Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
10 dní vydž, ne? ![]()
Jinak nevím, nechápu, že si někdo si myslí, že těhotenstí zjístí hned po „tom“. ![]()
@Anonymní píše:
Zde je to foto
Tak to těžko říct, já měla taky takové ovu testy a těhu to ten měsíc nebylo, ale většina ovu testů ukazuje druhou slabší čárku, takže bych se na těhotenství nespoléhala.
A proc delas ovulacni testy? Snad potrebujes tenotensky ne???
Já bych podle těch testů řekla, že tě ovulace teprve čeká. Ta druhá čárka se mi zdá ještě slabá
. Zkus testovat zase zítra, zda čárka sílí
.
@zvidavajanca tak ono kdybych nebrala „blbé“ prášky, tak počkám a neřeším to, ale takhle prostě mne to zajímá ![]()
@eviku-miluna píše:
Já bych podle těch testů řekla, že tě ovulace teprve čeká. Ta druhá čárka se mi zdá ještě slabá. Zkus testovat zase zítra, zda čárka sílí
.
Pro někoho test jako test, no.
@Anonymní píše:
@eviku-miluna ale já už ovu měla
a to sis dělala ovulační testy?
To jestli probiha ovulace ti 100% rekne jen doktor.
Spis se hod do klidu a nedelej z oplozovani takovou vedu. Pockej si ba spozdeni 10 dnu a pak testuj ![]()
@mrs.gendy já jsem úplně v klidu, jen jsem se na něco ptala a nechápu ty řeči o oplozování.. My prostě chceme rodinu, sex máme tak jako jsme mívali i dřív a žádnou vědu z toho neděláme ![]()
@Anonymní píše:
@zelenaprisera že bych měla dvě, jo, či co??
a při té první jsi testovala?
Ahoj holky.. chtěla bych znát váš názor. Tento cyklus jsem prvně pila kontryhelový čaj, čemuž jsem přisuzovala i to, že pravděpodobně byla ovu9/10DC-bolesti spodku, zad a dle hlenu, který by odpovídal, také čípek souhlasil. Nyní jsem 19Dc a od včerejška mne bolí záda v kříži jako čert a tlačí mne spodek, jako by mi tam někdo nafukoval balonek(blbý přirovnání, ale cítím se tak)

díky
A protože bolesti trvají i dnes nedalo mi to a zkusila jsem ovulační testy, které mám doma. Přikládám foto, včera nic a dnes toto. Přitom ovulace už dle mého byla ten 9Dc.
A tak se tedy ptám:
Je možné, že by čárka u testu byla silnější z důvodu těhotenství?? Ms (ne)mám dostat cca 28/29.června.
Vím, že nejste doktoři, zajímá mne jen co si myslíte o tom
Prosím o zachování anonymity.