal ![]()
Jestli je připravený netušim. To bych se ho musela zeptat a nejsem si jistá jestli by znal odpověď, na tak těžkou otázku.
A stejně si myslím, že to věčina lidí, zjistí až když to příde. ![]()
Jen mi tak při pročítání diskuze blesklo hlavou, co by za takového ducha dali jiné uživatelky emimina ![]()
zakladatelce přeji, aby to dopadlo dobře ![]()