Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak ženy tak jsem tu zas–dnes již 4 dne po styku, který jsem měla na den před ovulací..ženy ale nevíte proč mě tak bolí bříško..dva dny mě bolí na pravé straně ale takovým stylem, křeče, píchání i tupá bolet, dnes jsem zvracela, bolesti neustávají poprvé v životě mám na ovulaci takové bolesti, zánět nemám a na wc jsem byla..šlo by tedy o těhotenství? nebo nevim
@karolca1 o bože ![]()
Prostě ovuluješ, ovulace je z pravé strany vaječníku. NIC VÍC, NIC MÍŃ ![]()
Ahojte baby, chci se zeptat… 15 března jsem spala s přítelem bez ochrany (neudělal se do mě)..6 dní po sexu jsem si udělala test (vím je to brzy) a vyšel negativní, den po udělání testu jsem dostala normální ms..po skončení ms jsem si udělala další test asi 14 dní po sexu a vyšel opět negativní, další ms byla opět v pohodě asi 2 měsíce po sexu jsem si dělala další test opět negativ..a další ms opět v pohodě. 15.6.jsem si dělala v 5 odpo test a také byl negativní..Tento měsíc sem ms měla dostat 24.což je zítra a dostala jsem jí v sobotu..1 den byla celkem jako vždy, ale ted už skoro žádnou nemám spíš jen špiním..Je to velký problém?
Děkuji za odpověd
@Moniee-2
![]()
A to ještě nejsou prázdniny.
Ne vážně, myslím, že budeš za měsíc rodit. Ty to těhotenství určitě zvládneš rychleji než ostatní ![]()
Notak, slušně jsem se zeptala jsem mladá puberŤačka, a neříkám že musím být těhotná, ale jestli není něco špatně občas mě píchá na pravý straně..
Holky 8dni jsem to nedostala dneska jsem si udělala test a ukazal se mi duch přitom jsem byla před devíti dny u doktora a nic tam zatim neviděl jaké máte zkušenosti s testama? Mám se radovat?
Vidím krásně druhou čárku, myslím, že můžu gratulovat
mohla se zeptat, sice je to trochu blbý, ale kdy naposledy jste měla styk? já mám totiž také zpoždění ms, zatím „jen“ 4 dny, ale abych si tak dokázala spočítat, kdyby se i nám povedlo, za jak dlouho po oplodnění by se mohla druhá čárka vyloupnout, mám totiž test úplně negativní
děkuji
Asi pred desiti dny ja vcera mela boleni podbrisku jak kdyz to mam dostat tak jsem s tim nepocitala ani test jsem si nechtela delat ze jsem vedela ze bude negativni vydrz s tim testem nekolik dni tak jako ja
Tak to je skvělý a stalo se vám někdy že by vám vyšel pozitivní test a přitom byste tehu nebyli?
@kacenka8 Já mít takhle krásně pozitivní test, tak se mi taky klepou ruce při focení…
Tohle už na falešnou pozitivitu nevypadá.