Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nežehlím, prádlo vysušené venku na vzduchu jen skládám. Dělám jen to nejnutnější ![]()
Jéééé holky, jsem tak ráda, že v tom nejsem sama… doma mám 31stupnů, je tu prostě na chcípnutí
!
Ani nevařim omáčky, jen rychlá jídla, těstoviny, atd … to se prostě nedá …
A jak říkáte bordel neuteče, ale štve mě… Už jsem přemýšlela, že vykradu banku a budu platit zenskejm na uklízení
!!!
rybana mě to žehlení dalo takovej záhul, že jsem se z toho musela fakt vypsat
![]()
No nic letíme pro změnu k vodě, večer se ozvu … schválně kdo co udělal
![]()
Krmím pračku a vytírám (aby to nevytřely babymopy
vařím jen příkrmy. Prádlo skládám.
Snažím se toho dělat co nejméně, jediný co zvládám na 100% je praní, koš s prádlem na žehlení čeká v ložnici na chladnější dny, snažím se vařit alespoň na dva dny dopředu. Včera jsem málem pošla u luxování a vytírání. Nejhorší je, že se mi nechce ani ven s malým v tomhle vedru.
Já teda přes poledne vytírám a klině 2×-3× úplně ledovou vodou a hadr moc neždímu,krásně se tu zvlhčí vzduch aspoň a dobře se pak hajá ![]()
tak já jsem to s tím flákánímv úvodu diskuze ponekud zakřikla
![]()
nechala jsem dneska klárku spinkat nahatou, po obídku hned usnula, tak jsem jí akorát, opláchla a odnesla do postýlky, plínku jsem nasoukala pod ní, a myslím že už to nikdy neudělám jelikož to dopadlo jak nejhůř mohlo, tak aspon mám co dělat, a jako naschvál jsem neměla ani natažený nepromokavý prostěradlo
![]()
aspon mám co dělat, chjóó
žehlila jsem včera asi 15 minut - a to po 14 dnech - fakt to prádlo eliminuji. Jenže ted jede starší na tábor, tak už jsem musela vedro nevedro.
Jinak jen vysávám drobečky a rohlíkovou stopu po malé, a uvařím rychlooběd..Neutírám prach, nic negruntuji, myčku zapínám až navečer, ven s malou chodím s velkým sebezapřením páč není o co stát..
Všechno další nechávám na Pak..
Nedělám nic, jen polehávám s malou a zdechám
Máme tu v bytě v paneláku 32°C tak není šance. Bohužel ani ráno za kuropění, protože máme východní okna ve 14. patře, tak nám to tady praží už od půl 6 od rána a v pohodě tu po ránu máme i 35°C. Odpoledne se to vychladí na těch 32°C ![]()
Vyžehlila jsem v neděli
Do další se snad ochladí.
Jinak malý vstává v 6h, tak udělám vše potřebné a pak už to jde.
Je fakt, že když začnu tak jsem jak mašina. Stačí si jednou sednout a jde vše do háje. To pak je jasné, že to nedodělám.
Hlavně nesmím zapnout PC dřív než začnu. To jsem pak úplně v … ![]()
kozisek píše:
Vyžehlila jsem v neděliDo další se snad ochladí.
Jinak malý vstává v 6h, tak udělám vše potřebné a pak už to jde.
Je fakt, že když začnu tak jsem jak mašina. Stačí si jednou sednout a jde vše do háje. To pak je jasné, že to nedodělám.
Hlavně nesmím zapnout PC dřív než začnu. To jsem pak úplně v …
Přesně můj problém, když něco fakt nutně potřebuju udělat, tak musím hned ráno, jen co se nasnídá malý, než zapnu počítač, protože jak ho zapnu, je s uklízením ámen:D
Taky nežehlím, vařím minimálně, uklizím normálně. Na ochlazení v noci nám hodně pomáhá větrák umístěný na balkoně, vháníme s ním chladnější vzduch dovnitř, hodně to pomáhá. Normálně tu máme ráno 28 stupňů, s větrákem zapnutým na minimum bylo ráno dokonce jen 23. Účet za elektřinu neřeším, ve 30 stupních bych neusnula.
Ještě k tomu chození ven - nevycházím. Je to blbé, mlaďoch už začíná být nervózní, ale ve svém požehnaném stavu to venku prostě fyzicky nezvládám. Zítra se vydáme alespoň ráno, děj se co děj, tak bych zvládnout měla … Je totiž rozdíl pařit se doma a moct polehávat a pařit se venku a muset za malým běhat a být ve střehu … na to už mám prostě moc velké břicho. Taky je mojí noční můrou, že s sebou někde seknu a malý bude nějakou dobu bez dozoru a vběhne třeba pod auto nebo se prostě ztratí (než se proberu, lidi okolo nemusí vědět, že patří ke mně apod…).
Takže jak říkám, prochajdy musí holt počkat buď na lepší počasí, nebo až porodím ![]()
Jo, tak praní by mi taky šlo dobře
, s věšením je to horší, na dvorku je tak 40 a na půdě musí být na padnutí.
Na žehlení tady mám haldu, kterou asi poskládám a bude to. Jinak posedávám u větráku se Sváťou v náručí.
Jo a ještě taková moje malá vychytávka na zvlhčení vzduchu ( já vím,že se to dotazu moc netýká) natahám všechny kytky v květináčích do sprchy a osprchuju je a pořádně a pak je vrátím zpět moc pěkne se vzdzch aspoň nachvilku zvlhčí vzduch
a ještě když odcházím z bytu nechávám ve dřezu trošku studený vody není tam pak takovej smrádek a hnusnej suchej vzduch,ale jinak tohle horko nedávám taky,jsem v pokročilým stádiu těhotenství…jo a nejhorší jsou noci
to máme v ložnici mokrej ručník hozenej přes dveře a u okna ![]()