Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Katschuska umíš věštit?
Chtěla bych vědět kdo bydlí v mém bříšku
pořád to nevím, kolik si bereš?
(myšleno samozřejmě jako vtípek
)jen mě to zaujalo ![]()
Co se týká toho těhu, to nikdo z nás opravdu nemůže tušit. Každá to má hlavně jinak, vydrž na možnou MS a testni. Ikdyž je fakt že mě i dva dny po vynechání ukázal test jen ducha
takže s touto možností můžeš taky počítat. Dálnice jsou později. A ibalgin určo nejez, to už si raději kup paralen a nebo nejez raději žádné prášky a zkus to rozcvičit nebo si ulevit sprchou či koupelí.
@Sibyla0 píše:
A chuť na citrusy, častější močení?Nic ve zlém, ale sama víš, že je brzo a pravdu ti ukáže test a né uživatelky emimina
Ja si nic nevsugerovala to urco neee
vubec na to nemyslim a proste zada boli
tak uvidime
test ukaze to je jasny
a treba se najde i nekdo kdo mel bolest v krizi jako tehu priznak ![]()
@Anonymní píše:
Ja si nic nevsugerovala to urco neeevubec na to nemyslim a proste zada boli
tak uvidime
test ukaze to je jasny
a treba se najde i nekdo kdo mel bolest v krizi jako tehu priznak
I kdybych měla bolest zad v počátku těhotenství neznačí to, že jsi si nenamohla záda a jsi těhotná. Zkus vydržet:-)
@Edita2 neee, ale asi brzo začnu
to by mohl být i zajímavý byznys
(vtip
)
pardon zakladatelce za OT ![]()
@Edita2 na padesát procent je to kluk. První věštba je zdarma ![]()
@Katschuska to si piš
![]()
@Sibyla0 Děkuji jsi tak strašně hodná
konečně už vím, co to bude ![]()
Taky se zakladatelce omlouvám, ale jsem trošku urypaný člověk
Každopádně mě záda třeba taky začly bolet v kříži, ale až někdy po testu a trvá mi to do teď, takže cvičím a posiluji. Zda je to z těhu to netuším, spíše bych prostě řekla, že asi špatně držím tělo ![]()
@Anonymní píše:
@Sibyla0 chut nemam nejak na nicme spis zajima ta bolest v krizi jestli je to mozny priznak tehu? Nikdy me tam nebolelo. Dnes jsem si brala ibalgin nedalo se to vydrzet.
chceš být těhotná, myslíš si, že jsi a vzala sis ibalgin?
Takže za mě - ne, těhotná nejsi, protože žádná těhotná by si v počátku těhotenství ibalgin nevzala
@Edita2 ano já vím, nicméně teď podruhé mi to ukázalo na padesát procent holku
No to víš, teprve začínám, já se zlepším, slibuju ![]()
Milá anonymní, a tobě podobné…
, můžete mi prosím vás vysvětlit, co takhle blázníte, brzy s testama apod.?
Jako já to fakt nechápu, zvlášť, když čtu, že už máš doma dítě, a tohle byl první pokus o druhé… Takhle bláznit můžou snad jen dlouhoměsíční nebo dlouholeté snažilky…
Ale co všechny ostatní? (A nebo teda z opačného pohledu ty, co si těhotenství nepřejí - chápu.)
Já měla příznaky zcela jasné - zvracení od 6tt, bolest prsou, únava, nedostavila se MS, pak až jsem sáhla po testu. Fakt se to DÁ vydržet.
Věštit tvoje případné těhotenství se neodvažuji, promiň.
![]()
@Sibyla0 Ano, věřím tomu, že to časem půjde
tak já teda budu nakupovat růžové věci a kdyby to byl zase kluk, tak dej vědět ![]()
@Sibyla0 píše:
@Edita2 ano já vím, nicméně teď podruhé mi to ukázalo na padesát procent holkuNo to víš, teprve začínám, já se zlepším, slibuju
Znám „odbornice“, kterým stačí znát datum narození obou zúčastněných, a hned dokážou vyvěštit divy… Možná zkus toto.
![]()
@Clarkia
to zní velice zajímavě až úchvatně
to prostě musím vyzkoušet
![]()
Joooooooooooooooo, tak na příznaky já už nikdy nedám. Jsem skoro 17 měsíců po porodu a pořád cítím pohyby
Ale vážně. NIkdy dříve jsem je necítila, s malou až od 22 týdne, a od té doby je cítím pořád. jakoby tam furt někdo byl
Ale to už bych asi musela porodit 2 x zase
![]()