Jsem těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2698
13.10.13 19:26

@Katschuska umíš věštit? :D Chtěla bych vědět kdo bydlí v mém bříšku :D pořád to nevím, kolik si bereš? :D :lol: :lol: :mrgreen: (myšleno samozřejmě jako vtípek :mrgreen: )jen mě to zaujalo :D

Co se týká toho těhu, to nikdo z nás opravdu nemůže tušit. Každá to má hlavně jinak, vydrž na možnou MS a testni. Ikdyž je fakt že mě i dva dny po vynechání ukázal test jen ducha :D takže s touto možností můžeš taky počítat. Dálnice jsou později. A ibalgin určo nejez, to už si raději kup paralen a nebo nejez raději žádné prášky a zkus to rozcvičit nebo si ulevit sprchou či koupelí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.10.13 19:30
@Sibyla0 píše:
A chuť na citrusy, častější močení? :think:Nic ve zlém, ale sama víš, že je brzo a pravdu ti ukáže test a né uživatelky emimina :roll:
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.13 19:31

Ja si nic nevsugerovala to urco neee :lol: vubec na to nemyslim a proste zada boli :potlesk: tak uvidime :nevim: test ukaze to je jasny ;) a treba se najde i nekdo kdo mel bolest v krizi jako tehu priznak :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
21848
13.10.13 19:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
13.10.13 19:33
@Anonymní píše:
Ja si nic nevsugerovala to urco neee :lol: vubec na to nemyslim a proste zada boli :potlesk: tak uvidime :nevim: test ukaze to je jasny ;) a treba se najde i nekdo kdo mel bolest v krizi jako tehu priznak :potlesk:

I kdybych měla bolest zad v počátku těhotenství neznačí to, že jsi si nenamohla záda a jsi těhotná. Zkus vydržet:-)

• Citovat
  • Upravit
1292
13.10.13 19:37

@Edita2 neee, ale asi brzo začnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :think: :think: to by mohl být i zajímavý byznys :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (vtip :mrgreen: )
pardon zakladatelce za OT :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.10.13 19:37

@Edita2 na padesát procent je to kluk. První věštba je zdarma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
13.10.13 19:45

@Katschuska to si piš :palec: :lol:

@Sibyla0 Děkuji jsi tak strašně hodná :hug: konečně už vím, co to bude :D

Taky se zakladatelce omlouvám, ale jsem trošku urypaný člověk :andel: Každopádně mě záda třeba taky začly bolet v kříži, ale až někdy po testu a trvá mi to do teď, takže cvičím a posiluji. Zda je to z těhu to netuším, spíše bych prostě řekla, že asi špatně držím tělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
13.10.13 19:53
@Anonymní píše:
@Sibyla0 chut nemam nejak na nic :cert: me spis zajima ta bolest v krizi jestli je to mozny priznak tehu? Nikdy me tam nebolelo. Dnes jsem si brala ibalgin nedalo se to vydrzet. :|

chceš být těhotná, myslíš si, že jsi a vzala sis ibalgin? :cert: Takže za mě - ne, těhotná nejsi, protože žádná těhotná by si v počátku těhotenství ibalgin nevzala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.10.13 19:54

@Edita2 ano já vím, nicméně teď podruhé mi to ukázalo na padesát procent holku :think: No to víš, teprve začínám, já se zlepším, slibuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
13.10.13 19:57

Milá anonymní, a tobě podobné… :kytka:, můžete mi prosím vás vysvětlit, co takhle blázníte, brzy s testama apod.? :mrgreen: Jako já to fakt nechápu, zvlášť, když čtu, že už máš doma dítě, a tohle byl první pokus o druhé… Takhle bláznit můžou snad jen dlouhoměsíční nebo dlouholeté snažilky… :jazyk: Ale co všechny ostatní? (A nebo teda z opačného pohledu ty, co si těhotenství nepřejí - chápu.)
Já měla příznaky zcela jasné - zvracení od 6tt, bolest prsou, únava, nedostavila se MS, pak až jsem sáhla po testu. Fakt se to DÁ vydržet. ;) Věštit tvoje případné těhotenství se neodvažuji, promiň. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
13.10.13 19:57

@Sibyla0 Ano, věřím tomu, že to časem půjde :pankac: :D tak já teda budu nakupovat růžové věci a kdyby to byl zase kluk, tak dej vědět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
13.10.13 19:59
@Sibyla0 píše:
@Edita2 ano já vím, nicméně teď podruhé mi to ukázalo na padesát procent holku :think: No to víš, teprve začínám, já se zlepším, slibuju :mrgreen:

Znám „odbornice“, kterým stačí znát datum narození obou zúčastněných, a hned dokážou vyvěštit divy… Možná zkus toto. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
13.10.13 20:01

@Clarkia :think: to zní velice zajímavě až úchvatně 8o to prostě musím vyzkoušet :palec: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
13.10.13 20:05

Joooooooooooooooo, tak na příznaky já už nikdy nedám. Jsem skoro 17 měsíců po porodu a pořád cítím pohyby 8o 8o 8o 8o Ale vážně. NIkdy dříve jsem je necítila, s malou až od 22 týdne, a od té doby je cítím pořád. jakoby tam furt někdo byl :think: :think: :think: Ale to už bych asi musela porodit 2 x zase :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex