Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem tu úplně nová..potřebovala bych sdílet mojí zkušenost..V lednu jsem vysadila HA a menstruace byla 10.2.2014 a poprvé v životě jsem cítila ovulaci a zřejmě byla 24.2.2014 a chtěli by jsme s přítelem druhé mimi. Podle výpočtu bych měla dostat menstruaci 10.3.2014, ale mám hodně bolavá prsa a bolest v podbřišku, ale tu mám od ovulace. Tak nevím kdy můžu testovat?
Má někdo zkušenost, že by otěhotněla hned po vysazení HA?
Všem děkuji za názor
@Anonym88 testuj v den kdy mas dostat menstruaci co z je ten datum ovulace plus 14 dni cca, urcite lze otehotnet hned po vysazeni HA.
KackaDoup děkuji za podporu. asi bych si to moc přála, ale opravdu s tím nepočítám. měla bych to dostat asi 10.3. ale to je můj propočet podle cyklu, aůle taky to můžu mít pěkně rozházený, takže uvidím ještě příští týden. Myslíš, že to mám testnout už zítra ráno?
@Anonym88 a jak jsi citila ovulaci? neni potreba pochybovat
ja bych netestovala…pockala bych, az kdyz neprijde
ale to je muj nazor ![]()
Měla jsem zvláštní tlaky v podbřišku jako by mi rostly vajíčka a hodně jsem to cítila když jsem si sedla, pak jsem měla bílkovitý čirý hlen..takže si myslím, že to byla ovu..to já počkám, ale jsm hrozně nervózní, jak to dopadne. Taky jsem si řekla, že počkám až to dostanu a pak to nebudu řešit ![]()
Stejně mi nic jiného nezbyde než počkat, ale mám hrozně bolavá prsa a pořád mě píchá v podbřišku a myslím si, že jsem nějaká přecitlivělá, ale taky to může být tím že to dostanu, ale fakt nevím.. ![]()
Ahoj holky chtela sem se zeptat neberu HA uz asi rok a menstruaci mam od te doby vazne nepravidelnou 26–42 dni mezi novou takze nedokazu urcit plodny dny. S pritelem se nesnazime o mimi ale zarven se nebranime. Mesicky sem mela naposledy 7.2 a az tento patek vecer jsem slabe zacala krvacet az do vcerejska ale nebyla to menstruace jako klasicka byla kratce a slaboucka. Sex jsem mela naposledy 9.4. A jsem uz druhy tyden u sestry. S pritelem se ted nevidim a mozna sem ve stresu trochu. Koupila sem si tehotensky test pepino mohu si ho udelat zitra rano a neni to jeste brzo? predem diky za vsechny odpovedi a reakce.
Tak diky napisu urcite tedka budu celej vecer napnuta
dekuju
Ahoj tak presne jak sem si myslela sem na to zapomela takze az na podruhe a pockala sem az byla jedna carka silna asi tak tri minuty a druha se neukazala takze nic.. tak priste.. dekuju ![]()