Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Když sem zjistila, že jsem opět těhotná byla jsem ráda, ale přepadla mě panika je to přesně rok co jsem 2×potratila a měla jsem strach jít na kontrolu. Vím, že nemáme vyhráno mám prášky na hormony ale i tak se pyšním že jsem v sedmém týdnu a máme konečně srdíčko ty dvě děti předtím neměli… 3.12 jsem obědnaná opět k paní doktorce a už dostaneme těhotenskou průkazku.. Chtěla bych přítele proto odnaučit kouřit abychom byli oba zdravý máte proto nějaký speciální trik?
Tak co tomu holky říkáte? Můžu se začít radovat
? Jsem 2 dny před MS…
Ahoj holky. Včera jsem měla hhodnotu HCG 214,6 a v pondeli byla jen 31,5 myslíte že už je to jasny? Furt tomu nemuzu uverit jsme po vice nez rocnim zkouseni… Nechci to zakriknout nebo tak neco dokud to nebude tutovka…
Ahoj holky tak i ja se k vam s dovolenim pridam =) dneska jsem a vcera jsem testovala a jsem asi opet tehule mam doma 3 letyho chlapecka takze nas bude o jednoho vic mam radost =)
Ahoj holky tak mě se posunula OV až na 18 den. tak testík až někdy v sobotu. Dnes jsem teprve 3 DPO
Jo a jinak všem novým těhulkám obr gratulace ![]()
Ahoj Holky, i presto ze jsem tuto diskuzi zakládala.. nejak jsem sem nechodila - nektere me hned zezačátku setrely takze jsem byla podrazdena..
ted uz je lip..
@Katka90 to musíš vypustit
.
Jinak holky, co myslíte, měla jsem sice,,tak trochu,, pozitivní test viz výše, ale již třetí den mě od rána do večera bolí podbřišek… jako bych to měla dostat, je to fakt dost nepříjemný!! Nemáte s tím některá zkušenost??
![]()
@Věrka9 Ahojky.. taky jsem to tak mela.. tlacil me podbřišek a zatím vse ok a neboli to uz
@Katka90 a tobě to teda vyšlo? Našla jsi pozitivní TT?? Asi teda jo, když píšeš, že jsi ho také cítila ![]()
Ahojda, taky mám dušíka, ale na fotu nejde vidět
Udělám zítra test ráno, a uvidíme ![]()
@Věrka9 Ahojík mám to stejné našla jsem pozitvní testík, ale pořád mě bolí vaječníky či co jak kdybych to měla dostat
@Hanča Domča to moc gratuluju!!!
Já se jen bojím, abych se neradovala a třeba zítra nedorazila MS, to by mě odrovnalo už.. ![]()
@Věrka9 děkuji,ale taky to nehci zakřiknout..první těhu jsem bylo úplně jine..tak nevím jestli není něco špatně…třeba mimoděložní nebo tak něco…ale tak i tak se to dozvím v úterý to jdu na gyndu..už budu mit 3 týdny spoždění…a jak dlouho se snažíte o mimi??první nebo druhé??