Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nazdáááár holky,
nedá mi to, ale tohle téma prostě musim založit !
Ted jsem stála u žehlení asi tak cca hodku a půl a málem jsem padla, vyhodila žehličku z okna včetně věcí a prkna ! Nehorázné vedro…
Nejsem schopná v tomhle vedru NIC dělat ! Jak to děláte Vy ? Uklízíte a nebo jste na tom tak jak já
???
Představa, že budu fíglovat celý byt v tomhle mě zabíjí…
Už toho mám tak trochu plné kecky … ![]()
Sedím u e-mimina a za mnou leží koš s prádlem na žehlení…
Žehlení fakt nedávám… vydrží do víkendu, to se snad ochladí…
![]()
válím se u telky a emimina a za hodinu přijde paní na žehlení
a drobný úklid dělám kolem 11 večer, když je už chládek. přes den maxilmálně nádobí do myčky…
marcelko já jsem raní ptáče, takže se snažím mít všechno hotové co nejdřív tzn. do 9-10, vstávám kolem 6
Dneska jsem žehlila asi od 7 1,5 hodiny
Příspěvek upraven 14.07.10 v 13:43
Právě jsem se vrátila od bazénku s malou,malá baští banán a já sedla na emimino,prádlo vysí na půdě,není vidět,tak to neřeším.Ale v tomhle vedru ještě žehlit,to je sebevražda.
![]()
jéé tak to jsme na tom stejně, mě už tady leží prádlo přes týden, a nemůžu se k tomu dokopat, v tomhle vedru se napařovat i z žehličkou se mi prostě nechce, klára si hraje v ohrádce a já se flákám, navíc už od rána se snažím nějak poklidit byt ale prostě mi to nejde
![]()
Tak já musím, i kdybych nechtěla, představa, že se mi nakupí prádlo ze 7 lidí za týden či déle, tak bych to pak měla na děsně dlouho, takže radši průběžně, i když se mi k tomu žehlícímu prknu tááák nechce
To stejné platí o uklízení a vaření
Nedá se svítit, samo se to neudělá ![]()
Musím dělat- taky se mi nechce u emimi se učím a šlapu na rotopedu
P.S.Žehlení úplně nenávidím ![]()
No tak s tim zehlenim to mam podobne,kos pradla ceka ve skrini ![]()
Marcelko,koukni do diskuze na postele
![]()
Jsem na tom stejně,nejsem schopná cokoliv dělat v tomhle vedru,jen se koukám sebe a vidím ten rostoucí nepořádek ( nádobí, nevytřeno atd.),vařím a uklízím až navečer, když už je lépe, jinak si čtu a jsem na emiminu:)) Přitom já jsem jinak docela akční člověk ![]()
Vzhledem k tomu, že mimiňák má ráno už po 4. hodině a nejpozději po 5. hod fakt už musim vylezt z pelechu (po kojení se pokadí), tak žehlim ráno kolem 6. hod … a vůbec dělám věci takhle brzo za chládku, pak s malým ještě dáchnu kolem 8. hod a pak se vykopem ven, max. v poledne přikvačíme domu, pak zápas s příkrmem a pak taky trochu to TéVé a e-mimino, že? A pak se to tak koulí odpolednem k 18. hod, kdy koupačka, mazleníčko, kojo, dudla a chrnět … a pak podle sil ještě něco zvládnu - co je neodkladné (třeba vyprat zprasený lehátko apod.).
Ale neboj - s činorodostí to fakt nepřehání asi nikdo … lezu tu jak somnambule, motám se tu a jen čumim na ten bordel, že je hroznej, ale přece ho teď nepujdu uklízet, ne? ![]()
v tomhle vedru je všechno záhul.nic se nemá přehánět
,však ono to neuteče a nejlépší je to nechat na večer,snad přijdou bouřky a trochu se to provětrá a hned se bude žehlit líp ![]()
Vercaa píše:
Jsem na tom stejně,nejsem schopná cokoliv dělat v tomhle vedru,jen se koukám sebe a vidím ten rostoucí nepořádek ( nádobí, nevytřeno atd.),vařím a uklízím až navečer, když už je lépe, jinak si čtu a jsem na emiminu:)) Přitom já jsem jinak docela akční člověk
ty jsi těhulka, tobě se to odpouští
![]()
Tak já už jem minulý týden musela vytáhnout žehličku, manžel neměl žádný čistý košile do práce a ráno si bral jednu ještě nevybalenou.
Při žehlení jsem dokonce našla jednu s dlouhým rukávem, tu měl na sobě naposledy někdy v květnu. ![]()
Ale jelikož mně žehlení taky nebaví, vyndala jsem si prkno před barák a žehlila venku.
Ale jenom dopoledne, dokud tam byl stín. Teda ne že by mně to venku bavilo víc, ale aspoň mi to líp uteklo. Holky si hrály na zahradě, tak jsem koukala na ně.
A s úklidem je to teda u nás taky děsný. Nechce se mi dělat vůbec nic. A večer se pak divím, z čeho jsem tak unavená, když jsem celej den níc nedělala. ![]()
zuzka.mamka píše:Vercaa píše:ty jsi těhulka, tobě se to odpouští
Jsem na tom stejně,nejsem schopná cokoliv dělat v tomhle vedru,jen se koukám sebe a vidím ten rostoucí nepořádek ( nádobí, nevytřeno atd.),vařím a uklízím až navečer, když už je lépe, jinak si čtu a jsem na emiminu:)) Přitom já jsem jinak docela akční člověk![]()
Kruciš… já chci taky… neříkej, že budu muset potřetí otěhotnět!!!
![]()