Jsem těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1826
6.3.14 17:20

@KackaDoup já to tak mám pořád, nevím proč, ale mám to strašně nepravidelně…
a ze stresu to mám určitě.. jsme sice ženský, ale každý tělo, je jiné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
6.3.14 17:22

@MambaJ tak to sleduj at vis co se deje, tahle nevedomost je desna…znam..ale lze tomu predejit, tim ze se sledujes, telo nejak funguje a lze mu porozumet ;)

• Citovat
  • Upravit
mrs.gendy
6.3.14 17:22

:roll:… kondom ti taky nedela dobre? Dalsi test a nebo gynda :nevim: co jineho. Mohla se opozdit ovulace, nebo ses tehotna…to ti nikdo tady nerekne.
K diteti nestaci jen matersky chtic…k tomu uz nemam co vic rict :nevim:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
6.3.14 17:23

@mrs.gendy klid dyt psala ze usiluji o dite tak co s kondomem :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.14 17:25

Tak držim palce ať ms brzy dorazí. ;) Stres je sviňa. Je možný, že na mě taky působí.
A jakou antikoncepční metodu používáš? My zkoušeli femcap, jenže já nikdy nedokážu odhadnout kdy si ho vzít. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5724
6.3.14 17:27

@KackaDoup Nechci ti kazit radost, ale reaguješ na starý dotaz. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
6.3.14 17:30

K dotazu anonymní z dneška 16:50 - jestlis tam viděla čárku ikdyž skoro neviditelnou, tak ti předpovídám, že jsi těhotná:) Ještě by ses mohla jít i s fotkou zeptat do diskuze o duchách, tam ti to nejspíš potvrdí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.14 17:33

Duch byl tak slabý, že na fotografii nebyl vidět ani za zlatý prase. Ale moc děkuji za radu. :)

• Citovat
  • Upravit
1512
6.3.14 17:36

Noo ale v tý diskuzi fakt viděj i ty neviditelný:) Kdyžtak to zkus ráno, to už to asi bude vidět víc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
6.3.14 17:39
@Luminel píše:
K dotazu anonymní z dneška 16:50 - jestlis tam viděla čárku ikdyž skoro neviditelnou, tak ti předpovídám, že jsi těhotná:) Ještě by ses mohla jít i s fotkou zeptat do diskuze o duchách, tam ti to nejspíš potvrdí:)

:palec: tak tak, tam gratuluji uz kdyz se objevi testovaci kanalek, nehlede o zamernem upravovani fotografii a rozebirani digitalnich testu :zed:

Zakladatelce bych jeste poradila aby se zamyslela nad tim co chce a co si muze dovolit. A jestli je dite pro ni opravdu na prvnim miste a dokazala by se o nej postarat po vsech strankach. A co partner? Byl by pripraveny byt otcem?

• Citovat
  • Upravit
833
6.3.14 17:43
@Anonymní píše:
Duch byl tak slabý, že na fotografii nebyl vidět ani za zlatý prase. Ale moc děkuji za radu. :)

Pokud byl duch, tak je mozne ze je opravdu poz. Zkus zase pozitri, me ukazal az po 14ti dnech od vynechani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.14 17:45

Zkusím, ale doufám, že spíš nepůjde ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.14 17:52

S partnerem jsme spolu už 5 let z toho poslední rok furt melu o dětech (jak by se jmenovali atd.). Takže více méně počítá s tím, že až půjde do práce budeme mít mimi. S touhle variantou asi ale nepočítal :mrgreen:
Jestli je připravený netušim. To bych se ho musela zeptat a nejsem si jistá jestli by znal odpověď, na tak těžkou otázku. :) A stejně si myslím, že to věčina lidí, zjistí až když to příde. :)

• Citovat
  • Upravit
Tynkycat
6.3.14 19:42

Jen mi tak při pročítání diskuze blesklo hlavou, co by za takového ducha dali jiné uživatelky emimina :lol:
zakladatelce přeji, aby to dopadlo dobře :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.14 10:29

Tak jsem dnes ráno měla negativní test. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex