Reklamace

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
169
14.7.10 11:38

Reklamace

Ahoj,chtela bych poradit s reklamaci..koupila jsem si papinak od firmy Zepter,od takoveho toho domovniho prodejce.Ted chci poklici reklamovat a on(ten prodejce)me sdelil at si to poslu primo do firmy sama,ze oni nesmi :-x .Nejen ze za postovne to bude palka,a kde mam jistotu ze to vyridi hned na poprve a nebudu muset posilat znovu?Vzdyt vite jak vetsinou chteji obchodnici z reklamaci vycouvat.
Mam teda pravo trvat na tom at me reklamaci vyridi ten kdo me to prodal? :nevim:
A kdo mate zkusenosti se Zepterem,je na ne aspon v reklamacich spoleh?
dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
14.7.10 11:49

Zolino zkus jim zavolat na nějakou centrálu a oni ti poradí. Už si to moc nepamatuju, ale naši u nich reklamovali a v pohodě. My jsme s nima nikdy žádný problém neměli a to od nich naši mají spoustu věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
14.7.10 12:41

Pálka za poštovné - to může být tak 100kč. Já vím, pro někoho je to moc…
Opět, zavolejte si přímo do firmy, jistě poradí, jak postupovat: http://www.zepter.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
14.7.10 22:56

On ti to prodal ale zepter, jen v zastoupení toho podomního prodejce :wink:

Normálně jim to pošli, s průvodním listem, co je za vadu. Nezapomeň uvést tel číslo.

Já jim posílala opravit tyčový mixer, už tedy po záruce a do 3 týdnu byl zase doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.13 22:04

Ahoj Zolinko,
kdysi jsem pro Zepter pracovala v jejich Budějovické centrále a mohu ti poradit jednu věc. Na smlouvě máš uvedený kontakt na centrálu i nejbližší pobočku. Pokud mě paměť neklame, jedna je i v Praze na Národní třídě. Obrať se tam a zboží ti bude vyměněno, protože Zepter si zakládá na doživotní záruce na své zboží.
Doufám, že budeš mít štěstí a budeš spokojená. Přeji ti krásný den.
 Jolana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
12.8.13 11:28

Reklamace prázdné pipety

Koupila jsem pipety proti klíšťatům pro psa přes net (rovnou tři krabičky) a vyzvedla si je na výdejním místě v lékárně (Dr. Max).
Kupuji tak často a nikdy problém nebyl.
Dnes, po třech měsících kdy byla objednávka uskutečněna (jak došla řada na tu poslední pipetu, teď v létě dávám pipetu každý měsíc) jsem zjistila, že ta poslední pipeta je prázdná 8o
Dnes se tam na to půjdu zeptat, ale mám obavy že mě pošlou do pr… :roll:
Mohu se nějak bránit nebo to mám nechat plavat?? 8o
(jak dokážu, že to bylo prázdné :roll: ) Štve mě to :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
12.8.13 11:32

Sice nevím co je to pipeta, ale nešlo by to nějak dokázt vahou balíčku? Nepsali tam?

• Citovat
  • Upravit
12743
12.8.13 11:35

@zvědavá borůvka myslím, že ti to neuznají. bohužel sis to měla zkontrolovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
12.8.13 11:55
@paola white píše:
@zvědavá borůvka myslím, že ti to neuznají. bohužel sis to měla zkontrolovat…

:mrgreen: zkontrolovat?
Tak jako ta plastová mini tubička v krabičce samozřejmě byla, ale v té tubičce nebyla ta tekutina (to člověk zjistí až po propíchnutí té tubičky…), a to se dozvíš až v moment kdy se chystáš tu pipetu aplikovat :mrgreen: ;)
No nic, zkusím to reklamovat, fakturu od toho mám a když to nevyjde, tak to nechám plavat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.8.13 12:06

@zvědavá borůvka já vím jak ty pipety vypadají, ale kdyby si to vylila na psa a pak donesla do lékárny prázdnou pipetu tak to vyjde nastejno. je jejich dobrou vůlí jestli ti to uznají. spíš myslím, že ne, ale za zeptání nic nedáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
13.8.13 08:53

Tak nakonec jsem to reklamovat nešla, protože jsem zjistila, že ta tubička prázdná nebyla, byla jen blbě propíchnutá a proto ta tekutina nevytekla :roll:
Ještě že tak, stačí, že jsem ze sebe udělala blbce tady :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sSStivka
6.9.13 06:15

Reklamace-prošlá záruka

Dobrý den, koupila jsem přes sbazar.cz dětský monitor dechu, v inzerátu psaly, že monitor má do července 2014 záruku, ale když monitor přišel zjistila jsem, že záruční list byl platný do roku 2011.Paní, která výrobek prodávala, že záruka platí a že ji poskytuje ona osobně, ale to pro mě nemá váhu, pokud nemám záruku potvrzenou v záručním listě. Když jsem jí napsala, že se mi to nelíbí a že kdybych to věděla, vůbec si výrobek neobjednám. Nechce mi vrátit peníze ani poskytnout slevu. Máte někdo zkušenost co v takovém případě dělat? Může vůbec někdo takto poskytovat záruku???
děkuji za všechny rady

• Citovat
  • Upravit
3265
25.2.14 15:12

Mám dotaz ohledně vyřízení reklamace.

V červenci 2012 jsem za cca 800 Kč koupila UV kombinézu, kterou malá používala chvilku přes léto a na dovolené. Pak jsem ji schovala pro další dítě, které ovšem bude kluk, kterého do růžové barvy oblékat nebudu. Rozhodla jsem se, že ji prodám, ale zjistila jsem, že se na boku párá. Tak jsem ji zaslala na reklamaci.

Z obchodu mi přišlo, že reklamace je nuznaná, protože stav výrobku odpovídá délce používání.

Je mi jasné, že další cesta je oslovit znalce, aby posoudil vadu… otázka je, zda se mi to u zboží za 800 Kč vyplatí.

Máte zkušenosti s tím, zda firmy bez problémů uznávají reklamce, když se výrobek párá? Mám zkušenosti s botama, kdy mi je většinou zašili.

Nebo se na to mám spíše vykašlat a zkusit prodat tuto UV kombinézu s touto vadou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
25.2.14 15:15

@fia80
Osobne se nedivim, ze reklamaci zamitli. A to ja vyreklamuju ledasco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
25.2.14 15:24

Zašila bych to a prodala, stejně za to nedostaneš majlant a ještě k tomu telefonovat a vyhodit peníze za poštovné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný