Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
madi, nalo mi to ty písničky co chci, ale nejde mit o stáhnout ![]()
Holky, tamty sice píší, že jsou zdarma, ale nejsou tam ty písničky ![]()
Chjo
Caty jsi tam zaregistrovana? Zkus se podívat do Nastroje třeba ti chybi ti spravni jinak
mě to jde bez problemu
Caty píše:
madi, nalo mi to ty písničky co chci, ale nejde mit o stáhnout
Holky, tamty sice píší, že jsou zdarma, ale nejsou tam ty písničky
Chjo
Tak si zkus zadat do vyhledávače kontrétní skladbu,kterou hledáš a on ti ukáže stránky,na kterých ji najdeš.Pak už určitě najdeš nějakou,kde se dá stáhnout zdarma.
www.mp3ky.net nebo si v googlu zadej název songu který chceš a vyhledá ti to samo kde to stáhneš ![]()
www.listentoyoutube.com
Najdeš si na youtube pisnicku zkopiruješ URL adresu a písničku si stáhneš
.
Problem je, ze se to casto tvari, jakoze to funguje, Ty to ulozis na pevny disk, pak to z nej chces otevrit a uz to nejde.
Lepsi je asi stahovat rovnou cela alba, takhle po castech to zkousek, to je pekna prace. ![]()
Zkousela jsem ty samy stranky, co uvadeji holky v prispevcich nade mnou.
Nejjednodušší je asi zadat název písničky, za to MP3 download do Googlu a ono ti něco vyleze. Tak to dělám já, pokud nemůžu nějakou najít a zatím to fungovalo.
Holky, asi jsem uplný debil a to s počítačem docela umim, aspoň jsem si to myslela.
Já si to do vyhedávače dala, ale prostě nejsou zdarma nebo je to videoklip. Jdu zkoušet ty vaše odkazy.
Přes ten youtube mi to nejde, asi jsem tam dala něco špatně
![]()
kde stahujete celá alba? a jak. Dík,
jinak já mám zkušenost se stahuj, jak už tady psala Nastys. ![]()
Ahoj holky, prosím Vás, nevíte o nějakých stránkách, kde si můžu stáhnout písničky zdarma? Ne klip, ale Mp3, chci to jako doprovod k fotkám a nemůžu nic najít. Všude píšou zdarma, ale zdarma to není. Děkuju moc