Mravenci v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sazzinka123
26.4.13 13:06

Ahoj hele dejte do kraju sul a pak dejte nazem kde sou hodně mravencu a dej te do misky sirup a nebo neco sladkího ale ten sirup děkuju :) :hug:

• Citovat
  • Upravit
220
26.4.13 13:10

Tak to pomooooc, mě se dneska v noci zdálo, jak od sousedky k nám putují mravenci. tfuj, vzbudila jsem se úplně vynervovaná. úplně ty cestičky vidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sazzinka123
26.4.13 13:13
@tetma píše:
olky pomééééc přes noc jsme nechali otevřenej balkon a teď nám všude v obýváku lezou mravenci…nemáte nějakej osvědčenej trik jak je zase z obýváku dostat?!

jo dejtte do kraju sul a dej te misku z sirupem oni doto ho vlezou a sou mrtví

• Citovat
  • Upravit
1520
26.4.13 13:14

Každoročně se mravenci pokoušejí o naši kuchyň, vyzkoušela jsem kdeco a jediné spolehlivé je BIOLIT :twisted: Sice to smrdí, ale nic jiného je neodradí, veškeré přírodní prostředky typu sůl ocet skořice atd. jsou jim šumafuk. :cert:
Sirup do domácnosti s dětmi a psem, děkuji, nechci mít olepené všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.5.13 11:21

U mravenců je největší problém jejich opakované vracení se, to právě proto, že nejsou vyhubeny úplně. Takže se nabízí dvě možnosti. 1) Nalákat je a polapit - např. http://www.ostrov-inspirace.cz/index.php?… stačí udělat něco podobného. 2) Vystříkat hnízko nějakou chemií. Možná nejlepší způsob je kombinace obojího, hlavně bacha na ty insekticidy v kuchyni nebo někde, kde leží mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barunka135
12.5.13 14:31

pomoc :(

Někde sem četla že pomáhá ocet tak sem ho nalila na utěrku a dala před tu dirku kterou lezou myslíte že to pomůže??? :,(

• Citovat
  • Upravit
637
13.8.13 23:50

Měla jsem to taky :cert: přečetla jsem babskou radu nadrobit droždí na malé kousky.Je to levný a pomůže to. Měla jsem toho plnou zahradu :zed: a lezlo mi to do oken a domů vzala jsem 3× droždí nadrobila na okno do trávy a už mám klid :andel: oni to sežerou nakyne jim to v břiše a chcípnou :palec: a taky to odtáhnou do hnízda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
13.8.13 23:50

Měla jsem to taky :cert: přečetla jsem babskou radu nadrobit droždí na malé kousky.Je to levný a pomůže to. Měla jsem toho plnou zahradu :zed: a lezlo mi to do oken a domů vzala jsem 3× droždí nadrobila na okno do trávy a už mám klid :andel: oni to sežerou nakyne jim to v břiše a chcípnou :palec: a taky to odtáhnou do hnízda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
14.8.13 00:27
:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
22
30.9.13 10:29

O droždí jsem nikdy neslyšela, zní to zajímavě a jestli to funguje, tak je jsem zase o něco chytřejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.16 10:45

Domečky

Pořiďte si domečky na mravence. Instalují se po dvou. Mravenci jimi prolezou a zanesou si na tělíčkách do mravenistě látku, která je geneticky vyhubí. My jsme se jich takto efektivně a rychle zbavili. Jsou inteligentní a kde jim nesvědčí, odtamtud rychle zmizí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cekameemilku
28.6.17 14:32

Tady teď bojujeme s mravenci… půjdu zkusit asi všechno co jsem tady přečetla… Zatím je stříkám a vytírám savem, potvory malý :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný