Jsem těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
22.6.14 18:52

Jo dvojčatka klidně, ale nevim jestli je to taková sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.6.14 18:56

No tak díky za rady… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.6.14 12:45

Tak ženy tak jsem tu zas–dnes již 4 dne po styku, který jsem měla na den před ovulací..ženy ale nevíte proč mě tak bolí bříško..dva dny mě bolí na pravé straně ale takovým stylem, křeče, píchání i tupá bolet, dnes jsem zvracela, bolesti neustávají poprvé v životě mám na ovulaci takové bolesti, zánět nemám a na wc jsem byla..šlo by tedy o těhotenství? nebo nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
23.6.14 15:55

@karolca1 o bože :lol:
Prostě ovuluješ, ovulace je z pravé strany vaječníku. NIC VÍC, NIC MÍŃ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.6.14 17:58

Ahojte baby, chci se zeptat… 15 března jsem spala s přítelem bez ochrany (neudělal se do mě)..6 dní po sexu jsem si udělala test (vím je to brzy) a vyšel negativní, den po udělání testu jsem dostala normální ms..po skončení ms jsem si udělala další test asi 14 dní po sexu a vyšel opět negativní, další ms byla opět v pohodě asi 2 měsíce po sexu jsem si dělala další test opět negativ..a další ms opět v pohodě. 15.6.jsem si dělala v 5 odpo test a také byl negativní..Tento měsíc sem ms měla dostat 24.což je zítra a dostala jsem jí v sobotu..1 den byla celkem jako vždy, ale ted už skoro žádnou nemám spíš jen špiním..Je to velký problém? :? Děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.6.14 18:06

@Moniee-2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A to ještě nejsou prázdniny.

Ne vážně, myslím, že budeš za měsíc rodit. Ty to těhotenství určitě zvládneš rychleji než ostatní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.6.14 18:10

Notak, slušně jsem se zeptala jsem mladá puberŤačka, a neříkám že musím být těhotná, ale jestli není něco špatně občas mě píchá na pravý straně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.6.14 18:12

@Moniee-2 Tak se radši běž učit a nesoulož.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
17.11.14 15:27

Holky 8dni jsem to nedostala dneska jsem si udělala test a ukazal se mi duch přitom jsem byla před devíti dny u doktora a nic tam zatim neviděl jaké máte zkušenosti s testama? Mám se radovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
17.11.14 15:28

Jinak fotka je rozmazana klepaly se mi ruce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
17.11.14 15:31

Vidím krásně druhou čárku, myslím, že můžu gratulovat :)) mohla se zeptat, sice je to trochu blbý, ale kdy naposledy jste měla styk? já mám totiž také zpoždění ms, zatím „jen“ 4 dny, ale abych si tak dokázala spočítat, kdyby se i nám povedlo, za jak dlouho po oplodnění by se mohla druhá čárka vyloupnout, mám totiž test úplně negativní :( děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
17.11.14 15:43

Asi pred desiti dny ja vcera mela boleni podbrisku jak kdyz to mam dostat tak jsem s tim nepocitala ani test jsem si nechtela delat ze jsem vedela ze bude negativni vydrz s tim testem nekolik dni tak jako ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.11.14 15:52

@kacenka8 tohle neni duch :mrgreen: to je normalni pozitivni test ;)

• Citovat
  • Upravit
6831
17.11.14 18:36

Tak to je skvělý a stalo se vám někdy že by vám vyšel pozitivní test a přitom byste tehu nebyli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
17.11.14 18:44

@kacenka8 Já mít takhle krásně pozitivní test, tak se mi taky klepou ruce při focení… :lol: Tohle už na falešnou pozitivitu nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí