Testování v listopadu

466
20.10.13 21:01

Testování v listopadu

Celkem jsme se s tuleníčkem trefili do plodných dní (potvrzeno ovulačním testem) a chystam se na zacatku listopadu testovat jak divá. Je na tom někdo stejně? není daleko od těchto dní co jsme měli tuleníčko a mě už „pálí“ v podbřišku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K-Black
20.10.13 21:16

Co má tuleníčko společného s pálením v podbřišku? :think: já se tulím pořád s někým, s manželem, dětma, psem a nic mě nepálí? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
20.10.13 21:29
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
896
20.10.13 21:40

Ahoj já taky budu testovat v listopadu, teda pokud mi vynechá ms, jinak se budeme snažit dál. Ale my teda měli sex. Tulením se asi mimčo neudělá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.10.13 21:46
@K-Black píše:
Co má tuleníčko společného s pálením v podbřišku? :think: já se tulím pořád s někým, s manželem, dětma, psem a nic mě nepálí? :nevim:
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.10.13 21:49
@Katka90 píše:
Celkem jsme se s tuleníčkem trefili do plodných dní (potvrzeno ovulačním testem) a chystam se na zacatku listopadu testovat jak divá. Je na tom někdo stejně? není daleko od těchto dní co jsme měli tuleníčko a mě už „pálí“ v podbřišku. :-)

jinak máš tam chyby, ne testem ale testíkem, a ne testovat ale testíkovat :pocitac: a ještě ti tam chybí, že tuleníčko bylo s manžílkem, nebo s příťou? :lol:
jinak ne, já se testovat nebudu, jelikož spoléháme na antikoncepci s názvem kojení, tak jsem se otestovala dneska, a naštěstí negativní, znovu se otestuju tak po novým roce, abch případný těhotenství zjitila dřív než podle pohybů :think: každopádně ti držím palečky, ať máš // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
20.10.13 21:56

Ja budem testovat, ale az koncom listopadu. Teraz mimi odislo 4 dni po objaveni //, tak verim, ze tento cyklus to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
michalkab
3.11.13 12:26

Ahoj, tak dneska rano jsem mela slabe pozitivni test, ms bych mela dostat zitra, tak snad uz nedorazi :-)

• Citovat
  • Upravit
2345
3.11.13 14:56

@michalkab
gratulace:-)

Ja budu testovat zrejme od zitrka ale nejlepe by bylo vydrzet nejmene do stredy. Zatim porad bilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.11.13 19:10

Ahoj holky, taky se každým dnem chystám testovat, podotýkám, že o mimi se nesnažím, ale ani se mu nebráním, míváme nechráněný styk. Ale teď holky nevím kdy by testování bylo nejlepší. Poslední MS jsem měla 8.10., takže ovu asi 24.10. S přítelem jsme měli styk kolem ovu, ale asi i přesně v den ovu. Teď už asi 4 dny mě bolí hrozně bradavky, nikdy jsem se s tím nesetkala. Neznáte některá tento pocit? Nevím, co to může znamenat. Navíc teď beru antibiotika, takže mám trošku strach. Budu ráda za každou reakci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mari123
3.11.13 19:35

tehu test negativni

Ahoj holky, vsecky vas tady zdravim a mam na vas jeden dotaz, tyden je mi v kuse zle, boli me v podbrisku, citliva prsa mam ale ten tehotensky test se ukazuje negativni, je mozne ze priznaky tehotenstvi jsou uz treba po tydnu po oplodneni?

• Citovat
  • Upravit
2345
3.11.13 19:38

Ma to tak hodne holek, ale vetsinou je to vsugerovane, ale tezko rict. Teh. test ma cenu delat tak 10 dni po oplodneni nejdrive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mari123
3.11.13 21:16
@Macice13 píše:
Ma to tak hodne holek, ale vetsinou je to vsugerovane, ale tezko rict. Teh. test ma cenu delat tak 10 dni po oplodneni nejdrive.

No ja uz jsem tyden na neschopence protoze je mi vazne zle, takze me zitra ceka celkove vysetreni :/ prevelice nadsena z toho nejsem :?

• Citovat
  • Upravit
3208
3.11.13 22:51
@Macice13 a kdy to máš dostat? :-) Já v pá nebo v sobotu, taky už se nemůžu dočkat…
@Mari123 píše:
Ahoj holky, vsecky vas tady zdravim a mam na vas jeden dotaz, tyden je mi v kuse zle, boli me v podbrisku, citliva prsa mam ale ten tehotensky test se ukazuje negativni, je mozne ze priznaky tehotenstvi jsou uz treba po tydnu po oplodneni?

Ahoj, já sice zatím těhu nejsem (i když doufám, že jo :-D ) ale ty příznaky jsem měla taky hned nějak po ovulaci, bylo mi i zle od žaludku, a začala mě tahat jizva po císaři… Takže nezbývá jen čekat na vhodný okamžik na udělání testíku :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
4.11.13 11:01

@cybermis
No.. Já vysadila teprve HA, MS jsem měla 3.10. a ovulku až 26.10., tak těžko říct, kdy bych to měla dostat :D Testovat budu asi od středy, zatím nic, ale myslím, že je brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí